Leuk design

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Maarten PHP

Maarten PHP

12/04/2011 17:06:49
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb meer een design wat vinden jullie hiervan.
http://hoorn.dyndns.org/websites/maartendesigns/

Graag jullie meningen.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 06:58:52
 

12/04/2011 17:08:43
Quote Anchor link
Wauw, jaren negentig site zeg.
Donkere, saaie kleuren.
Alle content staat aan de randen.
Nee niet mooi.
 
- Mark -

- Mark -

12/04/2011 17:12:23
Quote Anchor link
Ik kan me vergissen maar het wordt nogal vervormt of niet?

http://img641.imageshack.us/img641/6954/maartendesignshome13026.png
 
Maarten PHP

Maarten PHP

12/04/2011 17:12:44
Quote Anchor link
Karl Karl op 12/04/2011 17:08:43:
Wauw, jaren negentig site zeg.
Donkere, saaie kleuren.
Alle content staat aan de randen.
Nee niet mooi.


Jij met je negatieve reacties zeg dan ook wat ik moet doen

@- Mark -: je gebruikt breedbeeld ik zal dit aanpassen.
Gewijzigd op 12/04/2011 17:13:32 door Maarten PHP
 

12/04/2011 17:14:48
Quote Anchor link
Maarten Buijs op 12/04/2011 17:12:44:
Karl Karl op 12/04/2011 17:08:43:
Wauw, jaren negentig site zeg.
Donkere, saaie kleuren.
Alle content staat aan de randen.
Nee niet mooi.


Jij met je negatieve reacties zeg dan ook wat ik moet doen

@- Mark -: je gebruikt breedbeeld ik zal dit aanpassen.


Ik heb precies hetzelfde als wat Mark heeft.
Wat je moet doen? Precies het tegenovergestelde van wat ik er van vind natuurlijk...
Kijk eens naar moderne sites.
Kijk eens naar design archives.
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/04/2011 17:15:34
Quote Anchor link
Ziet er niet uit wat jij moet doen is tuts lezen en dingen gaan namaken die je moeilijk lijken en mooi vind, uiteraard niet gaan verkopen of verspreiden enkeld voor eigen gebruik, maar stoppen is ook een optie want zie dat je totaal geen creatief inzicht heb. Excuus! Kan het mis hebben!
 
TJVB tvb

TJVB tvb

12/04/2011 17:16:39
Quote Anchor link
Wat is het doel van je design?
-Wat is je doelgroep?
-Wat voor onderwerp?

Ik kan er zelf ook niet veel meer van maken dan donker en grauw (niet zo gek als je vooral zwart ziet)

Je html heeft maar één fout: http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fhoorn.dyndns.org%2Fwebsites%2Fmaartendesigns%2Fportfolio.html
Alleen je css iets meer: http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?profile=css21&warning=0&uri=http%3A%2F%2Fhoorn.dyndns.org%2Fwebsites%2Fmaartendesigns%2Fportfolio.html

oja, kijk ook even in i.e. naar de website.
Gewijzigd op 12/04/2011 17:18:00 door TJVB tvb
 
Maarten PHP

Maarten PHP

12/04/2011 17:30:51
Quote Anchor link
Ik heb nu een oranje achtergrond wat vinden jullie er nu van?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

12/04/2011 17:31:45
Quote Anchor link
Dat maakt het al een stuk vrolijker, maar heb je die vragen die ik stelde al voor jezelf beantwoord?
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/04/2011 17:32:42
Quote Anchor link
Pijn me ogen verschrikkelijk dit is niet te gebruiken, weg ermee!
Gewijzigd op 12/04/2011 17:32:57 door Ben Van de Voorde
 
Maarten PHP

Maarten PHP

12/04/2011 17:36:41
Quote Anchor link
Bart Wout op 12/04/2011 17:32:42:
Pijn me ogen verschrikkelijk dit is niet te gebruiken, weg ermee!


En roze?
Gewijzigd op 12/04/2011 17:36:51 door Maarten PHP
 
Jordy nvt

Jordy nvt

12/04/2011 17:45:16
Quote Anchor link
Zou geen roze nemen, neem een kleur die als het ware 'bij je past'. Roze is niet echt gebruikelijk voor een site:-)

Ik zou, maar dat is een persoonlijke mening en ik denk dat niet iedereen het met mij eens is, de website niet geheel beeldvullend maken maar bijvoorbeeld max-width:1000px; opgeven. Dat maakt de website naar mijn inziens wat beter.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

12/04/2011 17:53:06
Quote Anchor link
Groene achtergrond en meer tekstvakken voor demping van je ogen.
Gewijzigd op 12/04/2011 17:54:30 door Maarten PHP
 
Wesley PHP

Wesley PHP

12/04/2011 17:59:59
Quote Anchor link
Als het een portfolio site moet worden, kijk dan op andere portfolio sites om inspiratie op te doen. En om te kijken hoe hun design eruit ziet.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/04/2011 18:22:45
Quote Anchor link
Design is absoluut niet mijn sterkste kant, dus zal daar geen opmerkingen over maken. Maar let wel op de teksten die je schrijft: 'publicated' is geen engels. Het is dan 'published' of 'posted' of als je site toch in het Nederlands is gewoon 'gepubliceerd' of 'geplaatst'.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

12/04/2011 18:31:53
Quote Anchor link
Een aantal dingen die ik zou wijzigen:
- Website niet beeldvullend zoals ik eerder al zei
- Geen schaduw aan de tekst 'Gemaakt in 2011. Alle rechten voorbehouden.' geven.
- De Social-links rechtsonderaan de pagina a) opvallender maken met icoontjes, bv de twitterbird b)Bovenaan de website de icoontjes neerzetten ipv onderaan.
- Hovers geven aan je menu icoontjes.
- Geen egale achtergrond
 
Maarten PHP

Maarten PHP

12/04/2011 18:46:30
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je met beeldvullend bedoelt want bij mij en sommige anderen zijn die goed.
Footer schaduw zal ik weghalen.
Ik zit al een tijdje te stoeien met socialmedia icoontjes.
'Hovers geven aan je menu icoontjes' als het goed is is dat al zo.
Ik weet niks anders voor mijn achtergrond
 
Antony Jansen

Antony Jansen

12/04/2011 18:58:27
Quote Anchor link
ik vind het wel zonde dat je geen diepte in je site plaatst.
Of het in een basic,simpel &goedkoop programma is gemaakt,
Ik weet zeker dat je meer kan !

Mensen zien de scripting niet alleen de vormgeving.

Probeer daar iets mee!

Een graniet is zo gemaakt en schaduw ook natuurlijk,
Verder een duidelijke opzet maar je moet ervan houden.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

12/04/2011 19:05:27
Quote Anchor link
- Met beeldvullend bedoel ik: het werkt allemaal perfect, maar de website is zo groot opeens als je dit op een >17 inch beeldscherm bekijkt. Daarom raad ik aan om je website maximaal 1000 pixels breed te maken. Beeld je in dat phphulp.nl niet 985 pixels groot is (zoals het nu is) maar geheel beeldvullend. Dat zou er een stuk minder mooi uitzien vind ik zelf.
- Socialmedia icoontjes zijn niet zo moeilijk denk ik. Wat is je probleem er precies mee?
- Hovers werken inderdaad wel in Internet Explorer zie ik, maar niet in Google Chrome waarvandaan ik altijd werk. Dus die moet je even fixen.
- Iets anders voor je achtergrond is niet zo moeilijk. Er zijn heel veel dingen te verzinnen. Wat wordt het precieze doel van je website?
 
Maarten PHP

Maarten PHP

12/04/2011 19:08:54
Quote Anchor link
Ik heb nu social icoons
Wil je een screenshot sturen want de meeste beeldschermen zijn 1024px; en moet ik van jou MIJN beeld ookal niet schermvullend maken.
Over de achtergrond kijk ik nog wel.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

12/04/2011 19:13:02
Quote Anchor link
- Ik zou de social icons bovenaan neerzetten
- Screenshot: http://img576.imageshack.us/f/screenshot124n.png/
Ik vind het te breed. Wat nu als je een 24 inch beeldscherm hebt?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.