Layout is anders na cache-refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Johannes davidian

johannes davidian

11/02/2017 12:23:18
Quote Anchor link
hallo,
ik heb full width.php template pagina gemaakt om als front page te gebruiken voor een bepaalde pagina van mij website het werkt perfect maar na een tijdje het gaat fout.
de code van php pagina is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
<?php
 /*
 Template Name: Full Width
 */

 
get_header(); ?>

                
<div id="primary" class="content-area">
        <main id="main" class="site-main" role="main">
        
<div class="expanded row">
<div class=" small-8 column">
<div class="expanded row">
<div class="section-hoofdtekst">S.Dawidian Hoogvliet </div> </div>
<div class="section-repair">
<div class="expanded row">
<div class="subsection1-repair small-6 column"></div>
<div class="subsection2-repair small-6 column"></div>
</div> </div>
<div class="section-repair2 ">
<div class="expanded row">
<div class="subsection1-repair2 small-6 column"></div>
<div class="subsection2-repair2 small-6 column">  </div>
 </div> </div>

<div class="section-repair3">
<div class="expanded row">
<div class="subsection1-repair3 small-6 column"></div>
<div class="subsection2-repair3 small-6 column"></div>
 </div> </div>

<div class="section-repair4">
<div class="expanded row">
<div class="subsection1-repair4 samll-6 column"></div>
<div class="subsection2-repair4 small-6 column"> </div>
</div> </div>
<div class="section-repair5">
<div class="expanded row">
<div class="subsection1-repair5 small-6 column"></div>
<div class="subsection2-repair5 small-6 column"> </div>
</div> </div>
<div class="section-repair6">
<div class="expanded row">
<div class="subsection1-repair6 small-6 column"></div>
<div class="subsection2-repair6 small-6 column"> </div>
</div></div>  
</div>

<div class="small-4 column">
<div class="expanded row">
<div class="aside1-header-tekst small-12 column">Adres en contactgegevens</div>  </div>

<div class="section-aside1">
<div class="expanded row">
<div class="subaside1 small-4 column">
<?php
echo do_shortcode('[smartslider3 slider=140]');
?>

</div>
<div class="subaside1-section2 small-8 column">
David's APK Station</br>
Klompenmakerstraat 123</br>
3194 DD Hoogvliet RT                            
  </div>
</div>
<div class="expanded row">
<div class="subaside2 small-2 column">
<?php
echo do_shortcode('[smartslider3 slider=141]');
?>


   </div>

<div class="subaside2-section2 small-8 small-pull-2 column">010-XXXXXX </div>
</div>
<div class="expanded row">
<div class="subaside3 small-2 column"><?php
echo do_shortcode('[smartslider3 slider=142]');
?>
  </div>
<div class="subaside3-section2 small-8 small-pull-2 column">>Plan route  </div>
</div>
<div class="expanded row">
<div class="subaside4 small-10 column">  </div>
</div>
<div class="expanded row">
<div class="subaside5 small-12 column">Openingstijden David's APK Station Hoogvliet</div>
</div>
<div class="expanded row">
<div class="subaside6 small-4 column">
<table>
<tbody>
<tr>
<td>
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
</td>
</tr>
</tbody>
</table>


  </div>
<div class="subaside6-section2 small-6 small-pull-2 column">
<table>
<tbody>
<tr>
<td>08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 13.00 uur
Gesloten</td>
</tr>
</tbody>
</table>


 </div>
</div>
</div><!--  end van aside1 -->
<div class="expanded row">
<div class="aside2-header-tekst small-12 column">Klantboordeling</div>
</div>

<div class="section-aside2">
<div class="expanded row">
<div class="KB-section1 small-7 column"><?php
echo do_shortcode('[smartslider3 slider=145]');
?>
</div>
<div class="KB-section2 small-5 column"></div>
</div> </div>

<div class="expanded row">
<div class="aside3-header-tekst small-12 column">Werkplaats Afspraak</div> </div>

<div class="section-aside3">
<div class="expanded row">
<div class="WA-section1 small-6 column"> </div>
<div class="WA-section2 small-6 column"></div>
</div> </div>

<div class="expanded row">
<div class="aside4-header-tekst small-12 column">Facebook David's APK Station</div> </div>

<div class="section-aside4">
<div class="expanded row">
<div class="Facebook-section1 small-6 column"><?php
echo do_shortcode('[smartslider3 slider=146]');
?>
</div>
<div class="Facebook-section2 small-6 column">> Volg ons op Facebook</div>
</div> </div>

<div class="expanded row">
<div class="aside5-header-tekst small-12 column">Twitter David's APK Station</div>  </div>
<div class="section-aside5">
<div class="expanded row">
<div class="Twitter-section1 small-6 column"><?php
echo do_shortcode('[smartslider3 slider=147]');
?>
</div>
<div class="Twitter-section2 small-6 column">> Volg ons op Twitter</div>
</div>
</div>
</div>
</div>          
                <?php get_template_part('template-parts/content',  'page' );        




 ?>
            
</main>
</div>
    

<?php
get_footer();

// kleurtjes ?>


het CSS code voor deze pagina is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
.section-repair {
border:0.050em solid #074e68;
width:100%;
height:7em;
margin-top:1em;

}

.subsection1-repair {
list-style-type:none;
padding-top:0.90rem;
padding-left:0.90rem;

}
.subsection2-repair  {
padding-top:0.90rem;
padding-right:0.90rem;
padding-bottom:0.90rem;
float:right;
list-style-type:none;
}

.section-repair2 {
border:0.050em solid #074e68;
width:100%;
height:7em;
margin-top:1em;

}

.subsection1-repair2 {
list-style-type:none;
padding-top:0.90rem;
padding-left:0.90rem;

}
.subsection2-repair2  {
padding-top:0.90rem;
padding-right:0.90rem;
padding-bottom:0.90rem;
float:right;
list-style-type:none;
}

.section-repair3 {
border:0.050em solid #074e68;
width:100%;
height:7em;
margin-top:1em;

}

.subsection1-repair3 {
list-style-type:none;
padding-top:0.90rem;
padding-left:0.90rem;

}
.subsection2-repair3  {
padding-top:0.90rem;
padding-right:0.90rem;
padding-bottom:0.90rem;
float:right;
list-style-type:none;
}

.section-repair4 {
border:0.050em solid #074e68;
width:100%;
height:7em;
margin-top:1em;

}

.subsection1-repair4 {
list-style-type:none;
padding-top:0.90rem;
padding-left:0.90rem;

}
.subsection2-repair4  {
padding-top:0.90rem;
padding-right:0.90rem;
padding-bottom:0.90rem;
float:right;
list-style-type:none;
}
.section-repair5{
border:0.050em solid #074e68;
width:100%;
height:7em;
margin-top:1em;

}

.subsection1-repair5 {
list-style-type:none;
padding-top:0.90rem;
padding-left:0.90rem;

}
.subsection2-repair5  {
padding-top:0.90rem;
padding-right:0.90rem;
padding-bottom:0.90rem;
float:right;
list-style-type:none;
}

.section-repair6{
border:0.050 solid #074e68;
width:100%;
height:7em;
margin-top:1em;

}
.subsection1-repair6 {
list-style-type:none;
padding-top:0.90rem;
padding-left:0.90rem;

}
.subsection2-repair6  {
padding-top:0.90rem;
padding-right:0.90rem;
padding-bottom:0.90rem;
float:right;
list-style-type:none;
}


in het begin werkt alles prima maar na tijdje als ik heb cashe refresh gedaan of een code gewijzigd dan veranderd de borders lengte in hete pagina en wordt kleiner.
het voorbeeld U kunt zien op deze url:http://webdesignleren.net/reparatie-ondehoud/
ik heb van alles gedaan 2 dagen lang om het oorzak te vinden maar zonder resultaat.
deze pagina's ik heb als templates gemaakt om in front page van wordpress deze templates te gebruiken als webpage.
wat het kan de fout zijn ?
Dank U Wel
johannes
- Ariën -:
Ik heb de titel aangepast. Gelieve duidelijke titels te gebruiken bij het starten van een topic, waarin in een oogopslag duidelijk is wat de vraag- of probleemstelling is.
Gewijzigd op 11/02/2017 12:34:29 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:25:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2017 12:30:43
Quote Anchor link
Vanaf na welke wijziging is de fout ontstaan? Een cache refresh is geen aanleiding dat de code opeens niet meer goed werkt. Kan anders eens naar beide HTML-broncodes van zowel vóór als ná de cache refresh.
Gewijzigd op 11/02/2017 12:32:51 door - Ariën -
 
Johannes davidian

johannes davidian

11/02/2017 13:04:30
Quote Anchor link
badankt,
eerste keer stond deze probleem toen ik heb margin-left gewijzigd van site-main omdat ik had deze naam S.Dawidian in het class van site-main gezet .
nu ik heb anders gedaan net als u ziet hieronder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div class="expanded row">
<div class=" small-8 column">
<div class="expanded row">
<div class="section-hoofdtekst">S.Dawidian Hoogvliet </div> </div>


het heeft gewerkte zonder probleem tot uur geleden ik heb cashe refresh gedaan en het probleem stond alweer.
ik heb geen andere html code dan wat staat boven of mischien ik moet andere page.php singel.php. index.php pagina's verwijderen in wordpress,mischien het kan conflict vroorzaken?
johannes.
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

11/02/2017 13:37:41
Quote Anchor link
page, single en index zijn gewoon andere pagina's, voor zover ik weet kunnen die geen conflict veroorzaken. Tenzij je per ongeluk naar die pagina's zit te kijken ipv naar de pagina waar je mee bezig denkt te zijn.

Maar, refresh je je cash ook gelijk nadat je wijzigingen hebt gemaakt? Kan het anders niet zijn dat het direct al mis gaat maar daar je het pas ziet als je je cache refreshed? Want het lijkt me niet dat het refreshen van je cash iets in je pagina zelf kan wijzigen.
 
Johannes davidian

johannes davidian

11/02/2017 14:38:54
Quote Anchor link
Dank U Wel ,
maar als u boven kijkt in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 /*
 Template Name: Full Width
 */

 
get_header(); ?>

en het rest van het code kunt u iets fout zien of iets dat moet gecorigeerd worden?
ik heb bekijken in index,page,single.php er is geen enkel fout per ongeluk?
johannes
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

11/02/2017 17:52:58
Quote Anchor link
Ik begrijp het probleem zoals je het omschrijft niet precies, wat gaat er precies mis? (Je zegt, veranderd de borderslengte maar een border heeft altijd de lengte van de div) Verder is het nogal een onoverzichtelijke toestand met allemaal divs waarvan zo bijna niet te zien is welke </div> waarbij hoort. Voor je eigen overzicht zou ik eerst dat even aanpassen. Inhoud van divs laten inspringen en evt met comments aangeven welke </div> wat afsluit. Dan heb je daar alvast meer overzicht in en is het makkelijker zoeken.

Verder worden er verschillende classes gebruikt die niet is de css staan (neem aan dat die in een ander bestand staan), staat er ergens een > teveel en een spatie tussen de " En de naam van de class. Maar dat zal het probleem niet veroorzaken...
 
Johannes davidian

johannes davidian

11/02/2017 21:48:50
Quote Anchor link
dank u wel iedereen,
ik heb de fout gezocht overal en ik dacht dat het fout ziet in foundation grid system en ik was bijna van plan om bootsrap grid system te gebruiken .
ik heb uiteindelijk gevonden in het berekening van pixels naar em .dus ik heb in CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
html {
    font-family: 'Merriweather', serif;
        font-size:100%;
    -webkit-text-size-adjust: 100%;
    -ms-text-size-adjust:     100%;
}

en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
body,
button,
input,
select,
textarea {
    color: #404040;
    font-family: 'Merriweather', serif;
    font-size: 16px;
    font-size: 1em;
    line-height: 1.5;
}


veranderd en daarna de borders size op de juiste maat gezet en het probleem is opgelost.
kijk op url:http://webdesignleren.net/reparatie-ondehoud/
johannes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.