Links cat, out systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

26/09/2003 15:00:00
Quote Anchor link
He, ik heb dat script gebruikt van de links cat, out systeem.., nou zou ik dit willen aanpassen aan mijn layout, zie www.k-os.nl en ga dan naar links, ik zou dus de counter laten tellen als daar op een link wordt geklikt en dan zou ik onder de url, aantal kliks(in woorden) willen zetten en daar dan achter het getal. Zou iemand mij kunnen helpen.
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 01:29:03
 
B a s
Beheerder

B a s

26/09/2003 16:45:00
Quote Anchor link
het werkt niet?? ga eens naar het script: http://www.phphulp.nl/php/scripts/?cat=7&id=71

maak de tabel aan en noem het script out.php. Maak daarna linkjes naar: <a href="http://joudomein.nl/out.php?url=http://www.link.nl">http://www.link.nl</a>.
Gewijzigd op 26/09/2003 16:48:00 door B a s
 

26/09/2003 19:15:00
Quote Anchor link
Mooi bedankt nu doet ie het, maar weet je toevallig ook nog iets dat ik op die pagina aantal kliks kan zetten dus zo:

clicks: [en dan hier het aantal kliks]

ik hoop dat je me daarmee kan helpen, ik hoor het wel.
bvd.
mzzl
 
B a s
Beheerder

B a s

26/09/2003 19:29:00
Quote Anchor link
Jaap, als je dat script gewoon gebruikt en de linkjes aan past, dan zou dat het makkelijkst zijn denk ik.. want je wil alles wat in het script staat op een apparte manier :)

als je out.php aanroept zonder url=, dan zie je dus alle links.
 

26/09/2003 19:40:00
Quote Anchor link
Ik waardeer je moeite, maar volgens mij begrijp je me niet goed en dat komt waarschijnijk doordat ik het niet goed uitleg. Ik zal zo ff wat veranderen op de pagina die ik bedoel en dan moet je ff kijken. dan zet ik onder de links: Clicks en dan zet ik erachter hier moet het aantal kliks komen te staan.
dus ga zo ff naar k-os.nl en klik dan op links.
Ik doe het alleen ff bij de eerste.
 
B a s
Beheerder

B a s

26/09/2003 21:11:00
Quote Anchor link
je bedoelt netzoals:

www.phphulp.nl/php/links ?
 

27/09/2003 08:53:00
Quote Anchor link
Ja ongeveer, dat script heb ik wel van jou, die ziet er precies hetzelfde uit, ik wil het alleen combineren met mijn links, heb je gekekeken op http://www.k-os.nl en dan op links klikken in het optie menu!
Wat ik nodig heh is: het aantal outs op mijn out pagina, wil ik ook laten zien op mijn links pagina, ik heb dus verbinding met mijn database nodig en dan steeds van een link het aantal outs laten zien, ik heb dus voor elke link een script nodig, snappie.
dus kort gezegt: een script die verbinding heeft met mijn database en dan alleen het aantal outs van een link laten zien. En dit script plak ik voor elke link apart in mijn site.
 
B a s
Beheerder

B a s

27/09/2003 10:12:00
Quote Anchor link
Je kunt beter dat script van mij gebruiken en dan aanpassen naar jou wensen? Das het handigst, weet ik zeker :)

Hoef je misschien alleen even naar de categorien verdeling te kijken en er eventueel een plaatje bij te zetten.
 
B a s
Beheerder

B a s

28/09/2003 02:06:00
Quote Anchor link
Jaap, Boaz heeft er nu ook 1 gemaakt.. zonder mysql :)
 

28/09/2003 12:45:00
Quote Anchor link
Ja ik zie het, wel geinig, maar er moet toch een simpel script zijn die maar een dingetje uit mijn database laat zien. Ennuh voor de duidelijkheid, ik gebruik ook jou script, maar die staat op links-2.php en mijn links pagina staat op links.htm
hoi
 

28/09/2003 13:22:00
Quote Anchor link
links-2.php moet links.php zijn. en ik bedoel ongeveer zo een script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
    $dbhost
= "localhost";
    $dbuser = "name";
    $dbpass = "password";
    $dbdbdb = "jaap";
    $tab_links = "links";
    $sql = "out";
    echo "<span class=\"small\">[out: $row[out]]</span>";
?>
 
B a s
Beheerder

B a s

28/09/2003 14:20:00
Quote Anchor link
dan maak je dat toch?! :) je weet immers al hoe het moet of niet?

$sql = "SELECT out FROM tabel WHERE url = '$url'";

hatsa.
 

28/09/2003 17:37:00
Quote Anchor link
nu heb ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
    $dbhost
= "**";
    $dbuser = "**";
    $dbpass = "**";
    $dbdbdb = "**";
    $tab_links = "links";  
    $sql = "SELECT out FROM tabel WHERE url = '$url'";
echo "<span class=\"small\">[out: $row[out]]</span>";
?>


dit werkt dus nog niet om dat er niet een bepaalde link is gelegd, dus deed ik dit er tussen: $url = "eenurluitmijntabel"

maar toen deed ie het niet, een fout melding
 

28/09/2003 18:14:00
Quote Anchor link
misschien mysql_query($sql); vergeten?? en out in een var zetten?? duh.
 

28/09/2003 18:36:00
Quote Anchor link
misschien dat je het ff voor me wilt uitschrijven want ik weet niet zo veel van php.
 

28/09/2003 19:10:00
Quote Anchor link
$url = "http://www.urladres.nl";
$sql = "SELECT out FROM tabel WHERE url = '$url'";
$res = mysql_query($sql);
$out = mysql_result($res, 0);

echo "out: $out";
 

29/09/2003 15:53:00
Quote Anchor link
Ja bedankt, maar deze werkte ook niet bij mij, maar ik heb zelf een script gemaakt die het wel doet: namelijk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    $db
= mysql_connect("**", "**", "**");
    mysql_select_db("**",$db);
    $result = mysql_query("SELECT out FROM links WHERE url = 'http://www.eenurl.nl'", $db);
    while (list($out) =
    mysql_fetch_row($result)){
    echo("$out\n");
    }

    mysql_close($db);
?>
 
B a s
Beheerder

B a s

29/09/2003 16:03:00
Quote Anchor link
congretz :o)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.