Layout keuze

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »
Micasa

micasa

17/08/2008 21:02:00
Quote Anchor link
Ik heb momenteel het volgende script:

http://www.plaatscode.be/16565/

Het is de bedoeling uit de tabel GAMES ten eerste wordt gekeken naar het id en vervolgens kijkt welke layout hierbij hoort.

Indien het id bijvoorbeeld 5 is en hier staat layout nummer 3 bij dan zou de pagina: layout3.php geladen moeten worden.

Indien het id ontbreekt moet er standaard layout1.php worden geladen.

Het probleem dat ik nu echter heb is dat ik met dit script de volgende fout krijg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/site/public_html/game/index.php on line 22


En bij al het overige wat ik heb geprobeert wordt het volgende alleen geladen: layout.php ( dus zonder nummer )

Hoe zou ik dit kunnen oplossen?

Alvast bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 01:32:30
 

17/08/2008 21:04:00
 
Micasa

micasa

17/08/2008 21:10:00
Quote Anchor link
Dat was niet echt waar ik om vroeg. Ik weet wat de error betekend maar weet niet hoe ik hem kan oplossen, daarnaast is het probleem dat het layout nummer niet wordt geladen.

Hopende op een helpend antwoord.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

17/08/2008 21:17:00
Quote Anchor link
Je query is mislukt, daarom doet die fetch_assoc het niet. FOUTAFHANDELING had het voorkomen.
 
Aron K

Aron K

17/08/2008 21:19:00
Quote Anchor link
Normaal is er dan iets fout gegaan bij het uitvoeren van je query, gebruik je mysql_error(), zoja: geeft die geen error?
 
Micasa

micasa

17/08/2008 21:23:00
Quote Anchor link
Die gebruik ik idd maar die geeft geen error weer.

Maar hoe zou ik het anders kunnen doen, het juiste layout nummer laden bij het id?
 
Aron K

Aron K

17/08/2008 21:32:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if(empty($_POST['id']) $usr['layout']=1;
else{
    $dbr = mysql_query("SELECT * FROM `games` WHERE `id`='".$_POST['id']."' AND `game_id`='".$game_id."'") or die(mysql_error());
    $usr = mysql_fetch_assoc($dbr);
    if($usr['layout'] == '') { $usr['layout'] = "1"; }
}

    require_once('layout'.$usr['layout'].'.php');
?>

Probeer dit eens.
 
Micasa

micasa

17/08/2008 21:34:00
Quote Anchor link
Bedankt, helaas krijg ik bij dit de volgende error:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/site/public_html/game/index.php on line 21
 
Aron K

Aron K

17/08/2008 21:41:00
Quote Anchor link
De 2e regel van mijn code moet zijn:
if(empty($_POST['id'])) $usr['layout']=1;
 
Micasa

micasa

17/08/2008 21:50:00
Quote Anchor link
Er gebeurt nu wel wat meer idd, maar ik blijf een blanco pagina zien met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/public_html/game/index.php:5) in /home/public_html/game/include/config.php on line 6

Notice: Undefined offset: 3 in /home/public_html/game/include/gegevens.php on line 41

Notice: Undefined offset: 10 in /home/public_html/game/include/gegevens.php on line 44

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/public_html/game/index.php:5) in /home/leennue/public_html/game/include/config.php on line 46

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/public_html/game/index.php:5) in /home/leennue/public_html/game/include/config.php on line 188

Fatal error: Cannot redeclare refresh() (previously declared in /home/public_html/game/include/config.php:198) in /home/leennue/public_html/game/include/config.php on line 207
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door micasa
 

17/08/2008 21:51:00
Quote Anchor link
Dan moet je die oplossen...

Je probeerd de headers aan te passen, nadat je al content hebt gestuurt (dit kan vanalles zijn, een spatie mag zelfs niet). Verder probeer je van een array een item te benaderen die d'r niet is.
Verder moet je niet opnieuw refresh() maken, daar struikeld php sirieus over.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Micasa

micasa

17/08/2008 22:03:00
Quote Anchor link
De HEADER already send is opgelost. Nou rest slechts nog:

Fatal error: Cannot redeclare refresh() (previously declared in /home/public_html/game/include/config.php:198) in /home/public_html/game/include/config.php on line 207

Echter zou ik niet weten hoe ik dat moet oplossen. In config.php staat op regel
198 t/m 207

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
    function refresh($time = null, $url = null){

        if($url != "")
        echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"".$time."; URL=".$url."\">";
        else if($time != "" && $time >= 0 && $time <= 60)
        echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"".$time."\">";
        else
        echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"3\">";

    }
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door micasa
 
W W

W W

17/08/2008 22:04:00
Quote Anchor link
Wat jij doet is dat jij in 1 pagina 2 keer de functie maakt die refresh heet. Komt misschien omdat je include ofzo=
 
Micasa

micasa

17/08/2008 22:25:00
Quote Anchor link
Ik heb alleen config.php geinclude in mijn header bestand. Maar verder niets. Als ik gewoon een standaard layout erin zet is er ook niets aan de hand. Het probleem treed dus alleen op met dit script..

Weet iemand hoe ik dit zou kunnen oplossen?
 

17/08/2008 22:37:00
Quote Anchor link
Geef eens wat code die d'r omheen zit. (3 regels dus.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Micasa

micasa

17/08/2008 22:43:00
 

17/08/2008 22:49:00
Quote Anchor link
Je include 2 keer config, dat is niet goed. Gebruik eventueel include_once.
 
Micasa

micasa

17/08/2008 23:21:00
Quote Anchor link
Oke nu krijg ik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Warning: require_once(layout2.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/public_html/game/index.php on line 11

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'layout2.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/public_html/game/index.php on line 11


Het blijkt dus dat er geen verbinding wordt gemaakt met de database ( volgens mij )

Ik heb er nu het volgende van gemaakt, wie zou mij kunnen helpen zodat er in de database wel het layout nummer kan worden gevonden.

http://www.plaatscode.be/16581/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.