list in een list in een list werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Han

Han

08/01/2006 00:26:00
Quote Anchor link
nouja ik ben dus bezig met een menu aan t maken maar het werkt niet helemaal

ik heb een uitklapbaar menu met 2 sub menu's maar als ik een submenu eenmaal geopend heb komen alle volgende items ook in dat submenu terwijl ik denk dat ik het submenu al heb afgesloten

naja hier is het deel van het script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?
<ul class="menu">
   <
li class="menu"><a class="menu" href="index.php?link=home">Home</a></li>
   <
li class="menu"><a class="menu" href="index.php?link=forum" >Forum</a></li>
   [
code]<? if (!empty($_SESSION['user']))
           {

            echo '<li class="menu"><a class="menu" href="index.php?link=loggedin">Member Area</a>
                      <ul class="menu">
                        <li class="menu"><a class="menu" href="index.php?link=avatar">Change my avatar</a></li>
                        <li class="menu"><a class="menu" href="index.php?link=password">Change my password</a></li>
                        <li class="menu"><a class="menu" href="index.php?link=profile">Profile</a></li>
                        <li class="menu"><a class="menu" href="index.php?link=mlist">View the list of members</a></li>
                        <li class="menu"><a class="menu" href="index.php?link=pm">Private messages</a>
                              <ul class="menu">
                                <li class="menu"><a class="menu" href="index.php?link=pm&folder=in">Inbox</a></li>
                                <li class="menu"><a class="menu" href="index.php?link=pm&folder=out">Outbox</a></li>    
                            </u1>                            
                        </li>
                    <li class="menu"><a class="menu" href="index.php?link=logout">Log out</a></li>
                    </u1>
                  </li>'
;
        }

        else
        {
            echo '<li class="menu"><a class="menu" href="index.php?link=member">Member Area</a></li>';
        };

    
    ?>

</ul>
?>


hier is de link voor het geval dat je hem nodig zou mogen hebben

http://members.lycos.nl/hanvanvenrooij/index.php

ik hoop dat iemand hier iets mee kan

je moet je voor deze fout aanmelden dusl heb ik ff de user aangemaakt met usernaam "ik" en password "blaat"
Gewijzigd op 08/01/2006 00:30:00 door Han
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:41:47
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2006 00:38:00
Quote Anchor link
Als ik probeer op dat uitgeklapte stuk te komen klapt alles dicht. Onmogelijk om daar op te komen.
 
PHP erik

PHP erik

08/01/2006 00:43:00
Quote Anchor link
Ik snap het probleem niet. Je ziet op de site hetzelfde als in je script.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.