Laravel route naar controller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick S

patrick S

20/01/2014 22:15:35
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb het volgende..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Route::get('{slug}', function($slug)
{

    if($page = Pages::where('slug', $slug)->first())
    {
        return View::make('pages.page', array('page'=>$page));
    }

    if($category = Category::where('slug', $slug)->first())
    {
        $products = $category->products()->paginate(20);
        return View::make('webshop.category', array('category'=>$category, 'products' => $products));
    }

    if($product = Product::where('slug', $slug)->first())
    {
        return View::make('webshop.product', array('product'=>$product));
    }
});


Nu wil ik niet gelijk de View terug geven. Maar wil ik het door een controller laten afhandelen.
Dus pages naar PagesController, Category naar WebshopController etc.
Weet iemand hoe ik dat kan doen? Ik wil geen url's zoals domein.nl/webshop/productnaam.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Patrick

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 20/01/2014 22:18:51 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 16:58:35
 
Reshad F

Reshad F

21/01/2014 12:41:50
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je voor je pagina's niet veel routes gaat gebruiken aangezien ik er nu 3 zie..

Wat je zou kunnen doen is een controller maken voor hetgeen je het naartoe wilt sturen.

de eerste waarde is je url en de 2e de controller@methode waar je naartoe gaat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

Route::get('category', 'WebshopController@getIndex');

?>


In je WebshopController maak je dan een methode getIndex die de juiste view returned
Gewijzigd op 21/01/2014 12:42:26 door Reshad F
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.