Ledensysteem iedereen krijgt zelfde profiel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »
A Jansen

A Jansen

14/10/2010 09:45:14
Quote Anchor link
Hoi,

Ben op het moment bezig met een ledensysteem.
Maar het probleem is als persoon A of persoon B inlogt krijgen ze steeds de zelfde profiel site te zien.

Maar ik wil dat als persoon A inlogt persoon A Ok zijn profiel krijgt te zien.
en niet als persoon B inlogt het profiel van persoon A krijgt te zien.

heb ook al iets geprobeerd met de rechten maar dat werkte ook niet.

Wie kan mij helpen alles is gemaakt met Dreamweaver
(heb snel dit even in elkaar gezet dus er kunnen fouten in zitten.)
de code vind je op http://www.plaatscode.be/140088/

Groetjes AJansen
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 19:31:07
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

14/10/2010 09:55:28
Quote Anchor link
Kan het zijn dat je nog ergens een WHERE mist in een query?
 
A Jansen

A Jansen

14/10/2010 10:12:07
Quote Anchor link
Heb ik ook al gebrobeerd maar dan komt er niets in beeld
 
- Mark -

- Mark -

14/10/2010 10:28:32
Quote Anchor link
Zonder WHERE gaat het dus nooit lukken. hoe zag het gedeelte eruit met de WHERE erin?
Gewijzigd op 14/10/2010 10:30:26 door - Mark -
 
A Jansen

A Jansen

14/10/2010 11:26:56
Quote Anchor link
Heb het nu met where gedaan en dan staat er dit.

$colname_Inlog = "-1";
if (isset($_POST['voornaam'])) {
$colname_Inlog = $_POST['voornaam'];
}
mysql_select_db($database_Campingsbenelux, $Campingsbenelux);
$query_Inlog = sprintf("SELECT * FROM login WHERE voornaam = %s", GetSQLValueString($colname_Inlog, "text"));
 
- Mark -

- Mark -

14/10/2010 11:33:10
Quote Anchor link
Wat heb je eigenlijk voor wazige code? Heb je dit zelf geschreven of heb je het ergens van af gehaald?

Verander regel 171 eens naar het volgende. Ik ga uit van het script op plaatscode.be

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$query_Inlog
= "SELECT * FROM login WHERE voornaam = '".mysql_real_escape_string($_SESSION['MM_Username'])."'";

?>
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

14/10/2010 11:43:33
Quote Anchor link
A Jansen op 14/10/2010 10:12:07:
Heb ik ook al gebrobeerd maar dan komt er niets in beeld


lol, dan doe je iets toch niet goed.
Komen de namen waarmee je ingelogd hebt overeen met de namen dat in het database staan?
 
A Jansen

A Jansen

14/10/2010 11:45:07
Quote Anchor link
heb dit gemaakt met dreamweaver.
maar zal het eens proberen wat mark zegt

Toevoeging op 14/10/2010 11:55:04:

heb dat van mark ook gedaan en krijg nog niets in beeld.
De namen komen ook over een.
Gewijzigd op 14/10/2010 11:56:14 door A Jansen
 
- Mark -

- Mark -

14/10/2010 12:00:13
Quote Anchor link
verander login eens naar inlog? ik zie net dat je create table stukje anders heet. Ik weet niet welke nu klopt.

Je hebt ook totaal geen fout afhandeling. Het is maar gokken op deze manier. Heb je dit zelf geschreven of ergens anders van af gehaald? Dreamweaver is alleen een programma om het schrijven gemakkelijker te maken. Dat wil niet zeggen dat wat je erin zet goed is. Dat heeft hier helemaal niets mee te maken.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

14/10/2010 12:01:26
Quote Anchor link
Zorg voor foutafhandeling.
Echo je query eens naar het scherm om te kijken wat er uit komt.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

14/10/2010 12:16:43
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
session_start();

echo '<pre>';
    print_r($_SESSION);
echo '</pre>';

$query  = "SELECT * FROM login";
$mquery = mysql_query($query);

while($row = mysql_fetch_array($mquery)) {
    print_r($row);
}

?>


Voer dit eens uit, en plaats hier even wat eruit komt. Ik hoop niet dat je een grote "login" tabel hebt.
 
Pim -

Pim -

14/10/2010 12:19:52
Quote Anchor link
Wat doet GetSQLValueString() precies?
 
A Jansen

A Jansen

14/10/2010 13:57:31
Quote Anchor link
Heb gedaan wat Kumkwat vroeg en dit komt er uit.

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\Proberen\inlog\Profiel.php:45) in C:\xampp\htdocs\Proberen\inlog\Profiel.php on line 46

Array
(
)
Array ( [0] => 1 [id] => 1 [1] => Admin [paswoord] => Admin [2] => Admin [voornaam] => Admin [3] => [email protected] => [email protected] [4] => 1 [recht] => 1 ) Array ( [0] => 2 [id] => 2 [1] => test [paswoord] => test [2] => test [voornaam] => test [3] => [email protected] [email] => [email protected] [4] => 2 [recht] => 2 ) Hallo Admin\htdocs\Proberen\inlog\Profiel.php on line 46

Array
(
)


[size=xsmall][i]Toevoeging op 14/10/2010 14:08:37:[/i][/size]

Hoi Mark

Ik weet dat het makkelijker is in dreamweaver, maar dacht dat jullie er wat aan hadden als je wist met welk programma het was gemaakt.
Gewijzigd op 14/10/2010 14:29:05 door A Jansen
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

14/10/2010 14:28:47
Quote Anchor link
dit
CREATE TABLE inlog (
bots natuurlijk wel met dit
FROM login

tenzij het niks met elkaar te maken heeft...
 
Milo S

Milo S

14/10/2010 15:59:37
Quote Anchor link
Wat dacht je van weggooien en netjes opnieuw beginnen met wel foutafhandeling en beveiligingen. Maar dan zonder kansloze functies die je voor het basis principe totaal niet nodig hebt?

Maak een nette database en stop er wat gegevens in.

Maak dan een login pagina
Een profiel pagina

En laat dat hier zien binnen de code tags. EN DOE DIT ZONDER HTML...
Gewijzigd op 14/10/2010 15:59:50 door Milo S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.