link wil niet werken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Geert bouckaert

geert bouckaert

24/01/2012 09:06:17
Quote Anchor link
Hallo, volgende code gebruik ik om gegevens uit te lezen en te tonen op mijn website. Alles werkt goed tot ik de "target="self" bijvoeg. Hoe ik het ook plaats, het werkt niet.

Code zonder de "target" tag:

echo "<td align='left' height='25'>" . '<a href="deelnemers/ipo/detail-deelnemers.php?id='.$row['id'].'">detail</a>' . "</td>";


Hoe kan ik de "target=self er bij krijgen?
kan iemand mij helpen?
met dank,
Geert.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 14:03:36
 
Marijke Hakvoort

Marijke Hakvoort

24/01/2012 09:35:20
Quote Anchor link
Eerst maar eens anders opschrijven, je hebt nu onnodige punten staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo "<td align='left' height='25'>
            <a href='deelnemers/ipo/detail-deelnemers.php?id="
.$row['id']."'>detail</a>
  </td>"
;
?>


Op deze manier moet het werken geloof ik.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo "<td align='left' height='25'>
            <a href='deelnemers/ipo/detail-deelnemers.php?id="
.$row['id']."' target='self'>detail</a>
  </td>"
;
?>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/01/2012 09:36:16
Quote Anchor link
Je vergeet de underscore. Het is _self, dus

target="_self"
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

24/01/2012 10:01:41
Quote Anchor link
Hallo Marijke & Ozzie,
bedankt voor het snelle antwoord.
ik heb de code aangepast maar het blijkt nog niet te werken.
Dit is het volledige blokje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

    include 'connect.php';

    $sql = ("SELECT * FROM registration_ipo order by land");
    if (!$result = mysql_query ($sql)) {
        trigger_error (mysql_error ());
    }

    else
{

// Start tonen gegeven uit database.    
echo "<table border='0' align='center' cellpadding='3' cellspacing='0' width='100%'>";
        
    while ($row = mysql_fetch_assoc ($result))
{

    //code om de rijen om en om te kleuren.
        $flip ^= 1;
    //einde code kleuren.
        echo '<tr  class="bg' . $flip . '">';
        echo "<td align='left' height='25'>" . $row['eigenaar'] . "</td>";                        
        echo "<td align='left' height='25'>" . $row['naamhond'] . "</td>";
        echo "<td align='left' height='25'><a href='deelnemers/ipo/detail-deelnemers.php?id=".$row['id']."'target='_self'>detail</a>
     </td>"
;
    
    echo "</tr>";
}

    echo '</table>';
}

    //Einde tonen gegevens uit database.    
?>



dit is het web adres: http://www.fmbb2012.com/viewpage.php?page_id=19
als je op detail klikt, dan krijg je een nieuwe pagina te zien.
ik had veel liever dat het in dezelfde pagina opent.

nog suggesties misschien?
alvast bedankt hoor!
Geert.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/01/2012 10:14:59
Quote Anchor link
Geert bouckaert op 24/01/2012 10:01:41:
als je op detail klikt, dan krijg je een nieuwe pagina te zien.

Dat is logisch, je opent namelijk een compleet andere pagina.
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

24/01/2012 10:25:58
Quote Anchor link
Kan je me een oplossing aangeven om in dezelfde pagina te openen?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/01/2012 10:28:35
Quote Anchor link
Dezelfde pagina openen en daar de juiste info in tonen?
 
- SanThe -

- SanThe -

24/01/2012 11:11:32
Quote Anchor link
Hier werkt het gewoon.
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

24/01/2012 11:19:30
Quote Anchor link
Ozzie,
ja, indien mogelijk, in dezelfde pagina.


@SanThe, het werkt wel, maar ik kom op een nieuwe pagina terecht buiten mijn site, en dat is het probleem.


Geert.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/01/2012 11:21:25
Quote Anchor link
Je moet dus dezelfde pagina aanroepen waar je al op zit en daar de juiste info tonen die nu op detail-deelnemers.php staat.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/01/2012 11:26:38
Quote Anchor link
Maar dat is wat target="_self" doet. Het opgevraagde wordt in hetzelfde venster getoond.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/01/2012 11:29:17
Quote Anchor link
SanThe, daar zit het probleem ook niet. Topicstarter dacht dat het daar mee te maken had maar dat is niet het geval.
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

24/01/2012 11:53:00
Quote Anchor link
Hallo,

de link werkt goed.
alleen, ik krijg dus de nieuwe pagina te zien.
deze pagina had ik graag zien verschijnen binnen mijn php fusion.
ik zal mogelijks naar een andere oplossing moeten zoeken.

toch bedankt allemaal
Geert
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/01/2012 12:06:07
Quote Anchor link
Ik heb de oplossing al gegeven. Je moet het alleen even implementeren.
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

24/01/2012 12:17:08
Quote Anchor link
bedankt Ozzy, maar zo ver ben ik nog niet.
ik zal beter een goed boek kopen.

Geert.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/01/2012 12:23:12
Quote Anchor link
Oké, succes.
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

24/01/2012 12:27:30
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 24/01/2012 12:23:12:
Oké, succes.


Tja, we zien wel.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/01/2012 12:32:51
Quote Anchor link
Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen ;)
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

24/01/2012 12:34:03
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 24/01/2012 12:32:51:
Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen ;)


Met een beetje geduld en een opnieuw te overlopen stappenplannetje kom ik er wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.