Linkpartner systeem werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Gerjan de Vries

Gerjan de Vries

12/11/2006 06:43:00
Quote Anchor link
hallo allemaal,

ik heb een linkpartner systeem, alleen het toevoegen van nieuwe links werkt niet, nu heb ik de code na gekeken maar heb dus geen idee waar de fout zit

misschien dat jullie het weten, hierbij het aanmeld script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
include"config.php";



if($submit) {

$select = "SELECT * FROM partners WHERE sitenaam='$sitenaam'";
$query = mysql_query($select)or die(mysql_error());

if(mysql_num_rows($query) == 1 ) { php?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?
    echo "Sitenaam is al in gebruik sorry.<br><br>";
exit;
}

if ($naam =="" || $email =="" || $sitenaam =="" || $siteurl =="") {

    echo "Je moet alles invullen.";
}

else {
$insert = "INSERT INTO partners (naam,email,sitenaam,siteurl,inhits,uithits) VALUES ('$naam','$email','$sitenaam','$siteurl','0','0')";
$query = mysql_query($insert)or die(mysql_error());


$query = "SELECT * FROM partners WHERE naam='$naam'";
$result = mysql_query($query);
while ($list = mysql_fetch_object($result)) {
$id = $list->id;
}

       echo "Link naar de site op deze manier: $site_url/inhits.php?action=tel&id=$id<br>";
       echo "Onthoud deze gegevens goed.<br>";
       echo "Veel plezier ermee.";


mail("$email", "$site_naam, Succesvol Aangemeld", "Hoi $naam,

Je gegevens zijn succes vol toegevoegd aan het partner systeem.

Je bent geregistreerd met de volgende gegevens:

Naam: $naam
Site naam: $sitenaam
Site url: $siteurl

Om je hits te versturen naar $site_naam moet je linken naar het volgende adres:
$site_url/scripts/inhits.php?action=tel&id=$id

Bewaar of onthoud deze gegevens goed!

Veel succes!

Met vriendelijke groet,
De webmasters van $site_naam,
$site_naam"
, "From: Webmaster $site_naam<$email_adres>\nReturn-path: $email_adres");
}
}

else {
?>


<form name="form1" method="post" action="aanmelden.php">
<table width="400" border="0">
<tr>
<td colspan="2"><b>Aanmelden voor de Link exchange:</td>
</tr>
<tr>
<td width="30%">Naam</td>
<td width="70%">
<input type="text" name="naam">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="30%">Email</td>
<td width="70%">
<input type="text" name="email">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="30%">Site naam</td>
<td width="70%">
<input type="text" name="sitenaam">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="30%">Site url</td>
<td width="70%">
<input type="text" name="siteurl" value="http://">
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<input type="submit" name="submit" value="Ok">
</td>
</tr>
</table>
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:06:24
 
Mark D

Mark D

12/11/2006 09:13:00
Quote Anchor link
de insert query voer je niet uit. Het resultaat gooi je in een variabele maar er wordt niks uitgevoerd. vervolgens overschrijf je de insert query.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.