{literal} in PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arjan van Rossen

Arjan van Rossen

09/08/2013 16:52:55
Quote Anchor link
Hoe kan ik dit vertalen dat het wel goed werkt want in tpl zonder echo werkt dit wel goed maar directe port naar PHP krijg ik te zien {literal} {/literal} ipv dat het werkt..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
echo "            <form name=\'domainlookup\' action=\"domainchecker.php\" method=\"post\">\n";
echo "              <input type=\"hidden\" name=\"token\" value=\"1fb9800a5ca01f83e246d569d84c82b8261fb1\" />\n";
echo "              <input type=\"hidden\" name=\"direct\" value=\"true\" />\n";
echo "              <input name=\"domain\" type=\"text\" onclick=\"this.value=\'\';\" onfocus=\"this.select()\" onblur=\"this.value=!this.value?\'Zoek uw domeinnaam name\':this.value;\" value=\"Zoek uw domeinnaam\" class=\"domain01\"/>\n";
echo "              <select name=\"ext\" class=\"extension\">\n";
echo "                <option>.nl</option>\n";
echo "                <option>.be</option>\n";
echo "                <option>.com</option>\n";
echo "                <option>.net</option>\n";
echo "                <option>.org</option>\n";
echo "                <option>.eu</option>\n";
echo "              </select>\n";
echo "              <div class=\"chekhDomainBtn\"><a href=\"javascript: submitform()\">Controleer nu</a></div>\n";
echo "{literal}\n";
echo "              <script type=\"text/javascript\">\n";
echo "function submitform()\n";
echo "{\n";
echo "  document.domainlookup.submit();\n";
echo "}\n";
echo "</script>\n";
echo "{/literal}\n";
echo "            </form>\n";
?>
Gewijzigd op 09/08/2013 17:15:45 door Arjan van Rossen
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 06:52:28
 
Chris -

Chris -

09/08/2013 17:14:42
Quote Anchor link
Omdat je het echo't en niet door de template parser (smarty?) haalt :)

Toevoeging op 09/08/2013 17:17:34:

* toevoeging: als je direct echo't, wordt het niet meer door een parser gehaald. De {literal} zouden nu dus niet nodig hoeven zijn. Als je ze weghaalt, moet je in de broncode de javascript zien.
 
Arjan van Rossen

Arjan van Rossen

09/08/2013 17:20:07
Quote Anchor link
Maar goed, als ik voor {literal} de echo weghaal krijg ik een

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/index.php on line 107

error. Waarschijnlijk is dit voor jullie makkelijk op te lossen maar voor mij (nog) niet.. hoe kan ik dit het beste oplossen?
 
Chris -

Chris -

09/08/2013 17:32:06
Quote Anchor link
Arjan, is het een mogelijkheid om via pastebin.com (of vergelijkbare, of via je eigen website opslaan als .php.txt) de volledige code te plaatsen? Ik vermoed dat er nog een andere fout ergens optreed die we nu net niet kunnen zien...
 
Arjan van Rossen

Arjan van Rossen

09/08/2013 17:37:42
Quote Anchor link
(tijdelijk) verwijderd
Gewijzigd op 09/08/2013 18:13:22 door Arjan van Rossen
 
Chris -

Chris -

09/08/2013 17:44:17
Quote Anchor link
Regels 108 - 105 vervangen met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
echo "              <script type=\"text/javascript\">\n";
echo '              function submitform(){ document.domainlookup.submit(); }';
echo "              </script>\n";


Toevoeging op 09/08/2013 17:48:20:

Overigens wel heel apart om deze statische pagina met enkel HTML in echo's te zetten.. Onoverzichtelijk om te bewerken op dit moment, plus was helemaal niet noodzakelijk geweest..
 
Arjan van Rossen

Arjan van Rossen

09/08/2013 17:55:57
Quote Anchor link
De rede dat ik dit in met echo zet in plaats van HTML is omdat ik op de een of andere wanneer ik het in HTML had met dezelfde meta namen deze er heel anders en verkeerd uitkwamen.. Ik had hem liever in HTML gelaten zoals hij was..
 
Eddy E

Eddy E

09/08/2013 18:01:25
Quote Anchor link
Toch is het onzin om (zeker voor elke regel een echo) PHP te gebruiken.
Dit moet gewoon zonder kunnen.

In plaats van een syntaxfout van PHP op te lossen moet je dit gewoon als HTML opslaan.
Die kan je dan eventueel wel includen() met PHP op de plek waar je wilt.
 
Chris -

Chris -

09/08/2013 18:03:19
Quote Anchor link
Heb je het origineel nog? Je zou het zonder problemen in index.php moeten kunnen plaatsen, zolang je geen <?php oid bovenin zet :) Of, als je wel php bovenin wilt, afsluiten met ?>. Kun je dat eens proberen? (bijv test.php)
Gewijzigd op 09/08/2013 18:03:41 door Chris -
 
Arjan van Rossen

Arjan van Rossen

09/08/2013 18:12:56
Quote Anchor link
Ik maak overal wel een html pagina van zoals je hierboven noemt.. als ik er dan niet uitkom of als het niet werkt vraag ik wel weer hoe het zit ;)

Alvast allemaal bedankt!
 
Chris -

Chris -

09/08/2013 18:13:26
Quote Anchor link
Haha is goed Arjan, succes!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.