Login class geeft geen fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »
SilverWolf NL

SilverWolf NL

09/12/2009 20:07:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een login class, en op dit moment krijg ik geen fout als ik probeer te installeren (dmv de install functie dan), maar de informatie die ik erin wil zetten, komt niet in de database... Ik denk dat het aan de mysqli ligt, maar ik weet het niet zeker. In de error log staat niets. Zou iemand een tip kunnen geven wat het zou kunnen zijn? Verder is dit mijn eerste class, dus graag ook nog wat tips over wat beter zou kunnen ;)

Als er vragen zijn over het script, omdat iets niet duidelijk is, stel ze gerust!

Ik heb de functies die bij het installeren niet worden gebruikt eruit gehaald.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<?PHP
error_reporting(E_ALL);

class UserAuthorization extends MySQLi{
    private $MySQL_HOST="127.0.0.1";
    private $MySQL_USER="root";
    private $MySQL_PASS="";
    private $MySQL_DB  ="cms_db";
    private $ADMIN_MAIL="[email protected]";
    //If you want to recieve emails from all the errors, just edit the value below to true (without quotes!)
    private $mail_admin_on_error=false;
    private $instanceName="Website name for error logging (so the admin knows whats site to look at!)";
    ##########################
    private $dbCon;         ##
    private $RemAdr;        ##
    private $cookieData;    ##
    public  $returndata;    ##
    ##########################

    
    public function __construct($todo,$data=""){
        $this->RemAdr=md5($_SERVER['REMOTE_ADDR']);
        $this->cookieData = (isset($_COOKIE[$this->RemAdr])) ? $_COOKIE[$this->RemAdr] : "";
        
        parent::__construct($this->MySQL_HOST, $this->MySQL_USER, $this->MySQL_PASS, $this->MySQL_DB);

        if(mysqli_connect_error()){
            $this->LogWrite("[".date("d-m-Y H:i:s")."] -> 'Connection error (".mysqli_connect_errno().") ".mysqli_connect_error())."\r\n";
        }

        
        $this->$todo($data);
    }

    
    public function getdata(){
        return $this->returndata;
    }

    
    private function LogWrite($data){
        if($this->mail_admin_on_error){
            mail($this->ADMIN_MAIL,"Error at webserver [".$this->instanceName."]",$data);
        }

        $fh=fopen("errorLog.txt","a");
        if(!fwrite($fh,$data)){
            $this->returndata="There went something wrong, a mail has been sent to the Administrator.";
            exit();
        }
else{
            die("There was an error, and the errorlog could not be updated. The server administrator has been mailed.");
        }
    }

    
    private function executeQuery($sql,$type){
        $sql=parent::escape_string($sql);
        if($type==="get"){
            if($res=parent::query($sql)){
                $rows=parent::field_count($res);
                return $rows;
            }
else{
                $this->LogWrite(stripslashes("[".date("d-m-Y H:i:s")."] -> 'Could not execute mysql \"get\" query'\r\n"));
                exit();
                return false;
            }
        }

        
        elseif($type==="send"){
            if($res=parent::query($sql)){
                $this->LogWrite(stripslashes("[".date("d-m-Y H:i:s")."] -> 'Could not execute mysql \"send\" query'\r\n"));
                exit();
                return false;
            }
else{
                return true;
            }
        }
else{
            $this->LogWrite("[".date("d-m-Y H:i:s")."] -> 'Wrong parameter used on executeQuery function'\r\n");
            exit();
            return false;
        }
    }

    
    //...
    
    private function install($data){
        $sql1="INSERT INTO tblUsers VALUES('Administrator','".md5($data)."','0')";
        $sql2="INSERT INTO tblLoggedIn VALUES('".$this->RemAdr."',1,'".date("Y-m-d H:i:s",strtotime("+3 week"))."')";
        if($this->executeQuery($sql1,"send")&&$this->executeQuery($sql2,"send")){
            setcookie($this->RemAdr,true,time()+604800);
            $this->returndata="Installation succesful!";
            return true;
        }
else{
            $this->returndata="Installation failed...";
            return false;
        }
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SilverWolf NL
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 03:23:32
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

14/12/2009 10:42:00
Quote Anchor link
schopje?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

14/12/2009 10:48:00
Quote Anchor link
zet behalve je error_reporting ook even deze regel: ini_set('display_errors',1);
Dan weet je zeker dat het zeker dat de errors ook te zien zijn.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

14/12/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Neen, hij geeft nog steeds helemaal niets...

Edit:
Ik ben er gedeeltelijk uit. Het probleem was dat de methode parent::query(); ook true teruggeeft, als er een fout in de sql zit. parent::error(); werkt niet, en ik heb een omweg gevonden via:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?PHP
if(mysqli_error($this)){
  $a="Error [".mysqli_errno($this)."]: ".mysqli_error($this);
  die($a);
}

?>


Toen bleek dat ik real_escape op de verkeerde plaats had staan (alle quotes van de strings worden nu ook geescaped), dus heb ik die regel gecomment. Toen kreeg ik de echte error: ik was blijkbaar aan het slapen toen ik de code geschreven had, omdat ik een veld te weinig had gedaan in de query :P.

Probleem dus opgelost... (moet wel nog even die errorafhandeling anders maken ;) )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SilverWolf NL
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

16/12/2009 18:58:00
Quote Anchor link
Ik zit nu met een ander soort probleem. Als de class alles heeft gedaan, dan wordt de data weggeschreven naar een locale variable. Nu wil ik graag een zo gebruikersvriendelijk mogelijk script schrijven, en mijn idee was om een extra parameter mee te geven, en dan een variable te maken die hij terugstuurt. Hoe moet ik dit aanpakken? Ik kan het (proberen) met globals, maar ik heb gehoord dat die afgeraden worden. Waarom? En hoe zou het dan wel moeten? Ik heb ook iets gehoord uit C++, dat als je $a=&$b doet, dat als je $b dan veranderd, je $a ook veranderd. Hoe zit/werkt dit?

Alvast bedankt voor de hulp ;)
 
Jelmer -

Jelmer -

16/12/2009 19:46:00
Quote Anchor link
Globals zijn niet betrouwbaar omdat alle code in je code (dus ook externe code, libraries die je bijvoorbeeld van anderen gebruikt of ooit wil gebruiken) globals kan uitlezen en aanpassen.

By reference doorgeven kan wel, en is redelijk normaal in PHP (veel functies doen het voor extra informatie)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

function do_something(&$error)
{

    $error = 'Missing question';
}


$message = 24;
echo $message; // 24

do_something($message);
echo $message; //Missing question
?>
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

17/12/2009 08:05:00
Quote Anchor link
Dankje, dat is precies wat ik zocht!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.