Leningen website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »
Roy -

Roy -

01/10/2012 17:31:08
Quote Anchor link
Beste PHP'ers!

Graag jullie mening over de volgende website: http://goo.gl/kCpdc of m!o-n!e-y!c-o!n-t!r-o!l-l!i-n!g-.!c-o!m
Ik heb geprobeerd van zoveel mogelijk moderne technieken en tooltjes gebruik te maken. Daarnaast de website zo goed en duidelijk mogelijk te maken op tablets en telefoons.

Nogmaals, graag jullie mening en expertise! Van grafisch, veiligheid, validatie, gebruiksgemak, mogelijkheden tot spelfouten.

Groet!

Verzoek: Ik heb de naam en directe link weg gelaten en wil jullie vragen dit ook te doen in reacties i.v.m. de zoekmachines.
Gewijzigd op 01/10/2012 19:49:17 door Roy -
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:36:00
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2012 17:46:46
Quote Anchor link
Niet iedereen klikt op shortend-linkjes, kan je anders de de juiste link plaatsen met leestekens en spaties ertussen?
 
Roy -

Roy -

01/10/2012 17:50:53
Quote Anchor link
Bij deze toegevoegd, zoiets?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2012 17:52:00
Quote Anchor link
- Een site met een Engelse naam, en dollarbiljetten, terwijl de site zelf Nederlands is en Euro's telt. Niet echt netjes.
- Waarom Engelse URL's met /conditions terwijl je gewoon spreekt over Voorwaarden?
- De voorwaarden ontbreken ook.
- Op de beginvelden zijn de twee formulierkolommen niet consistent. Eerst vraag je de mailadres en de naam, en daarnaast vraag je van de ander de naam en het mailadres.
Dit zou gelijk moeten zijn in de volgorde.
- Je kan ook een negatief getal invullen. Ik weet dat je systeem beveiligd is hiertegen, maar een client-side check kan geen kwaad.
Gewijzigd op 01/10/2012 17:55:29 door - Ariën -
 
Roy -

Roy -

01/10/2012 17:55:01
Quote Anchor link
- Een site met een Engelse naam, en dollarbiljetten, terwijl de site zelf Nederlands is en Euro's telt. Niet echt netjes.
Ik ben van plan de site meertalig te maken en dan meerdere valuta's toe te voegen.
- Waarom Engelse URL's met /conditions terwijl je gewoon spreekt over Voorwaarden?
Als basis lijken mij dan engelse url's het beste. Om ook de url's te gaan vertalen wordt wat lastig denk ik i.c.m. CodeIgniter?
- De voorwaarden ontbreken ook.
Wordt nog aan gewerkt maar komt eraan
- Op de beginvelden zijn de twee formulierkolommen niet consistent. Eerst vraag je de mailadres en de naam, en daarnaast vraag je van de ander de naam en het mailadres.
Dit zou gelijk moeten zijn in de volgorde.
Dit heeft zijn redenen gezien wanneer je een account hebt en je je email adres invult het naam veld veranderd naar een wachtwoord veld. Daarvoor is het dus belangrijk dat eerst het email adres ingevuld wordt.
Bij de tweede wordt eerst de naam gevraagd gezien daar een autocomplete achter zit mocht je aangemeld zijn zodat je niet de email adressen van de personen hoeft te onthouden.
Lijkt mij zo het beste..?

- Je kan ook een negatief getal invullen. Ik weet dat je systeem beveiligd is hiertegen, maar een client-side check kan geen kwaad.
In alle drukte van ontwikkelen daar niet eens mee bezig geweest, bedankt voor deze super tip!
Gewijzigd op 01/10/2012 18:03:34 door Roy -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2012 17:56:28
Quote Anchor link
Ik zou het bij de huidige taal houden, er valt vast wel wat te rewriten/routen lijkt me.
Dit lijkt me beter voor je SEO.

En die bankbiljetten kloppen niet :P
Gewijzigd op 01/10/2012 17:57:11 door - Ariën -
 
Roy -

Roy -

01/10/2012 18:08:28
Quote Anchor link
Ik zou het bij de huidige taal houden, er valt vast wel wat te rewriten/routen lijkt me.
Tips hoe dit te regelen i.c.m. CodeIgniter?
Dit lijkt me beter voor je SEO.
Geef ik je groot gelijk in!

En die bankbiljetten kloppen niet :P
Kan geen soortgelijke afbeelding vinden voor Euro's.. :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2012 18:09:41
Quote Anchor link
Roy - op 01/10/2012 18:08:28:
Kan geen soortgelijke afbeelding vinden voor Euro's.. :(

Lang leve photoshop en de pinautomaat. Ik vind dit niet echt een excuus :P
 
Joakim Broden

Joakim Broden

01/10/2012 18:35:29
Quote Anchor link
Wat heb je aan het design gedaan behalve gebruik maken van twitter bootstrap?
 
John D

John D

01/10/2012 19:10:03
Quote Anchor link
Grappig idee, inderdaad opmeringen van Aar verwerken.
Tekstueel: Van wie moet misschien zijn Aan wie??
 
Roy -

Roy -

01/10/2012 19:27:56
Quote Anchor link
Dank voor alle aan- en opmerkingen tot nu toe!

Wat heb je aan het design gedaan behalve gebruik maken van twitter bootstrap?
Vrij weinig, nog beter geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik. Heb zelf niet het idee er meer aan te moeten veranderen. Strak en overzichtelijk zo?

Grappig idee, inderdaad opmeringen van Aar verwerken.
Tekstueel: Van wie moet misschien zijn Aan wie??
Je leen iets aan iemand uit maar het uitlenen is al gebeurd en wordt het van wie je het terug krijgt. Of denken jullie hier anders over?
Gewijzigd op 01/10/2012 19:40:04 door Roy -
 
Frank WD

Frank WD

01/10/2012 20:04:10
Quote Anchor link
- Van wie krijg ik nog geld?
- Aan wie heb ik geld uit geleend?

Ik denk 2e optie beste is.

Daarnaast, het komt vaak genoeg voor dat iemand geld vraagt ter leen.
Maar dat het pas naar 2 uur word op gehaald. De gene die het uitleent zal het al wel vast willen vast leggen. Dan is het dus ook "aan wie".
Gewijzigd op 01/10/2012 20:05:31 door Frank WD
 
Roy -

Roy -

01/10/2012 20:06:20
Quote Anchor link
Aangepast :)
 
Albert de Wit

Albert de Wit

01/10/2012 20:21:00
Quote Anchor link
Quote:
Eenvoudig en handig!
Tim


Quote:
Inmiddels heel wat geld terug gekregen van wat ik heb uitgeleend. Handig dit!
Lars


Quote:
Website werkt erg fijn op mijn telefoon als tablet.
Mohammed


Quote:
Geweldige website! Eindelijk overzicht van wat ik uitleen!
Jan Pieters


Afbeelding

Toevoeging op 01/10/2012 20:22:53:

Gewoon even een opmerking. Ik leen af en toe geld uit, maar dat is dan maar eens in de 2 maanden ofzo.
 
Roy -

Roy -

01/10/2012 20:24:59
Quote Anchor link
Dank voor je nutteloze bericht! Een beetje opvulling en aanmoediging om het te gebruiken kan in mijn ogen geen kwaad. Een moderator die dit nutteloze bericht kan verwijderen?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

01/10/2012 20:33:18
Quote Anchor link
Sorry maar hoe in jouw ogen is dit nutteloos? Ik toon alleen even aan dat die 'Critics' niet juist zijn (wat ik dan denk)
 
Roy -

Roy -

01/10/2012 20:44:12
Quote Anchor link
Dat kon niet op een normale manier?
 
Aad B

Aad B

01/10/2012 20:45:54
Quote Anchor link
John D op 01/10/2012 19:10:03:
Grappig idee, inderdaad opmerkingen van Aar verwerken.
Tekstueel: Van wie moet misschien zijn Aan wie??

In je scherm staat ergens VAN WIE maar volgens mij leent iemand iets AAN iemand dus AAN WIE
Gewijzigd op 01/10/2012 20:46:56 door Aad B
 
Roy -

Roy -

01/10/2012 20:49:54
Quote Anchor link
Volgens mij heb ik dat nu overal aangepast
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.