[Lientje.com]MySQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 18:03:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik ben bezig met een CMS systeem, hiervoor gebruik ik een MySQL database.

Nu wil ik hier graag verbinding mee maken, daarvoor gebruik ik de volgende gegevens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$server = 'localhost';
$gebruiker = 'fluxseuc_pepijn';
$wachtwoord = '*geheim*';
$db = 'fluxseuc_data';


Alleen nu krijg ik de volgende foutmelding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'fluxseuc'@'localhost' (using password: NO) in /home/fluxseuc/public_html/website-nieuw/functies.php on line 17


Lientje.com zegt zelf niks over de benodigde gegevens.
De klantenservice reageert ook niet.

Wat doe ik fout?

Mvg
Pepijn

Ps. op lijn 17 staat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$connectie = mysql_connect($server, $gebruiker, $wachtwoord);
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 03:25:46
 
- -

- -

22/03/2009 18:07:00
Quote Anchor link
Ik zie op hun site staan dat ze cPanel als controlpanel hebben. Heb je daar al een database en databasegebruiker in aangemaakt?

Los daarvan raad ik je aan om naar een andere host te gaan: Lientje is enorm duur en komt een beetje onprofessioneel op me over. Ik zit bijvoorbeeld bij Everhost, en dat is een stuk goedkoper.
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 18:08:00
Quote Anchor link
Pepijn schreef op 22.03.2009 18:03:
(using password: NO)

Je gebruikt blijkbaar niet de juiste gegevens.
 
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 18:12:00
Quote Anchor link
@Jonathan,
Ik heb een user en een database aangemaakt ja.
Ps. Everhost.nl ziet er goed uit.

@SanThe,
Volgens mij ligt het aan 'localhost' .

Suggestie voor wat ik er anders neer moet zetten?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 18:14:00
Quote Anchor link
Je geeft GEEN password op.
 
Loran DP

Loran DP

22/03/2009 18:49:00
Quote Anchor link
Dat vind ik altijd het ***te van cPanel en lelijke en onhandige phpmyadmin.
DirectAdmin is veel fijner. Doe maar als ik tussen Lientje & EverHosit moet kiezen EverHost.

Gr,
loran
(ook een tip: http://forzahosting.nl )
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

22/03/2009 19:15:00
Quote Anchor link
Doe eens var_dump( $wachtwoord ) voor die mysql-connect regel?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ToySoldier ZegIkNiet
 
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 20:02:00
Quote Anchor link
@ToySoldier,
Dat heb ik gedaan en ik krijg als uitkomst: NULL

Betekent dit dat $wachtwoord leeg is?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2009 20:04:00
Quote Anchor link
Ja, $wachtwoord is leeg.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

22/03/2009 20:10:00
Quote Anchor link
Lientje mag dan voor 5 euro per jaar een domein aanbieden, dan heb je welgeteld 5 mb webruimte en 100mb datatransfer... in mijn ogen de reinste huisjesmelker-praktijken, alleen dan met web- ipv woonruimte.
 
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 20:12:00
Quote Anchor link
Mijn script ziet er ongeveer als volgt uit:

gebakkenlucht.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$server
= 'localhost';
$gebruiker = 'fluxseuc_pepijn';
$wachtwoord = '*geheim*';
$db = 'fluxseuc_data';
?>


functies.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
include 'gebakkenlucht.php';
function
data_ophalen()
{

    var_dump($wachtwoord);
    $connectie = mysql_connect($server, $gebruiker, $wachtwoord);
}

?>


Hoe komt het dan dat $wachtwoord leeg is?

Mvg
Pepijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2009 20:15:00
Quote Anchor link
Omdat je die variabelen niet meeneemt in je functie, en je volgens mij die functie ook niet uitvoert?
 
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 20:20:00
Quote Anchor link
Ik voer de functie wel uit, alleen op index.php .

Maar verder heb je helemaal gelijk, ik neem de variable inderdaad niet mee in de functie.

Ik werk niet zo veel met functies sorry.

Verder harstikke bedankt voor de mederwerking!

Mvg
Pepijn
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2009 20:23:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat het nu werkt?
 
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 20:28:00
Quote Anchor link
Ik denk het wel, alleen moet ik nu me hele script herschrijven omdat ik nergens variablen meegaf in een functie.

Dat gaat wel even wat tijd kosten.

Ps. is voor een beginnende phper als ik handig om bij een eerste CMS systeem OOP te gebruiken?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

22/03/2009 20:32:00
Quote Anchor link
nee hoor
hoeft niet..

zet in je functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
global $wachtwoord;
?>
 
Tikkes C

Tikkes C

22/03/2009 20:33:00
Quote Anchor link
Zeker! hoe sneller je ermee begint, hoe minder problemen je er later mee zal hebben! OOP is goed! (lees er wel genoeg over!)
 
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 20:37:00
Quote Anchor link
@Lapidi,
Bedankt maar ik denk dat ik toch liever aan php begin.

@Tikkes,
Heb je een paar goede links waar ik er over kan lezen?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 20:48:00
Quote Anchor link
Wat is het nut om alleen een bestaande functie in een zelfgemaakte functie te zetten?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

22/03/2009 20:53:00
Quote Anchor link
...en vervolgens niets te returnen, zodat je niet eens weet of je wel verbinding hebt.
 
Pepijn

Pepijn

23/03/2009 08:03:00
Quote Anchor link
Er zit nog een hele uitgebreide foutenafhandeling in, zowel engels, als nederlands. Vandaar die aparte functie.

Maar jullie hebben gelijk, het is een tijdje geleden dat ik me laatste functie gemaakt hebt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.