leeftijd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Yme-Jan

Yme-Jan

20/02/2005 12:53:00
Quote Anchor link
ik gebruik dit script om de leefijtd van mijn gebruikers te bepalen
maar is het ook mogelijk om het net anders om te doen
bijvoorbeeld, in de db staat ergens jjjj/mm/dd
en ik zoek naar leeftijd 15.. dan moet het script em ombouwen zodat hij iedereen vind die overeenkomt met 15 jaar...

EDIT: Hij moet dus de Geboortedatum/jaar Laten zien
Gewijzigd op 20/02/2005 17:59:00 door Yme-Jan
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 13:14:43
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 13:14:00
Quote Anchor link
bouw de datum voor vijftienjarigen, op een manier van vandaag zoveel jaar geleden tot morgen zoveel jaar geleden en zoek in de database naar datums daar tussen :)
 
Baken

Baken

20/02/2005 13:15:00
Quote Anchor link
Jaren, maanden, dagen met elkaar vergelijken en aftrekken en dan kijken hoe oud diegene is...
 
Yme-Jan

Yme-Jan

20/02/2005 13:28:00
Quote Anchor link
15 is een getal da moet alles kunnen worden wat hij uit $_POST['age'] haalt.
mag ik een voorbeeldje?
 
Yme-Jan

Yme-Jan

20/02/2005 14:42:00
Quote Anchor link
plz....
dan kan ik mun zoekfunctie afmaken
 
Jorik

Jorik

20/02/2005 15:09:00
Quote Anchor link
je haalt het uit db, doet $jaar = explode("/",$string)
dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
if($jaar[1]+$_POST['age']=date("Y")) {
 //is zo oud
}else{
 //niet zo oud
}
?>

kon welles niet gaan werken, maari s een idee :P..

date("Y")-$_POST['age'] kan beter werken denk ik :)
 
Steff   an

Steff an

20/02/2005 16:22:00
Quote Anchor link
Je kan toch dat script gebruiken om de leeftijd te bepalen en al de leeftijd 15 is echo het. Zo simpel is het.
 
Yme-Jan

Yme-Jan

20/02/2005 16:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM pli_user") or die (mysql_error());
$data = mysql_fetch_object($query);
                
$jaar = explode("/",$data->age);
    if(date("Y")-$_POST['age']) {
        echo"$jaar<br><br>";
    }
else{
        echo"fout";
    }

?>


zou dat dan zoals dit moeten werken?
bij die echo geeft hij aan 'Array' dus ik neem aan van niet..
Gewijzigd op 20/02/2005 16:59:00 door Yme-Jan
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 17:13:00
Quote Anchor link
nee niet helemaal :P

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM pli_user") or die (mysql_error());
while ($data = mysql_fetch_array($query)) {
   $datum = $data["age"];
   $jaar = $array[0];
   $maand = $array[1];
   $dag = $array[2];
   $datum1 = date("Y/m/d", mktime(0,0,0,$maand,$dag - 1,$jaar - $_POST["jaar"] - 1));
   $datum2 = date("Y/m/d", mktime(0,0,0,$maand,$dag,$jaar - $_POST["jaar"]));
   if($datum >= $datum1 && $datum <= $datum2) {
      echo $date["nick"] . "<br />";
   }

?>
 
Yme-Jan

Yme-Jan

20/02/2005 17:20:00
Quote Anchor link
hij laat de echo niet zien ofzow..
maruhm.. hij moet de JJJJ/MM/DD wat hij uit de leeftijd haalt, gebruiken in een andere query om de `age` LIKE 'moet hier dus komen' te laten werken.
Gewijzigd op 20/02/2005 17:22:00 door Yme-Jan
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 17:27:00
Quote Anchor link
uitleg: je post een leeftijd en hij laat de nicks zien die zouit zijn
 
Yme-Jan

Yme-Jan

20/02/2005 17:34:00
Quote Anchor link
anders:
hij laat de leeftijd niet zien, maar geboortejaar/datum
iig dat moet er gebeuren ;)
Gewijzigd op 20/02/2005 17:34:00 door Yme-Jan
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 17:38:00
Quote Anchor link
o, dus mijn script doet het wel, maar tis niet wat je wilt :P
 
Yme-Jan

Yme-Jan

20/02/2005 17:45:00
Quote Anchor link
nou.. hij laat niks zien..
maar geeft ook geen fouten aan..
dus oftie goed is of niet.. weet ik niet..
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 17:47:00
Quote Anchor link
ik denk dat het aan die slashes ligt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM pli_user") or die (mysql_error());
while ($data = mysql_fetch_array($query)) {
   $datum = $data["age"];
   $datum_arr = explode("/", $datum);
   $datum = null;
   for ($i = 0; $i < count($datum_arr); $i++) {
      $datum .= $datum_arr[$i];
   }

   $jaar = $array[0];
   $maand = $array[1];
   $dag = $array[2];
   $datum1 = date("Ymd", mktime(0,0,0,$maand,$dag - 1,$jaar - $_POST["jaar"] - 1));
   $datum2 = date("Ymd", mktime(0,0,0,$maand,$dag,$jaar - $_POST["jaar"]));
   if($datum >= $datum1 && $datum <= $datum2) {
      echo $date["nick"] . "<br />";
   }

?>
 
Yme-Jan

Yme-Jan

20/02/2005 17:58:00
Quote Anchor link
werkt nog niet.. ;)
iig dit is niet wat ik nodig heb..
moet alleen de geboortedatum laten zien..
zal het ook even in mijn 1e post zette
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 18:23:00
Quote Anchor link
sorry... stomme fout van mij :P

naja als je dit script een array geeft van users.
dus
$users = array();
$users[] = ("nick" => "legolas, "birthday" => "1988/12/10");
en bij het oproepen van de pagina leeftijd meegeeft (bijv. ?leeftijd=16) geeftie alle gebruikers van die leeftijd weer. De rede dat ut zo is is omdat ik het zo kon uit testen ;) :).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
foreach ($users as $data) {
   $datum = $data["birthday"];
   $datum_arr = explode("/", $datum);
   $datum = null;
   for ($i = 0; $i < count($datum_arr); $i++) {
      $datum .= $datum_arr[$i];
   }

   $jaar = date("Y");
   $maand = date("m");
   $dag = date("d");
   $datum1 = date("Ymd", mktime(0,0,0,$maand,$dag - 1,$jaar - $_GET["leeftijd"] - 1));
   $datum2 = date("Ymd", mktime(0,0,0,$maand,$dag,$jaar - $_GET["leeftijd"]));
   if($datum >= $datum1 && $datum <= $datum2) {
      echo $data["nick"] . "<br />";
   }
}

?>
 
Yme-Jan

Yme-Jan

20/02/2005 20:15:00
Quote Anchor link
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/opt/usr/wa4o6920633/DOMAIN/HTML/include/users.php on line 16
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:23:00
Quote Anchor link
je moet het wel ombouwen naar jouw situatie ej...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

$leeftijd
= $_GET["leeftijd"];
if ($leeftijd == null) { $leeftijd = 1; }

$query = mysql_query("SELECT * FROM pli_user") or die (mysql_error());
while ($data = mysql_fetch_array($query)) {
   $datum = $data["birthday"];
   $datum_arr = explode("/", $datum);
   $datum = null;
   for ($i = 0; $i < count($datum_arr); $i++) {
      $datum .= $datum_arr[$i];
   }

   $jaar = date("Y");
   $maand = date("m");
   $dag = date("d");
   $datum1 = date("Ymd", mktime(0,0,0,$maand,$dag - 1,$jaar - $leeftijd - 1));
   $datum2 = date("Ymd", mktime(0,0,0,$maand,$dag,$jaar - $leeftijd));
   if($datum >= $datum1 && $datum <= $datum2) {
      echo $data["nick"] . "<br />";
   }
}

?>


en waarschijnlijk wil je die leeftijd niet over get :P
 
Yme-Jan

Yme-Jan

20/02/2005 20:27:00
Quote Anchor link
nee.. post :p
maruh.. wat moet ik nou echo'en om de geboortedatum/jaar te zien?
Gewijzigd op 20/02/2005 20:35:00 door Yme-Jan
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:30:00
Quote Anchor link
maar werkt ut dan nu :P
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.