Limiteren resultaten [GEEN SQL]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »
Earithramir

Earithramir

10/07/2006 17:32:00
Quote Anchor link
hoi mensen..

graag zou ik de resultaten splitsen in max 25 maar hoe :P


-----
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
$handle
= $_GET['handle'];
$next = $_GET['next'];
$prev = $_GET['prev'];
$proportion = $_GET['proportion'];
$num = $_GET['num'];
$width = $_GET['width'];
$height = $_GET['height'];
$fsize = $_GET['fsize'];
$type = $_GET['type'];
$attr = $_GET['attr'];
$dir = $_GET['dir'];
$photos = $_GET['photos'];
$file2 = $_GET['file2'];
$hand = $_GET['hand'];
$site_name = "klen.nl";
$directory2 = $_GET['directory2'];
$file_count = $_GET['file_count'];

print "<html>
<head>
<title></title>
</head>
<body topmargin=0 leftmargin=0 rightmargin=0 bottommargin=0>
<table border=0 width=\"100%\" cellpadding=15 cellspacing=0>
<tr>
<td valign=\"top\" width=\"50%\">"
;

$directory = "/usr/home/klen55/public_html/fotos/";

if($dir=="") {
    print "<br><font class='main'><i>Selecteer een album..</i></font>";
}

else {
$files = array();  
$dir2 = opendir('/usr/home/klen55/public_html/fotos/'.$dir);  
while(($file = readdir($dir2)) !== false)  
{
  
if($file !== '.' && $file !== '..' && !is_dir($file))  
{
  
$files[] = $file;  
}  
}
  
closedir($dir2);  
sort($files);
for($i=0; $i<count($files); $i++)  
{

  if (empty($o)){$o=5;}
  if ($i==$o){echo "<br>";$o=$i+5;}
$swidth = 80;$sheight = 60;
    list($width, $height, $type, $attr) = getimagesize("/usr/home/klen55/public_html/fotos/".$dir."/".$files[$i]);
 if($width > $height) {$proportion = ($width / $swidth);}
       else {$proportion = ($height / $sheight);}
       $width1 = $width / $proportion;$height1 = $height / $proportion;

echo "<a href='http://www.klen.nl/fotos/".$dir."/".$files[$i]."' target='_blank'><img src='fotos/".$dir."/".$files[$i]."' width='$width1' height='$height1'></img></a>&nbsp;";  
}  
}

print "<hr><font class='header'>Foto Albums:</font><br>
<font class='main'>"
;

if ($handle = opendir("$directory")) {
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        $file_count = $file_count++;
        if($file != "." && $file != ".." && is_dir("$file")) {
            if($h = opendir("$file")) {
                while (false !== ($f = readdir($h))) {
                    if($f != "." && $f != "..") {
                        $f_count = $f_count + 1;
                    }
                }

                print "<a href='?goto=Foto Album2&dir=$file&num=0'>/$file</a> ($f_count)<br>";
                $f_count = 0;
            }
        }
    }
}

// CLOSE DIRECTORY
closedir($handle);

// END TABLE
print "</td></tr></table>";

?>

---
http://www.klen.nl/php/fotoalbum.txt (download)
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 10:19:22
 
Niek Berckmans

Niek Berckmans

10/07/2006 17:45:00
Quote Anchor link
Zet de files in een array en gebruik een for-loopje :)
 
Zim Zim

Zim Zim

10/07/2006 17:49:00
Quote Anchor link
Zou je er niet gewoon een teller in een while lus kunnen maken?
en dan if($ >= 25){ exit; } ofzo?
 
Earithramir

Earithramir

10/07/2006 22:51:00
Quote Anchor link
nou met if ($i >25){exit();}
terminate ik het script
een for-loop ???
wat bedoel je ?
 
Bo az

Bo az

10/07/2006 22:54:00
Quote Anchor link
Je wil foto's weergeven?
Zet ze in een array met glob()

en dan:

for($i=0;$i<25;$i++){
echo $fotos[$i];
}
 
Robert Deiman

Robert Deiman

10/07/2006 23:06:00
Quote Anchor link
En dan als je naar een volgende pagina wil:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$eind
=$_GET ['begin']+25;
for($i=$_GET['begin'];$i<$eind;$i++){
echo $fotos[$i];
}


$link='<a href="pagina.php?begin='.$eind.'">volgende</a>';
?>


Edit:


Controle moet je zelfinbouwen, zit hier nog niet in!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Earithramir

Earithramir

11/07/2006 23:19:00
Quote Anchor link
hey mensen,

met die kleiner dan eind kwam ik al een heel eind...
misschien wat slimmer dat ik volgende x eerst ga slapen en dan ga scripten
idereen thx for replieing :D
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

11/07/2006 23:44:00
Quote Anchor link
Kijk és naar de array_chunk functie:

http://nl3.php.net/manual/nl/function.array-chunk.php
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2006 00:31:00
Quote Anchor link
Hiermee stopt het script:
if($ >= 25){ exit; }

Hier stopt als het goed is de while() of for():
if($ >= 25){ break; }
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.