log uit problemen met session array()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

05/04/2004 12:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php    
include('');
if ($_SESSION["login"] == 1) {
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ($_GET[action] == "uitloggen") {
    //maak alle sessie variabelen leeg
    $_SESSION = array();
?>

<td width="200px">
U bent nu succesvol uitgelogd
<script language="Javascript">
setTimeout

kun je ook zien of er wat mankeert aan dit stukje code, die include heb ik even leeg gemaakt. maar alleen of het kwa code wel kan werken. please help
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 18:24:40
 
Remco nvt

Remco nvt

05/04/2004 12:39:00
Quote Anchor link
kan je niet iets doen als
session_destroy();

??
Of ik zit verkeerd
 
SerpenT

SerpenT

05/04/2004 13:48:00
Quote Anchor link
nou volgens mij is dat een goeie manier hoor remco, zo doe ik het ook maar maybe werkt het bij hem niet zo
 

05/04/2004 14:16:00
Quote Anchor link
ben er al uit whoor laat maar heb session destroy zelf al gevonden haha maar bedankt voor jullie reacties
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.