Link om een div heen plaatsen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kees -

Kees -

30/11/2010 09:52:09
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe kan ik een link om een div heen plaatsen, maar dat die dan wel de w3school validation krijgt?

Nu heb ik dit:

<a href="/test.php" target="_self"><div id="header"></div></a>

Werkt wel maar is niet goed volgens de w3school.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:57:13
 
Joakim Broden

Joakim Broden

30/11/2010 10:05:35
Quote Anchor link
Mag niet, en waarom zou je dit nodig hebben?
 
Kees -

Kees -

30/11/2010 10:09:23
Quote Anchor link
Omdat er in die div een afbeelding word ingeladen. Als ik er dan een link omheen zet is de hele afbeelding klik baar.

Misschien is er daarom wel een andere manier voor om dit te doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2010 10:13:18
Quote Anchor link
Maak van je a een blockelement.

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a class="link" href="/test.php" target="_self">Klik op mij!</a>

CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
a.link {
 display:block;
 height: 30px;
 width: 40px;
}
 
Joakim Broden

Joakim Broden

30/11/2010 10:18:11
Quote Anchor link
waarom zou je een a om een div om een img doen? Gewoon een a om de img doen
 
Kees -

Kees -

30/11/2010 10:28:36
Quote Anchor link
- Aar - op 30/11/2010 10:13:18:
Maak van je a een blockelement.

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a class="link" href="/test.php" target="_self">Klik op mij!</a>

CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
a.link {
 display:block;
 height: 30px;
 width: 40px;
}


Dank je wel dit werkt:)

Toevoeging op 30/11/2010 10:29:54:

Oetzie cookie op 30/11/2010 10:18:11:
waarom zou je een a om een div om een img doen? Gewoon een a om de img doen


Omdat alles vanuit de css word ingeladen en dit via de achterkant word aangepast.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/11/2010 11:44:21
Quote Anchor link
Nog nooit aan gedacht om van een a een block element te maken.
Binnenkort eens uitproberen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.