Laravel 5.4 Middleware

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kenny iets

kenny iets

26/04/2017 20:17:24
Quote Anchor link
Hallo,
Ik maak gebruik van een custom error page (404).
Door middel vanin me App\Exceptions/handler.php.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
public function render($request, Exception $e)
    {
        if($e instanceof NotFoundHttpException)
        {
        
            return response()->view('custom.404', [], 404);
        }
        return parent::render($request, $e);
    }

Maar hij laat in mijn middleware denk ik niet, want want zegt dat Auth::check() false is terwijl het eigenlijk gewoon true is.

Mvg,
Kenny Sinkeler
Gewijzigd op 26/04/2017 22:46:30 door Kenny iets
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:50:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/04/2017 21:59:25
Quote Anchor link
Kan je de relevante code hier in het topic plaatsen? Dat kijkt een stuk gemakkelijker.
 
Kenny iets

kenny iets

26/04/2017 22:48:02
Quote Anchor link
Aangepast.
 
M B

M B

28/04/2017 09:45:23
 
PHP MODEV

PHP MODEV

28/04/2017 10:08:09
Quote Anchor link
Probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
use Symfony\Component\HttpKernel\Exception\NotFoundHttpException;

if ($e instanceof NotFoundHttpException)
{

    // Your stuff here
}
?>


Bron:
laracasts
 
Kenny iets

kenny iets

28/04/2017 11:51:30
Quote Anchor link
Ik heb het gefixt.
ik moest 3 lijntes aanpassen in me kernel.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.