Lege pagina?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 15:33:59
Quote Anchor link
Hallo alle php developpers,
Ik ben overgegaan van een gratis server naar een betaalde. Dit hield ook in dat ik een nieuwere php versie erbij krijg.
Echter waar ik eerst een mooie pagina had met div's en een stukje twitter en laatste nieuws, heb ik nu slechts buiten de header een lege pagina:
http://prntscr.com/69ne7x

Tevens staat in de header
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include ('Statusbalk.php');
maar deze valt onder de header zoals je kan zien.
Ik wil voor ik heel mijn code plakken zeggen dat de *** de gegevens van database zijn die ik hier natuurlijk niet plaats, en de reden dat ik niet met mysqli werk is dat ik me er nog niet in verdiept heb dus dat tot nog toe alleen errors geeft ipv werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
<?php
session_start();

// Controleren of de bezoeker ingelogd is
if(!isset($_SESSION['logged_in']) || $_SESSION['logged_in'] == false)
{

    header('Location: login_form.php');
    exit();
}


    $ip = getenv("REMOTE_ADDR") ;

    require_once ('connect.php');

    
    $username = $_SESSION['gebruiker'];
    
    $sql = "UPDATE Accounts SET ip='$ip' WHERE naam='$username'";
    
    mysql_query($sql);

$result = mysql_query("select id from bans where ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."' ");
$num = mysql_num_rows($result);
if($num > 0){ die(header("Location: http://garagesimulator.nl//banerror.html"));
}

    
?>



<html>

    <head>
<title>Homepage</title>
<header>
            <div style="height: 10%; width: 50%; left: 25%; text-align: center; position: absolute;">
<h1>Homepage</h1>

Voor nieuwtjes weetjes en informatie en nog veel meer....
</div>

<?php

session_start(); // zorg ervoor dat session_start ALTIJD bovenaan ALLES van je pagina staat, anders werkt het niet!
            include ('menu.html');

        

        $username = $_SESSION['gebruiker'];
        
        $sql = "SELECT * FROM Accounts where naam='$username'";
        $result = mysql_query($sql);

        while($row = mysql_fetch_array($result)) {
        $naam = $row  ['naam'];
        $xp = $row ['xp'];
        $geld = $row ['geld'];
        $info = $row ['zelfinfo'];
        $vipdagen = $row ['vipdagen'];
        $credits = $row ['credits'];
        $bevoegdheid = $row ['bevoegdheid'];
        }

        $result = mysql_query("select id from bans where ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."' ");
$num = mysql_num_rows($result);
if($num > 0){ die(header("Location: http://garagesimulator.nl//banerror.html"));
}

    exit ();    
        
        ?>



</header>
</head>

<div id="indexl">
<div id="vip">
<h3><font color="red">VIP mededeling</font></h3>
<?    $accounts = mysql_connect("****", "****", "*****")
or die(mysql_error());

mysql_select_db("*****", $accounts);

$username = $_SESSION['gebruiker'];

$sql = "SELECT * FROM Accounts where naam='$username'";
$result = mysql_query($sql, $accounts);

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
$naam = $row ['naam'];
$xp = $row ['xp'];
$geld = $row ['geld'];
$info = $row ['zelfinfo'];
$monteur = $row ['monteur'];
$vipdagen = $row ['vipdagen'];
}



if ($vipdagen >'0' and $vipdagen <'5' or $vipdagen == '5' ) {
echo "'<b>'Je vipaccount loopt bijna af overweeg deze te verlegen. Dir is niet verplicht wel vervallen alle extra auto's , gereedschappen en extra functies in het spel.'</b>'";}
elseif ($vipdagen > '5') { echo "Je kunt nog $vipdagen dagen genieten van de extra functies in het spel" ;}
elseif ($vipdagen == '0'){ echo "momenteel heb je geen vip-account!";}
else {
echo "geen VIP-account";}
?>

<h4>klik <a href="#">hier </a> om je VIP account te verlengen!</h4>
</div>

<div id="nieuwskort">
<?


function ubb($string) {
    $string = stripslashes($string);
    $string = htmlspecialchars($string);
    $string = nl2br($string);
    $string = preg_replace("#\[b\](.+?)\[/b\]#is", "<b>\\1</b>", $string); // [b][/b] -> <b></b>
    $string = preg_replace("#\[i\](.+?)\[/i\]#is", "<i>\\1</i>", $string); // [b][/b] -> <b></b>
    $string = preg_replace("#\[s\](.+?)\[/s\]#is", "<s>\\1</s>", $string); // [b][/b] -> <b></b>
    $string = preg_replace("#\[u\](.+?)\[/u\]#is", "<u>\\1</u>", $string); // [b][/b] -> <b></b>
    
    return $string;
}

    
    echo '<h3><font color="red">LAATSTE NIEUWS</font></h3>';
    $sql = mysql_query("SELECT * FROM updates ORDER BY id DESC LIMIT 1");
    if (mysql_num_rows($sql) == 0) {
        echo 'Er zijn nog geen updates!';
    }
else {
        while($data = mysql_fetch_assoc($sql)) {
            echo '<b>'.htmlspecialchars(stripslashes($data['titel'])).'</b><br>';
                        echo ubb($data['bericht']).'</i><br><br>';
  echo '<i>'.htmlspecialchars(stripslashes($data['datum'])).'<br><br>';

          
        }
    }

echo 'lees <a href="garagesimulator.nl/nieuws2.php">hier</a> meer';

?>


</div>
</div>

<div id="welkom">
<?

    $sql
= "SELECT * FROM Accounts where naam='$username'";
        $result = mysql_query($sql);

        while($row = mysql_fetch_array($result)) {
        $naam = $row  ['naam'];
        $garage = $row  ['garage'];        
        }

echo '<b><h3>Welkom terug  bij '.$garage.' '.$naam.',<br>  je mensen wachten op je in de garage.</h3></b>'; ?>


</div>
<div id="twitt">
<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/garagesim" data-widget-id="565980094406344704">Tweets door @garagesim</a>
<script>!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");</script>

</div>

</html>



Hoop dat jullie mij meer kunnen vertellen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:51:05
 
- wes  -

- wes -

25/02/2015 15:35:24
Quote Anchor link
Welke PHP-versie ben je naartoe gegaan? Vanaf 5.5.X is mysql_ namelijk deprecated:

http://php.net/manual/en/migration55.deprecated.php
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 15:39:46
Quote Anchor link
Gebruik nu zo te zien 5.3, maar dan moete de div's toch alsnog weergeven worden?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/02/2015 15:40:58
Quote Anchor link
Zijn er foutmeldingen?

Voeg het volgende (inmiddels welbekende) codefragment boven aan je pagina('s) toe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 'stdout');
?>
Gewijzigd op 25/02/2015 15:41:49 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2015 15:41:05
Quote Anchor link
Gebruik de <?php en ?>-tags.
Gewijzigd op 25/02/2015 15:41:54 door - Ariën -
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 15:42:48
Quote Anchor link
Was 1 error en heb die verwijdert. ook geen resultaat. en toegepast @aar
Gewijzigd op 25/02/2015 15:44:01 door Prospere Gaming
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2015 15:46:55
Quote Anchor link
Welke error? En wat heb je aangepast?

Verder raad ik aan om op strategische plekken een 'echo' te plaatsen zodat je weet wat er wel en juist niet wordt uitgevoerd. Zo kan je achterhalen waar het ongeveer fout lijkt te gaan.
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 15:47:31
Quote Anchor link
Waren 2 session start's

Toevoeging op 25/02/2015 15:48:55:

Op rij 70 (in script hierboven rij 67) een echo geplaatst en krijg niks te zien
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2015 15:49:35
Quote Anchor link
Dan wordt het even debuggen vrees ik, zoals ik net uitlegde.
Ook zie ik dat je enkele mysql-functie al gebruikt voordat je de connectie gestart hebt.

Tevens raad ik aan om eens te kijken naar de MySQLi-functies, omdat de oude MySQL-functie ter ziele zullen gaan in een volgende PHP-versie.
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 15:50:18
Quote Anchor link
Aha, maar heb geen errors en de divs werken niet. weet dus niet hoe ik dit kan aanpakken
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/02/2015 15:58:24
Quote Anchor link
Je pagina kan ook "hangen" als je JavaScript aan het uitvoeren bent in een div of table, het hele render-proces wacht dan op de respons van je javascript.

Zet alle inline JavaScript aan het einde van je document, buiten elke HTML-tag, net voor je </body> tag.

Als je hele gekke dingen doet in je PHP script (of zaken die veel geheugen vreten) kun je over je geheugenlimiet heengaan, vaak zit dan alleen in je errorlog een foutmelding en blijft je pagina verder leeg. Al zie ik hier niet hele gekke dingen gebeuren al zou je je code beter kunnen organiseren door functies enzo in aparte bestanden te zetten...

Mijn advies is dan ook: bekijk je errorlogs.
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 16:01:01
Quote Anchor link
Heb in de index geen javascript en nogsteeds geen vedere errors
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2015 16:02:50
Quote Anchor link
Bekijk de error log eens, en plaats eens op strategische plekken wat echo's om te kijken of het PHP-script niet opeens ergens op doodloopt.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/02/2015 16:08:51
Quote Anchor link
En/of bekijk de broncode van de uiteindelijke pagina in je browser. Heb je uberhaupt "output"?

Waar houdt je pagina op? Dit is waarschijnlijk de plek waar je code vastloopt.

Maar daar had je dan eigenlijk een melding over moeten hebben als je error_reporting enzo aanstond.
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 16:09:54
Quote Anchor link
Probleem gevonden.
De sessie eindigen moest ik weghalen.
Dan nu nog de vraag waarom de statusbalk niet in de header verschijnt maar eronder.
En in menu.html staat de css, de header ervan doet het goed maar de body niet.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/02/2015 16:30:39
Quote Anchor link
Ik heb vast iets gemist bij de ontwikkeling van HTML, maar ik zie nergens een body tag.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/02/2015 16:33:10
Quote Anchor link
De html die ik in bovenstaand zie klopt van geen meter.
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 17:18:03
Quote Anchor link
hoe kan ik de html van zon webpagina het beste schrijven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2015 17:25:50
Quote Anchor link
Met een goede editor
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 17:26:51
Quote Anchor link
Bedoelde meer wijze van opbouw
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2015 17:41:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<!DOCTYPE html>
<html lang="nl">
  <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Paginatitel</title>
    <link rel="stylesheet" href="stijlsheet.css">
    <script src="eventuele_javascripts.js"></script>
  </head>
  <body>
    <!-- Hier je content -->
  </body>
</html>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.