linken naar map eronder

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander

sander

14/11/2007 20:14:00
Quote Anchor link
Een simpel vraagje maar kan er zo even niet opkomen:
ik zit met een file in de een map www.voorbeeld.nl/map1/map2/map3/map4
en nu moet ik in mijn php verwijzen naar een file in map 1 hoe doe ik dat?
http://www.voorbeeld.nl/map1 mag niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 15:02:07
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/11/2007 20:17:00
Quote Anchor link
1) Gebruik absoluut pad t.o.v. de root:
/map1/bestand.php

2) Gebruik relatief pad t.o.v map4:
../../../bestand.php
 
Sander

sander

14/11/2007 20:26:00
Quote Anchor link
bedankt maar daar lag het dus blijkbaar niet aan, hij geeft een error dat ik die map niet in mag bij gebruik making van require_once.

edit: het gaat om deze error:
Warning: main() [function.main]: open_basedir restriction in effect. File(/cms/conn.php) is not within the allowed path(s):

nu valt mijn post alleen niet meer in de goede categorie.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door sander
 
Niek Weevers

Niek Weevers

14/11/2007 21:39:00
 
Jaws

Jaws

14/11/2007 21:43:00
Quote Anchor link
Je mag dus geen files includen vanuit die map '/cms/'. Dit is zo ingesteld op de server waar je de files nu hebt staan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.