Link toevoegen aan rotator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Harry-Jan Kooistra

Harry-Jan Kooistra

22/09/2011 04:24:05
Quote Anchor link
Beste PHPers,

Ik heb een rotator die ik prima vind functioneren alleen wil ik graag de plaatjes klikbaar hebben.
Dit is het script:

<img src="" name="Rotating" id="Rotating1" width=1000 height=350>


<script language="JavaScript">
var ImageArr1 = new Array("plaatje1.jpg","plaatje2.jpg","plaatje3.jpg");
var ImageHolder1 = document.getElementById('Rotating1');

function RotateImages(whichHolder,Start)
{
var a = eval("ImageArr"+whichHolder);
var b = eval("ImageHolder"+whichHolder);
if(Start>=a.length)
Start=0;
b.src = a[Start];
window.setTimeout("RotateImages("+whichHolder+","+(Start+1)+")",12500);
}

RotateImages(1,0);

</script>

Het is dus de bedoeling dat je op de 3 plaatjes kunt klikken waarna een pagina opent.

Alvast bedankt voor de hulp.
Gr Harry J
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 05:49:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/09/2011 08:31:54
Quote Anchor link
Alle drie naar dezelfde link, of beiden naar een aparte?
Gewijzigd op 22/09/2011 08:32:07 door - Ariën -
 
Harry-Jan Kooistra

Harry-Jan Kooistra

25/09/2011 14:06:04
Quote Anchor link
- Aar - op 22/09/2011 08:31:54:
Alle drie naar dezelfde link, of beiden naar een aparte?



Bedankt voor je reactie Aar!
Het is de bedoeling dat ze alle 3 naar een aparte pagina gaan.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

25/09/2011 14:45:06
Quote Anchor link
var imageArr = new Array();
imageArr[0] = new Array('plaatje1.jpg', 'link1.html');
imageArr[1] = new Array('plaatje2.jpg', 'link2.html');
imageArr[2] = new Array('plaatje3.jpg', 'link3.html');

b.src = imageArr[Start][0];
document.getElementById("link").href = imageArr[Start][1];
Gewijzigd op 25/09/2011 14:47:29 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.