Letter+nummer reeks herkennen en link toepassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mobile Developer in Oost-Nederland (Android en/of

Bedrijfsomschrijving Een unieke kans voor Mobile Developers in Oost-Nederland. Deze prachtige organisatie is namelijk opzoek naar een Mobile Developer. Mobile Development en Ops Engineering gaan hand in hand bij deze organisatie dat een hoog verantwoordelijkheidsgevoel draagt. Als organisatie ontwikkelt zij dan ook veelal mobiele applicaties ter inspiratie en ondersteuning van belangrijke sectoren in Nederland. Met het technische team van gepassioneerde developers en engineers voeren ze dagelijks veelal diverse, inspirerende en complexe werkzaamheden uit. Door gebruik van innovatieve software en de nieuwste platformen binnen de sector is deze klant dan ook zeker als vooruitstrevend te betitelen waar zijn enorm veel waarde

Bekijk vacature »

Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/01/2011 22:22:23
Quote Anchor link
Ik ben momenteel een script aan het maken die uit al mijn blogposts een letter+getallen reeks eruit kan vissen, daar automatisch een hyperlink van maakt.

Wat ik zelf momenteel in mijn kleine brainstorm poging heb geprobeerd is het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
function check_e($input) {
$random_number = rand(100,5000);
$E = "E";
$E_number = $E.$random_number;
$compare = strpbrk($input,$E_number)


if($compare == true) {
output "<a href=''>Exxxx</a>";
}
else {
null
}

}

?>


Het script zou volgens mijn manier iedere keer geladen worden als er een pagina opgevraagd word en dat is bij nader inzien misschien wel verkeerd. Dus beter zou het zijn als het script de nummers voor de database post herkend en het met BBcode E202 aanvult.

Toch krijg ik het gevoel dat dit niet de manier is, en er efficiëntere manieren zijn om dit toe te passen. Suggesties zijn welkom.
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.