Leden zoeksysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »
Tim Klein

Tim Klein

08/04/2014 09:35:02
Quote Anchor link
Beste,
Voor mijn site ben ik bezig om een leden zoeksysteem te maken.
Nu heb ik dus het volgende scriptje geschreven:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<html>
<form method=post action=>
Fill in a username: <input type=text name=userzoek><br>
<input type=submit name=submit value=Search><br>
</html>
<?php
if(isset($_POST['submit'])){

echo "<BR><BR><B>Geregistreerde leden:</B><BR><BR>";
ECHO "<TABLE border=\"1\"><TR><TD><B>ID&nbsp;&nbsp;&nbsp;</b></TD><TD><B>Username</b></TD><TD><b>First name</b></TD><TD><B>Email</b></TD><TD><B>Level</b></TD><TD><B>Rank&nbsp;&nbsp;&nbsp;</b></TD><TD><B>Registration date&nbsp;&nbsp;&nbsp;</b><TD><B>IP</b></TD></TD></TR>";

$query = mysql_query("SELECT id,username,fname,email,level,rank, datum,ip FROM leden WHERE username LIKE '%".mysql_real_escape_string($_POST['userzoek'])."%' ");
for($teller=0;$teller<mysql_num_rows($query);$teller++) {
$leerling = mysql_fetch_row($query);

echo "<TR><TD>$leerling[0]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[1]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[2]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[3]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[4]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[5]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[6]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[7]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD></TR>";
}

ECHO "</TABLE>";
}

?>


Dit werkt hartstikke goed, maar nu leek het me handig om in de 2e kolom (username) een hyperlink te maken naar settings.php?u=<--!Hier dan de username waar net op is geklikt !-->

Hoe kan ik dit doen?

Groetjes,
Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 10:34:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/04/2014 09:57:29
Quote Anchor link
Even een paar tips:
- Gebruik de tab-toets om je if'jes, while's en foreach()'s eens in te springen. Dat maakt het beter leesbaarder

- Zorg voor goede foutafhandeling op je query's

- Houd je variabelen buiten quotes.

- Waarom gebruik je een for-loop, i.p.v. een while($row = mysql_fetch_assoc($queryresult))?

- Gebruik om te controleren of iets verstuurd is: if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST') {, dat is een stuk veiliger, en je wilt namelijk weten of een formulier verstuurd is via POST, i.p.v. te weten of er op een knop geklikt is.

Ik hoop dat je geen verouderde tutorial hebt gebruikt hiervoor. Als je mijn tips toepast, en met name de variabelen buiten quotes, dan zou je wel een link moeten toevoegen met minder moeite.
Gewijzigd op 08/04/2014 09:58:57 door - Ariën -
 
Tim Klein

Tim Klein

08/04/2014 10:14:36
Quote Anchor link
Heb het zelf opgelost!
dit heb ik toegepast in het veld waar normaal de gebruikersnaam kwam te staat:
<a href=$leerling[1]>$leerling[1]</a>

Alles werkt nu.
 
Michael -

Michael -

08/04/2014 10:22:25
Quote Anchor link
Dat het werkt wil niet zeggen dat het ook goed is.
In HTML gebruik je nog altijd dubbele quotes.
Door je echo te beginnen met enkele quotes hoef je de dubbele quotes niet te escapen.
Door je variabelen buiten de quotes te plaatsen is het overzichtelijker.
MySQL functies gaan met pensioen. Kijk eens naar MySQLi of PDO.
Door alles op één regel te zetten is het onoverzichtelijk en rommelig.
<table> buiten </html> kan niet.
isset($_POST['submit']) is geen controle.
etc. etc. etc.

Als je deze en de tips van Aar nou eens zou opvolgen ben je al een stuk beter op weg.
 
Ivo P

Ivo P

08/04/2014 10:44:01
Quote Anchor link
kijk eens naar het verschil tussen mysql_fetch_row en mysql_fetch_assoc:

http://php.net/mysql-fetch-row en http://php.net/mysql-fetch-assoc

Met 0 en 1 is het nog wel te overzien, en met 3 of 4 kolommen met een beetje puzzelen ook wel.
Zelf heb ik moeten werken met query's waar over de 30 kolommen (met sowieso al cryptische namen als wflatt).

Dan zit je je suf te tellen op "is kolom 21 nu dit of dat?"

$row['username'] werkt zo veel duidelijker dan $row[1]
En blijft bovendien werken als je je query aanpast door een extra kolom toe te voegen. (nog als van de fantastische combinatie van SELECT * en mysql_fetch_row natuurlijk. maar dat gebruik jij gelukkig niet)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.