Ledenlijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »
Rajco Wouters

Rajco Wouters

07/11/2012 14:11:01
Quote Anchor link
Heyy,

Ik lees al een tijdje mee op dit forum omdat ik zelf op school een heel PHP project moet in elkaar zetten.
Ik heb nou dat je kan registreren en inloggen, nieuw topic starten en kan reageren.

Nu wil ik graag een ledenlijst hebben.

Dus met een tabel

Member nummer // Naam // email // datum van registratie.

Ik heb nu deze code, maar dan werkt het niet. Kan iemand me helpen?


Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$connectie
= mysql_connect('localhost', 'root', 'usbw');

$host="localhost"; // Host name
$username="root"; // Mysql username
$password="usbw"; // Mysql password
$db_name="database_gastenboek"; // Database name
$tbl_name="gastenboek_gebruikers"; // Table name

// Connect to server and select database.

mysql_connect("$host", "$username", "$password")or
die("cannot connect");
mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");
if (mysql_select_db('database_gastenboek', $connectie) == false) {
 
echo 'foutmelding';
 }

 ?>


Dat heb ik bovenaan!
Je ziet het hieronder, ik heb wel een tabel maar die kan je nu niet zien omdat die er niet op staat

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$sql
="SELECT member_nr, naam, email, datum FROM database_gebruikers";
$result=mysql_query($sql);

echo "<table border='1'>
<tr>
<th>Member Nummer</th>
<th>Naam</th>
<th>Email</th>
<th>Datum</th>
</tr>"
;

while($row = mysql_fetch_array($result))
  {

  echo "<tr>";
  echo "<td>" . $row['member_nr'] . "</td>";
  echo "<td>" . $row['naam'] . "</td>";
    echo "<td>" . $row['email'] . "</td>";
  echo "<td>" . $row['datum'] . "</td>";
  echo "</tr>";
  }

  
?>


</td>
</table>


Alvast bedankt!
Gewijzigd op 07/11/2012 14:15:39 door Rajco Wouters
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:36:34
 
Yanick  vB

Yanick vB

07/11/2012 14:15:45
Quote Anchor link
Misschien is het handig als je eerst zegt wat er verkeerd gaat?
Krijg je een error met mysql_error() etc?
Gewijzigd op 07/11/2012 14:16:22 door Yanick vB
 
Tim S

Tim S

07/11/2012 14:16:43
Quote Anchor link
Wat werkt er niet?
 
Rajco Wouters

Rajco Wouters

07/11/2012 14:17:43
Quote Anchor link
Ik krijg geen error maar ik zie ook geen resultaten..
 
Tim S

Tim S

07/11/2012 14:24:53
Quote Anchor link
Als je database verbinding of query niet goed is krijg je een foutmelding, dus of je heb je foutmedlingen niet aan staan of je heb geen gegevens in je tabel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql="SELECT member_nr, naam, email, datum FROM database_gebruikers";


je kan hier nog van maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql="SELECT * FROM database_gebruikers";


om te testen
 
Rajco Wouters

Rajco Wouters

07/11/2012 14:26:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$connectie
= mysql_connect('localhost', 'root', 'usbw');

$host="localhost"; // Host name
$username="root"; // Mysql username
$password="usbw"; // Mysql password
$db_name="database_gastenboek"; // Database name
$tbl_name="gastenboek_gebruikers"; // Table name

// Connect to server and select database.

mysql_connect("$host", "$username", "$password")or
die("cannot connect");
mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");
if (mysql_select_db('database_gastenboek', $connectie) == false) {
 
echo 'foutmelding';
 }

 ?>

Dat heb ik... dus ik heb wel verbinding. Ik heb wel gegevens in de tabel, want kan ook gewoon inloggen etc.
 
Marvin H

Marvin H

07/11/2012 14:26:44
Quote Anchor link
Zet een foutafhandeling op je Query
Gewijzigd op 07/11/2012 14:27:42 door Marvin H
 
Rajco Wouters

Rajco Wouters

07/11/2012 14:27:38
Quote Anchor link
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in I:\Havo 5\Informatica\USBWebserver v8\root\eindopdracht\ledenlijst.php on line 74


is de error zie ik nou! Had error reporting=0 :P
 
Tim S

Tim S

07/11/2012 14:30:47
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_assoc($result))


werkt dit wel?
 
Rajco Wouters

Rajco Wouters

07/11/2012 14:43:08
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 07/11/2012 14:30:47:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_assoc($result))


werkt dit wel?


Ik had het zo ergens gelezen, weet jij een betere manier dan?
 
Q S

Q S

07/11/2012 14:48:27
Quote Anchor link
Tim bedoeld denk ik dat je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while($row = mysql_fetch_array($result))
?>


eens moet veranderen in

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 while($row = mysql_fetch_assoc($result))
?>


en kijken of dat wel werkt
 
Tim S

Tim S

07/11/2012 14:51:10
Quote Anchor link
Nee, dit zou ook moeten werken.

Zet or die ('Error: '.mysql_error ()); eens achter de sql, dan kunnen we kijken of dat wel goed is
 
Rajco Wouters

Rajco Wouters

07/11/2012 14:53:59
Quote Anchor link
Als ik dat met or die doe krijg ik :
Parse error: syntax error, unexpected T_LOGICAL_OR in I:\Havo 5\Informatica\USBWebserver v8\root\eindopdracht\ledenlijst.php on line 63
En als ik while($row = mysql_fetch_assoc($result)) doe, geeft hij zelfde error als met array.
 
Q S

Q S

07/11/2012 14:56:01
Quote Anchor link
Boven in zie ik staan op regel 8

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$tbl_name
="gastenboek_gebruikers";
?>


Vervolgens doe je de query als volgt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
="SELECT member_nr, naam, email, datum FROM database_gebruikers";
?>

Moet dat dan niet zijn?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
="SELECT member_nr, naam, email, datum FROM gastenboek_gebruikers";
?>
 
Tim S

Tim S

07/11/2012 14:58:18
Quote Anchor link
Ja idd je heb nu de database ipv de tabel
 
Rajco Wouters

Rajco Wouters

07/11/2012 15:00:26
Quote Anchor link
Q S op 07/11/2012 14:56:01:
Boven in zie ik staan op regel 8

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$tbl_name
="gastenboek_gebruikers";
?>


Vervolgens doe je de query als volgt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
="SELECT member_nr, naam, email, datum FROM database_gebruikers";
?>

Moet dat dan niet zijn?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
="SELECT member_nr, naam, email, datum FROM gastenboek_gebruikers";
?>


Bedankt, dat was al een slordige fout ja :O

Nu krijg ik heel veel errors namelijk;
Notice: Undefined index: naam in I:\Havo 5\Informatica\USBWebserver v8\root\eindopdracht\ledenlijst.php on line 78

Notice: Undefined index: email in I:\Havo 5\Informatica\USBWebserver v8\root\eindopdracht\ledenlijst.php on line 79

Notice: Undefined index: datum in I:\Havo 5\Informatica\USBWebserver v8\root\eindopdracht\ledenlijst.php on line 80

Notice: Undefined index: naam in I:\Havo 5\Informatica\USBWebserver v8\root\eindopdracht\ledenlijst.php on line 78

en dan er nog zon 100 ofzo ;o
 
- SanThe -

- SanThe -

07/11/2012 15:11:38
Quote Anchor link
Tja, dan bestaan ze blijkbaar niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.