Lay-out veranderen ? linkspel.

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Promoot Snel

Promoot Snel

21/01/2011 11:03:38
Anchor link
Hallo allemaal,
Ik heb een linkspel script alleen nu vind ik de lay-out niet zo mooi.
Nu heb ik hier een aantal vraagjes over:

Is het veel werk om een anderen lay-out om het script te plaatsen ?
Zijn hier tutorials van in het nederlands ?

Wat zijn de kosten als ik dit laat doen (ongeveer) ?

Met vriendelijke groet,
Leroy Schouten

Titel aangepast naar correct nederlands[/modedit]
Gewijzigd op 21/01/2011 23:45:48 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:15:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/01/2011 11:23:29
Anchor link
Als je de lay-out aan wilt passen, dan hangt het van het script af. Zit de lay-out erin gebakken, of als een laag eromheen (zgn. templates iets wat je ook vaak ziet bij phpBB en Joomla).

De lay-out is opgebouwd uit HTML, CSS en vaak ook JavaScript voor eenvoudige visuele dynamiek.

De kosten varieren ook behoorlijk, zo zijn er mensen die het voor goedkoop doen, maar ook professionals die er gerust 30 euro per uur voor vragen.

Je hebt enkele mogelijkheden:
- Zelf doen; kost niks, alleen een beetje tijd...
- Laten doen; dan moet je een vacature op deze site plaatsen die aan de juiste voorwaarden voldoen.
 
Promoot Snel

Promoot Snel

21/01/2011 11:28:07
Anchor link
Hoe kan ik zien of de layout erin is gebakken of als je een laag eromheen zit?
 
Jos Verra

Jos Verra

21/01/2011 11:32:31
Anchor link
Wordt het script in de html gegooid bijvoorbeeld.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div><script>....</script></div>

Of wordt de html in het script gegooid. Bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script>document.bla.innerHTML = '<div>bla</div>';</script>

Ik weet voorbeelden zijn slecht maar het gaat om het idee.

Ander plaats je eventje een stukje code van een html pagina; denk hierbij aan ongeveer 40 regeltjes ofzo zodat wij een inschatting kunnen maken.

Vergeet niet om de [*code] [*/code] (zonder *) er om heen te zetten.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

21/01/2011 11:34:49
Anchor link
Ligt eraan, hoe heb je de website online gezet? Met een cms? Of van internet afgehaald.

Als je de layout wilt veranderen moet je je even gaan verdiepen in HTML en CSS, maar dat is niet zo moeilijk.
 
Promoot Snel

Promoot Snel

21/01/2011 11:36:49
Anchor link
Moet het een html of php pagina zijn? Wand heb alleen maar php pagina's.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

21/01/2011 11:40:13
Anchor link
HTML is de opmaak, php is de programmeertaal. Plaats maar iets. Kun je anders niet je website even online zetten?
 
Promoot Snel

Promoot Snel

21/01/2011 11:52:02
Anchor link
Het is veel werk om de website online te zetten.
Kan ik ook de index.php hier neer zetten of hebben jullie daar niets aan?

Hier toch een stukje index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?
include('_include.php');
design_boven('Home');
?>

<h2>Linkspel.nl</h2>
<p>

<form action="http://www.google.com/cse" id="cse-search-box" target="_blank">
  <div>
    <input type="hidden" name="cx" value="partner-pub-5700782816154350:wl5w3e-zad7" />
    <input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-1" />
    <input type="text" name="q" size="31" />
    <input type="submit" name="sa" value="Zoeken" />
  </div>
</form>

<script type="text/javascript" src="http://www.google.com/coop/cse/brand?form=cse-search-box&amp;lang=nl"></script>
Welkom op Linkspel.nl,
Op deze site kan je simpel geld & dutchleaders verdienen!<br />
Meld je aan en krijg een persoonlijke link, versprijd deze overal en laat mensen er op klikken, hiervoor krijg u punten en kun u inleveren tegen Duchtleaders en Paypal.
<br /><br />
Per 1000 punten krijgt u:<br />
<strong>1000 Dutchleaders</strong> <br />
<strong>0.25 paypal</strong>
<br /><br />

U kunt verdienen op de volgende manieren:<br />
* mensen laten klikken op uw persoonlijke link, dit kan 1 keer per 24 uur. bij vips kan dit 2 keer per 24 uur!<br />
* zorg voor refferals, en verdien zo 0.3 klik per klik die hun maken! (vips zelf 0.6!)<br />
* Plaats ons popup systeem op uw site en krijg 0.7 per unieke view!<br />
* Klik elke dag mee met Winkliks, bent u de 100e klikker? dan verdient u 75 kliks!<br />
* doe mee aan de Loterij! koop zoveel mogelijk loten en maak kans op je jackpot!<br />
* doe mee met de bubble, spend en u krijg 125% uitbetaald!<br />

</p>        
<br>
<h2>Nieuws</h2>
<?php
$result
= mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY id DESC LIMIT 3");
while($row = mysql_fetch_assoc($result))
{


    echo '<div style="float:left;"><strong>'.ucfirst(stripslashes($row['titel'])).'</strong></div><div style="float:right;">Door: '.stripslashes(ucfirst($row['door'])).' op '.date('d-m-Y H:i:s', $row['datum']).'</div><br />
          <hr noshade="noshade" size="1" />
          '
.stripslashes(nl2br($row['bericht'])).'<br /><br /><br />';
                  
}

?>

<?
design_onder('1');
?>
 
Jordy nvt

Jordy nvt

21/01/2011 11:53:11
Anchor link
Wie heeft dit geschreven? Jijzelf, iemand anders, of door een cms als Joomla? Hoe kom je aan de website?
 
Promoot Snel

Promoot Snel

21/01/2011 11:54:03
Anchor link
Iemand anders heeft dit geschreven.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

21/01/2011 11:54:48
Anchor link
Hoe bewerk jij de site met tekst enzo? Met een 'programma' als Wordpress/Joomla?
 
Promoot Snel

Promoot Snel

21/01/2011 11:56:35
Anchor link
Dit is mogelijk met de hand maar het nieuws kan /admin bewerkt worden.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

21/01/2011 11:57:48
Anchor link
Ok, ik denk dat iemand dit zelf heeft geschreven, en dat betekent dat jij (of iemand anders) handmatig de css en html moet veranderen.
 
Promoot Snel

Promoot Snel

21/01/2011 11:58:47
Anchor link
Okee, de css kan ik wel vinden maar de html kan ik nergens vinden?
 
Jos Verra

Jos Verra

21/01/2011 12:01:28
Anchor link
De html zit door de pagina heen. HTML zijn tags als <div><span><p> en nog veel meer. Deze kun je classes, id's toekennen waarnaar je ze opmaakt.
 
- Mark -

- Mark -

21/01/2011 12:01:29
Anchor link
die staat in functies in _include.php gok ik als ik je code voor index.php zo zie.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

21/01/2011 12:01:53
Anchor link
Daar is de website uit opgebouwd. http://www.handleidinghtml.nl/
 
Promoot Snel

Promoot Snel

21/01/2011 12:20:33
Anchor link
Nu heb de images map aangevuld met de layout afbeeldingen en de css aangepast maar dan krijg ik dit resultaat ?

[link verwijderd]

De foutmeldingen komt omdat ik de database nog niet heb ingesteld
Gewijzigd op 22/01/2011 00:02:02 door Bas IJzelendoorn
 
Jordy nvt

Jordy nvt

21/01/2011 12:24:36
Anchor link
Dan heb je in de css geen goede verwijzing naar afbeeldingen.

Je hebt bijvoorbeeld background-image: url('../images/img_3.jpg'); terwijl je background-image: url('./images/img_3.jpg'); moet hebben.
 
Promoot Snel

Promoot Snel

21/01/2011 12:32:36
Anchor link
Owkee, hoe kan ik weten wat ik moet veranderen zoals dat puntje enz
 
Kris Peeters

Kris Peeters

21/01/2011 12:37:04
Anchor link
Neem deze site eens volledig door

http://sceneone.nl/

Dit legt precies uit waar, wanneer, waarom je css gebruikt.
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.