Locaal en Online respectievelijk werkt wel en niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

David M

David M

20/09/2012 21:27:03
Quote Anchor link
Als de website met queries en al locaal werkt waar kan het dan aan liggen als dezelfde site online niet werkt?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 21:58:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2012 21:35:52
Quote Anchor link
De databasestructuur is anders, of MySQL op de live-locatie is verouderd?
Gewijzigd op 20/09/2012 21:36:10 door - Ariën -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/09/2012 21:36:14
Quote Anchor link
Geen databaseverbinding.
 
David M

David M

20/09/2012 21:38:12
Quote Anchor link
Aar: en andersom kan niet? bedoel oudere versie locaal? of een nieuwere versie werkt altijd met een oudere.. pff wat een ge....

Ik heb wel database verbinding
 
Frank WD

Frank WD

20/09/2012 21:40:03
Quote Anchor link
- Geen database opgegeven
- MYSQL die niet is aangezet.
- Verkeerde gebruikersnaam of wachtwoord.
- Verkeerde Host opgegeven.
- Bij het over zetten van de gegevens van Localhost na Host de data corrupt geworden.
- Enz.......

Zonder meer info van jou kant kunnen we geen gerichte antwoorden geven.
 
David M

David M

20/09/2012 21:41:11
Quote Anchor link
Ik heb PHP versie 5.3.1 hoe update ik dit naar 5.3.17? of is 5.4 al goed?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2012 21:41:43
Quote Anchor link
Wat heeft PHP hier mee te maken? En hoe je dit upgrade (wat weinig effect op je mislukte queries zal hebben) ligt aan welk OS je draait, en mogelijk ook welk control-panel als je je hebt (Directadmin, Plesk. bijv)
Gewijzigd op 20/09/2012 21:42:45 door - Ariën -
 
David M

David M

20/09/2012 21:42:46
Quote Anchor link
Hi Frank, je hebt gelijk maar ik sta voor een groot dilemma:
Uit jouw rijtje vind ik er niet 1 die past.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2012 21:43:09
Quote Anchor link
David M op 20/09/2012 21:42:46:
Hi Frank, je hebt gelijk maar ik sta voor een groot dilemma:
Uit jouw rijtje vind ik er niet 1 die past.

Wat werkt er niet aan, wat gebeurt er?

Dit is echt puur gokken zo....
 
David M

David M

20/09/2012 21:44:38
Quote Anchor link
Ok, Aar...duidelijk. Maar locaal werken alle queries goed, ik heb er 1 online in phpmyadmin getest en daar werkte die ook. Ik heb verbinding en de juiste dbase, dat zie ik omdat 1 query wel werkt.

Toevoeging op 20/09/2012 21:46:27:

Deze melding: Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/deb57256/domains/website/public_html/ws/view/templates/klanten_div.phtml on line 38
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2012 21:49:34
Quote Anchor link
En dan is het even debuggen met mysql_error() en goede foutafhandeling.

Want wat PHP je nu zegt is dat er *iets* mis is met je query. En wat er mis is, dat kan mysql_error() zeggen.
Gewijzigd op 20/09/2012 21:50:49 door - Ariën -
 
David M

David M

20/09/2012 21:51:17
Quote Anchor link
Ik ga nu de query isoleren en testen.

Toevoeging op 20/09/2012 22:11:04:

Het spijt mij dat ik jullie heb lastig gevallen met het volgende:

locaal werkt dat inderdaad wel maar online:

tabel naam: tbl_Logo moest tbl_logo zijn.

fijne avond
 
Eddy E

Eddy E

21/09/2012 09:32:04
Quote Anchor link
- Aar - op 20/09/2012 21:35:52:
De databasestructuur is anders,.....


Had Aar toch gelijk met zijn eerste zinnetje.
Tip: gebruik consequent alleen kleine letters in je (kolom)namen. Dan gaat zoiets ook niet fout.
Gewijzigd op 21/09/2012 09:47:05 door Eddy E
 
David M

David M

21/09/2012 09:40:11
Quote Anchor link
Goede Tip!

ps: Aar met zijn (?) zinnetje :-)
 
Eddy E

Eddy E

21/09/2012 09:47:29
Quote Anchor link
Sorry, quoten ging verkeerd. Bovenstaand bericht gewijzigd ;).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.