Limiet aan uitvoer tijd functie hangen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Killerpuppy

Killerpuppy

27/04/2006 11:14:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben bezig met een scriptje om mijn server te kunnen herstarten.

Nu kijk ik via fopen() of de server online is.

Werkt prima maar als de server offline is dan duurt de uitvoer van het script nogal lang.
Mij eigenlijk te lang.

Nu zat ik te denken om de uitvoer van dat commando te limitte

Alleen ben ik op zoek naar het juiste commando hiervoor.

Want het lijkt me wel dat dat kan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Killerpuppy
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:25:15
 
- wes  -

- wes -

27/04/2006 11:29:00
 
Killerpuppy

Killerpuppy

27/04/2006 11:36:00
Quote Anchor link
ik heb safemode aanstaan dus dat gaat niet werken
 
Killerpuppy

Killerpuppy

27/04/2006 11:40:00
Quote Anchor link
Ik zat zelf te denken aan een timertje wat k gelijk start met me fopen.

en dat als dat 0 is dat ie dan wat weergeeft
 
- wes  -

- wes -

27/04/2006 11:51:00
Quote Anchor link
microtime kan je ook gebruiken, voor timeouts is dat makkelijker omdat het korter is
 
Killerpuppy

Killerpuppy

27/04/2006 11:54:00
Quote Anchor link
kan je een voorbeeldje geven?

dit is mijn functie zoals ik hem nu heb

$churl = @fopen($link,'r');

if (!$churl) {
return 0;
}else{
return 1;
 
Killerpuppy

Killerpuppy

27/04/2006 15:10:00
Quote Anchor link
Iemand hier een idee/voorbeeld voor?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.