link openen in iframe die in iframe zit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart berden

bart berden

11/04/2007 21:33:00
Quote Anchor link
hej mensen!

ik heb een dropdownmenu gemaakt, en de link wil ik openen in inlineframe1 maar de text moet zich openen in een inlineframe die in inlineframe1 zit. tegelijkertijd moet hij dus inlineframe1 en de link zelf in inline2 zetten.

ik hoop dat dit duidelijk is...

Bart
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 08:36:52
 
Marcel K

Marcel K

11/04/2007 21:42:00
Quote Anchor link
das leuk dat je dat even meedeelt, maar wat wil je hier mee zeggen ?
Heb je daar vragen over ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marcel K
 
Bart berden

bart berden

11/04/2007 21:43:00
Quote Anchor link
hahaha jup kan dit?
 
Benny Lava

Benny Lava

11/04/2007 22:00:00
Quote Anchor link
Het kan zijn dat ik nu lig te slapen, maar als je de iframe een naam hebt gegeven kan je daar toch gewoon iets in open als de target van je link goed staat. Het is toch niet veel moeite om het te proberen.
 
Bart berden

bart berden

11/04/2007 22:05:00
Quote Anchor link
Ik denk dat ik het fout heb uitgelegd. als ik vanaf het menu home op het menu multimedia klik, verandert de pagina naar n ander achtergrondplaatje via een inlineframe. Dat had ik erst en werkte goed. nu het submenu drbij is gekome wil ik dat als ik op wallpapers (multimedia >wallpapers) klik vanaf het menu home, het achtergrondplaatje kan verandere, maar tegelijkertij ook de tekst in en ander inlineframe.

ik hop dat het zo duidelijker is..

alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart berden
 
Bart berden

bart berden

11/04/2007 22:40:00
Quote Anchor link
is dit uberhaupt wel mogelijk?
 
Bart berden

bart berden

12/04/2007 16:23:00
Quote Anchor link
niemand?
 
Benny Lava

Benny Lava

12/04/2007 16:29:00
Quote Anchor link
Nvm
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Benny Lava
 
GaMer B

GaMer B

12/04/2007 16:59:00
Quote Anchor link
Weet je wat, je maakt er gewoon ff een overzichtje van in Pain ^^ Dan snapt iedereen het.

EDIT: Dus gewoon schematisch alle iframes tekenen (met naam).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/04/2007 17:14:00
Quote Anchor link
Je kunt geen link laten openen in een I-frame wat in een I-frame zit.

Maak liever een leuke Lay-out met Div's en include met file_get_contents() de goede pagina.
 
Bart berden

bart berden

12/04/2007 17:25:00
Quote Anchor link
tjek de tekening:

http://home.wanadoo.nl/llwmberden/tekening.GIF

hoop dat het zo wat duidelijker is
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart berden
 
Robert -

Robert -

12/04/2007 18:03:00
Quote Anchor link
Is dit wat je bedoelt?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="" onClick="parent.FRAMENAAM1.location='PAGINA1.html';parent.FRAMENAAM2.location='PAGINA2.html'; return false;">


Op deze manier kun je door op 1 link te klikken 2 of meerdere iframes verversen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.