Lego Brick Bèta

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »
Thom Badings

Thom Badings

06/04/2008 13:56:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een website waar iedereen zijn/haar Lego creaties kan uploaden en andermans creaties kan bekijken. Ik kende BrickShelf al, maar ik vind de layout lelijk en de functies te beperkt. Verder is mijn website Nederlands en Brickshelf Engels.
Ik heb voor mijn website de naam Lego Brick gekozen.

URL:
http://legobrick.987mb.com/nieuwelayout

Hij staat nu (nog) gehost op 987mb.com, maar als ik klaar ben met de site ga ik hem waarschijnlijk op een .com of .nl domein zetten bij een betaalde hosting.

De volgende dingen komen er zeker weten nog in:
- Reageer knop als je een creatie bekijkt
- Leden pagina maken
- De pagina als je ingelogt bent verbeteren
- Een FAQ pagina maken

Nu vraag ik om jullie mening.
1. Vinden jullie de layout mooi?
2. Hebben jullie nog goede ideeën om aan de site toe te voegen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom Badings
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:42:08
 
Wouter K

Wouter K

06/04/2008 14:09:00
Quote Anchor link
Het heeft te weinig met lego te maken je site.
 
Tom K

Tom K

06/04/2008 14:11:00
Quote Anchor link
je header doet het niet.
 
Thom Badings

Thom Badings

06/04/2008 14:35:00
Quote Anchor link
Tom Keim schreef op 06.04.2008 14:11:
je header doet het niet.


Huh?? raar,, bij mij werkt hij gewoon :S
Welke browser gebruik je?

En kunnen anderen misschien even kijken of hij het bij hun wel doet?
 
Thom Lala

Thom Lala

06/04/2008 14:37:00
Quote Anchor link
bij mij doet de header het ook niet,, er staat alleen Header...

zowel in FF en IE7
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom Lala
 
Wouter K

Wouter K

06/04/2008 14:45:00
Quote Anchor link
header2.PNG

probeer je extensie zonder caps.
 
Jelmer -

Jelmer -

06/04/2008 15:52:00
Quote Anchor link
Bij mij doet de hele site het niet, hij kan het (sub)domein niet vinden zegt Firefox. DNS cache van Windows legen deed wonderen.

Mag je de naam 'Lego Brick' wel gebruiken? Lego is een handelsmerk, die kan je niet zonder meer gebruiken, op dezelfde manier dat je niet zomaar Google in de naam van je website kan gebruiken. Daarnaast is Lego Brick een combinatie die Lego zelf ook al gebruikt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Thom Badings

Thom Badings

06/04/2008 19:02:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 06.04.2008 15:52:
Bij mij doet de hele site het niet, hij kan het (sub)domein niet vinden zegt Firefox. DNS cache van Windows legen deed wonderen.

Mag je de naam 'Lego Brick' wel gebruiken? Lego is een handelsmerk, die kan je niet zonder meer gebruiken, op dezelfde manier dat je niet zomaar Google in de naam van je website kan gebruiken. Daarnaast is Lego Brick een combinatie die Lego zelf ook al gebruikt.


Waar wordt 'Lego Brick' dan al voor gebruikt? Je mag toch wel gewoon 'Lego' in je naam zetten,, of niet? Er is bijvoorbeeld ook de site http://www.legosteen.nl. Of hebben die geld ervoor betaald?

EDIT:
De header doet het als het goed is nu wel weer :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom Badings
 
Tom K

Tom K

06/04/2008 19:43:00
Quote Anchor link
ik vind de site niet echt goed. Hij is kaal, veel wit, en de header is niet zo mooi, ook heb je gebruik gemaakt van een flash header menu, terwijl dat ook gewoon met CSS kan. Zoek eens op template tutorial, en doe inspiratie op. Als cijfer geef ik je een 3.

Edit: Typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tom K
 
Superwauwie

superwauwie

22/04/2008 17:01:00
Quote Anchor link
zit er wel grappig uit maar inderdaad wel weinig met lego te maken, misschien kan je een shop ofzo maken , of spelletjes;)
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

22/04/2008 17:15:00
Quote Anchor link
En jij vond dat die andere site er niet mooi uit zag?
 
Pepijn

Pepijn

22/04/2008 17:33:00
Quote Anchor link
Even wat over het niet-technische gedeelte:

Ten eerste moet je rekening houden met de verschillende soorten dingen die je met lego kan.

Bijv.

-lego mindstorms, ik weet niet of je dat kent. anders even googlen.
-programeer gedeelte
-technisch gedeelte

-filmpjes gemaakt met lego.

-bouwwerken alleen uit blokjes.

Dit zijn 3 hele verschillende dingen dus het is wel belangrijk dat je deze appart houdt.

Ten tweede moet het duidelijk voor de bezoekers zijn dat er 3 apparte categoriën zijn en wat bijv. mindstorms inhoud.


Als ik zo'n site had gemaakt had ik me zeker aan deze dingen gehouden. Ik weet niet of jij er wat mee kan.

Veel succes ermee.

Mvg
Pepijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/04/2008 18:08:00
Quote Anchor link
Wat een mooie lay-out, origineel lettertype ook :-)... [/sarcasme]

Zo'n makkelijk menu en dan Flash gebruiken? Nergens voor nodig.

Quote:
heeft niks te maken met de Lego Group.

Oh, is dat zo? Het heeft toch met 'Lego' te maken, of niet dan?

Sorry, vind dit echt rommel. Je kunt beter een lay-out maken meer in het thema 'Lego'. Meer kleuren (want dat is met Lego ook zo). Een beter lettertype (Times New Roman, kom op...), en dat flash menu kun je zo met CSS maken, te moeilijk gedacht dus ;-).
 
Ken zey

ken zey

21/02/2012 23:29:02
Quote Anchor link
Ik ben ook bezig met een lego-site..
Allen ik had deze op een gratis wephost gezet deze is verweidert kent iemand ene goede gratis webhost hiervoor ?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/02/2012 23:31:31
Quote Anchor link
Waarom reageer je op een bericht van 4 jaar oud? Pfff... ga aub eerst eens kijken hoe dit forum in elkaar zit voordat je zomaar berichten gaat plaatsen.
 
John D

John D

21/02/2012 23:32:31
Quote Anchor link
Oude topic.....
Gewijzigd op 21/02/2012 23:33:08 door John D
 
PH Piet

PH Piet

21/02/2012 23:34:24
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.