Links menu werken niet meer.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johnny Test

Johnny Test

15/11/2014 21:43:20
Quote Anchor link
Ik ben pas begonnen met het leren van css en ik heb zojuist een klein beginsel gemaakt voor mijn site.
Alles ging goed tot ik ineens merkte dat mijn links van mijn menu niet meer werkten(Home, Profiel, Vrienden, Leden, Gamelijst, Logout).

Ik weet niet zo heel goed waar dit aan zou kunnen liggen.Ik heb veel stukken aangepast dus misschien heb ik perongeluk iets fout verwijdert uit mijn bestand. Zou iemand mij even kunnen helpen?

Dit is mijn index.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<html>

<link href="style.css" rel="stylesheet" type=text/css">

<!--Header-->
<div id="header">
<h2> <img src="gameboek.jpg" width="1000" height="100" alt="logo" /> </h2>
        <ul>  
            <li><a href="home.html" >Home</a></li>
            <li><a href="profiel.html" >Profiel</a></li>
            <li><a href="vrienden.html" >Vrienden</a></li>  
            <li><a href="leden.html" >Leden</b></li>
            <li><a href="gamelijst.html" >Gamelijst</a></li>
            <li><a href="logout.php" >Logout</a></li>  
        </ul>  
        <h1> Get in to gaming!</h1>
        <h3><img src="GameboekLogo.png" width="100" height="100" alt="logo" /> </h3>
</div>

<!--Linker Kant-->
<div id="leftnav">Leftnav</div>

<!--Rechter Kant-->
<div id="rightnav">Rightnav</div>

<!--Body-->
<div id="body">Body</div>

<!--Onderkant-->
<div id="footer"></div>

</body>
</html>


Dit is mijn style.css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
#container
{
    width: 1400px;
}

/*Header*/
#header
{
    width: 1400px;
    height: 200px;
    background-color: #000000;
    border-bottom: 2px solid #FF0000;
    position: relative;
}

/* "Get in to gaming" layout*/
#header h1
{
    color: #FFFFFF;
    position: relative;
    left: 200px;
    top: 35px;
}

/*GameboekAfbeelding*/
#header h2
{
    position: relative;
    left: 200;
}

/*GameboekLogo*/
#header h3
{
    position: relative;
    bottom: 100;
    left: 150;
}

/*Layout Menu*/
#header a
{
    color: #000000;
    text-decoration: none;
    font-weight: bold;
    font-size: 25;
    width: 150px;
    background-color: #dddddd;
    display: block;
    position: relative;
    left:202;
}

/*Muis over Link*/
#header a:hover
{
    color: #FF0000;
    text-decoration: underline;
    font-weight: bold;
}

 /*List Item*/
#header li
{
    list-style-type: none;
    float: left;
}

/*List*/
#header ul
{
    list-style-type: none;
}


/*Linker Kant*/
#leftnav
{
    float: left;
    width: 250px;
    height: 100%;
    background-color: #000000;
    border-right: 1px dashed #FF0000;
}

/*Rechter Kant*/
#rightnav
{
    position: absolute; top: 210; left: 1157;
    width: 250px;
    height: 100%;
    background-color: #000000;
    border-left: 1px dashed #FF0000
    
}

/*Body*/
#body
{
width: 1000px;
height: 100%;
background-color: #FFFFFF;
margin: 0;
padding: 0;
}

/*Onderkant*/
#footer
{
clear: both;
width: 1400px;
height: 50px;
background-color: #000000

}
Gewijzigd op 16/11/2014 00:35:04 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:23:43
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/11/2014 22:15:14
Quote Anchor link
Geen probleem hier.
 
Eddy E

Eddy E

15/11/2014 23:01:17
Quote Anchor link
Je browser weet het dan redelijk goed te maken.

Er is geen <head> en <body>.
Dat is wel handig ;)
Omdat je </body> wel hebt.
 
Johnny Test

Johnny Test

16/11/2014 00:32:19
Quote Anchor link
Ohja en mijn 2 bestanden zijn bij elkaar gezet in de quote..
Ik heb ze er nu wel bijgezet, maar dat is blijkbaar nog steeds niet wat het probleem veroorzaakte.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2014 00:35:46
Quote Anchor link
Ik heb er een code-tag van gemaakt om het beter leesbaarder te maken. Quotes zijn bedoeld voor het citeren van teksten ;-)
Gewijzigd op 16/11/2014 00:36:00 door - Ariën -
 
Johnny Test

Johnny Test

16/11/2014 00:41:44
Quote Anchor link
Bedankt :)

Ik zie net dat ik geen <!DOCTYPE html> in mijn bestand heb geplaatst. Als ik dit wel doe werken mijn links wel maar dan is heel mijn layout overhoop gehaalt. Is het specifiek nodig om dit in mijn bestand te zetten?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2014 01:15:46
Quote Anchor link
Jep, dan wordt je site volgens de juiste HTML-5 standaarden gerenderd door de browsers.
Dus ik raad aan om die DOCTYPE toe te voegen, en de rest te hestellen....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.