Lege velden niet weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »
Paul Farholly

Paul Farholly

03/01/2013 18:43:38
Quote Anchor link
Een tijdje terug heb ik een theme gekocht, maar de maker geeft geen support. Helaas.
Ik ben al een heel eind gekomen, maar ik loop tegen het volgende aan:

Wanneer ik een portfolio item aanmaak kan ik een aantal velden invoeren zoals Jaar, Klantnaam etc. Echter, wanneer ik deze velden niet invul komen de kopjes Jaar en Klantnaam toch op de portfolio pagina te staan, maar dan natuurlijk zonder waarde.

Is er een manier om deze koppen niet weer te geven als er niets ingegeven is?

Dit is denk ik het stuk code dat het oproept.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<div class="span3">

                        <?php
                        $p_skill
= bmd_get_the_term_list( $post->ID, 'portfolio-skill', '', ' / ', '', 0 );
                        $p_year = bmd_get_the_term_list( $post->ID, 'portfolio-year', '', ',', '', 0 );
                        ?>


                        <ul class="unstyled">
                            <!--<li><strong>Client: </strong> <?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_client_name', true ); ?></li> -->
                            <li><strong>Genre: </strong> <?php echo $p_skill; ?></li>
                            <li><strong>Facebook: </strong> <a href="<?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_fb', true ); ?>"><?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_fb', true ); ?></a></li>
                            <li><strong>Twitter: </strong> <a href="<?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_tw', true ); ?>"><?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_tw', true ); ?></a></li>
                            <li><strong>Hyves: </strong> <a href="<?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_hy', true ); ?>"><?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_hy', true ); ?></a></li>
                            <li><strong>MySpace: </strong> <a href="<?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_my', true ); ?>"><?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_my', true ); ?></a></li>
                            <li><strong>Soundcloud: </strong> <a href="<?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_sc', true ); ?>"><?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_sc', true ); ?></a></li>
                            <li><strong>Beatport: </strong> <a href="<?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_bp', true ); ?>"><?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_bp', true ); ?></a></li>
                            <li><strong>Youtube: </strong> <a href="<?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_yt', true ); ?>"><?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_yt', true ); ?></a></li>
                            <li><strong>Vimeo: </strong> <a href="<?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_vi', true ); ?>"><?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_vi', true ); ?></a></li>
                            <li><strong>Trackitdown: </strong> <a href="<?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_tid', true ); ?>"><?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_tid', true ); ?></a></li>
                            <li><strong>iTunes: </strong> <a href="<?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_tunes', true ); ?>"><?php echo get_post_meta( $post->ID, '_bmd_tunes', true ); ?></a></li>
                            <!-- <li><strong>Year: </strong> <?php echo $p_year; ?></li> -->
                        </ul>

                    </div>


Ik kwam op deze site de waarschijnlijke oplossing tegen:
http://pastebin.com/45V5A9y1

Alleen kom ik er met geen mogelijkheid achter hoe ik het zou moeten aanpassen in mijn code.

Zou iemand mij misschien een stukje willen helpen met bijvoorbeeld een regel voor te doen?
Sorry, voor het ongemak. Ik hoop dat iemand mij zou kunnen helpen.

Mvg, Paul

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]

Toevoeging op 03/01/2013 18:52:09:

Dank u wel Bas.
Zag het niet in de editor staan, dus ging er van uit dat t automatisch zou gaan.
Sorry
Gewijzigd op 03/01/2013 18:46:18 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 20:24:34
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

03/01/2013 18:56:24
Quote Anchor link
Kun je niet beter wanneer je een portfolio item aanmaakt zonder alle velden in te vullen een melding geven zoals 'U hebt niet alle velden goed ingevuld' o.i.d?
en het portfolio item dan (natuurlijk) niet toevoegen aan de database.
 
Paul Farholly

Paul Farholly

03/01/2013 19:00:48
Quote Anchor link
Hallo Bo,
Dat zou wel het makkelijkste zijn inderdaad, alleen gaat dat niet op in dit geval.
De velden zijn de meest gebruikte social media van de betreffende artiest, alleen bijna geen een artiest heeft alle social media.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

03/01/2013 19:12:30
Quote Anchor link
Bo, dus als ik geen facebook account heb mag ik geen portfolio plaatsen.

Nee per item controleren of het al dan niet ingevuld is en zoja dan weergeven, ik persoonlijk zou dat gehele stukje in php doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$facebook
= get_post_meta( $post->ID, '_bmd_fb', true );
if ($facebook) {
    echo '<li><strong>Facebook: </strong><a href="' . $facebook . '">' . $facebook . '</a><li>';
}

?>
Gewijzigd op 03/01/2013 19:13:18 door Ger van Steenderen
 
Paul Farholly

Paul Farholly

03/01/2013 19:21:42
Quote Anchor link
Jawel,
Maar dit rijtje is een suggestie van in te vullen sociale media.
Alleen nu wordt de naam van het sociale medium altijdd weergeven, ook als deze niet weergeven is.

In mijn optimale situatie zouden de velden om in te vullen (in het cms) er allemaal staan en op het moment dat deze niet ingevuld worden moeten deze op de website ook niet zichtbaar zijn. De velden die wel ingevuld zijn moeten wel weergeven worden.

Excuus voor de verwarring
Gewijzigd op 03/01/2013 19:23:16 door Paul Farholly
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

03/01/2013 19:43:50
Quote Anchor link
Ik ben niet in verwarring ;-)
In de mijn vorige reactie staat de oplossing al.
Ik weet niet wat die functie teruggeeft, dus vandaar een op zijn janboerenfluitjes if statement.
 
Paul Farholly

Paul Farholly

03/01/2013 23:35:58
Quote Anchor link
Hallo Ger,
Haha, hartstikke bedankt!
Het is gelukt en t ziet er super uit.
Gr. Paul
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.