login maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Reinhout

reinhout

24/06/2007 18:00:00
Quote Anchor link
Ik zou graag een login maken die in iedere site toepasbaar is;
het moet zo worden zoals je een Joomla template maakt, dat het door een include kan ingevoegd worden, en het moet flexibel zijn.
Nu ben ik bezig met mn database in te stellen, maar nu zit ik bij het probleem dat ik users, moderators, admins, superadmins wil
nu heb ik een tabel authorization, maar ik denk dat naar veiligheid toe die auth niet zomaar kan meegezonden worden op de manier van: ... .php?authorization=1
mn passwords worden met MD5 ge-encript, maar voor zoiets als ik wil is 32 tekens toch wel te lang.
Mijn vraag is: welke functie moet ik gebruiken om leden op een veilige manier een auth. mee te geven zodat er bepaalde delen per pagina extra worden geïnclude?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:51:20
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 17:25:00
Quote Anchor link
iemand?
 
Koen B

Koen B

25/06/2007 17:29:00
Quote Anchor link
Bedoel je dit:?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ($list->auth == '1'){
include('beveiligd.php');
}

?>

en dan op de pagina beveiligd.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if ($list->auth != '1'){
echo 'Jij mag hier niet komen!';
exit;
}

?>
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

25/06/2007 17:31:00
Quote Anchor link
Gewoon in de database: lvl: 1, admin, 2, mod bla bla bla bla bla..

En dan op iedere pagina dat opvragen en dan met een if

EDIT: op die manier van de vorge poster kun je toch gewoon beveiligd.php openen en dan ben je al klaar..:S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 18:41:00
Quote Anchor link
Weet iemand een goede tut zijn voor sessions? Het is voor php5 want deze die hier staat is van 2002 en voor php4?
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

25/06/2007 19:24:00
Quote Anchor link
je was 35 min te vroeg met bumpen :P
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 21:39:00
Quote Anchor link
roderik schreef op 25.06.2007 19:24:
je was 35 min te vroeg met bumpen :P

lol :p

Ik ben nu bezig met een functie connect te maken, maar hij heeft een fout bij hetvolgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
define(HOST, '***');
define(USERNAME, '***');
define(PASSWORD, '***');
define(DATABASE, '***');

public function connect() {
$this -> dbh = mysql_connect(HOST, USERNAME, PASSWORD) or die(mysql_error());
mysql_selest_db(DATABASE) or die(mysql_error());
}

connect()
?>

Parse error: syntax error, unexpected T_PUBLIC in /storage/mijndomein/users/070658/public/sites/www.onlinetutorials.be/connect.php on line 14
is de fout
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

25/06/2007 21:43:00
Quote Anchor link
Haal dan wel even je login gegevens weg
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/06/2007 21:46:00
Quote Anchor link
reinhout schreef op 25.06.2007 21:39:
Parse error: syntax error, unexpected T_PUBLIC in /storage/mijndomein/users/070658/public/sites/www.onlinetutorials.be/connect.php on line 14
is de fout

Draait host nog PHP4? Dan mag je het keyword public nog niet gebruiken.
 
Reinhout

reinhout

26/06/2007 08:48:00
Quote Anchor link
ow, ok, maar ze gaan de servers binnenkort overplaatsen voor mij :)
vandaar...
 
Reinhout

reinhout

27/06/2007 10:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
define(HOST, '***');
define(USERNAME, '***');
define(PASSWORD, '***');
define(DATABASE, '***');

public function connect() {
$this -> dbh = mysql_connect(HOST, USERNAME, PASSWORD) or die(mysql_error());
mysql_selest_db(DATABASE) or die(mysql_error());
}

connect()
?>

Parse error: syntax error, unexpected T_PUBLIC in /storage/mijndomein/users/070658/public/sites/www.onlinetutorials.be/connect.php on line 14
is de fout nog steeds, ook nu na het overschakelen naar php5...
een fout in het script?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/06/2007 15:12:00
Quote Anchor link
Het keyword public mag alleen binnen een class voorkomen.
 
Reinhout

reinhout

27/06/2007 15:41:00
Quote Anchor link
hoe moet ik het dan doen dat het werkt? Het is mij onduidelijk
 
Reinhout

reinhout

28/06/2007 12:00:00
Quote Anchor link
als ik nu
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
class MyDB {
    protected $dbh; //connection
    protected $query; //query result
        public function db_connect() {
            $this -> dbh = mysql_connect(HOST, USERNAME, PASSWORD) or die(mysql_error());
            mysql_selest_db(DATABASE) or die(mysql_error());
            return "nice!";
        }

        
        public function db_close() {
            mysql_close($this->dbh);
        }
}

?>

komt er weer een fout:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in
Wat doe ik nu weer verkeerd?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

28/06/2007 12:05:00
Quote Anchor link
Luister je wel je mag het woord public nog niet gebruiken dus niet: public function maar gewoon function gebruiken.
 
Reinhout

reinhout

30/06/2007 15:29:00
Quote Anchor link
Ik wil niet zeveren, maar:
Jan Koehoorn schreef op 27.06.2007 15:12:
Het keyword public mag alleen binnen een class voorkomen.

Dit staat in een klas...

maar laat ook maar... Ik heb een scriptje gevonden op het internet maar op de een of andere manier werkt het niet zoals ik het wil, als je nu probeert in te loggen op http://www.onlinetutorials.be dan keert het login-formpje gewoon terug

login.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?
class login {
              
        var
$ingelogd;
         /*login functie*/
        function login() {
            $this->ingelogd = false; //default uitgelogd
            session_start(); //start een sessie
            if(isset($_POST['loguit'])) $this->loguit();
      
            elseif(isset($_SESSION['count'])&&isset($_SESSION['user_ID'])&&isset($_SESSION['username'])) {
                $_SESSION['count']++; //als sessie al bestaat, tel aantal pagina's +1
                $this->ingelogd = true; //ingelogd
            }

               elseif(isset($_COOKIE['user_ID'])&&isset($_COOKIE['pass_hash'])) {
                $sql = "id = ".(int)$_COOKIE['user_ID']."  AND password = '".addslashes($_COOKIE['pass_hash'])."'";
                 $controle = $this->controleer_paswoord($sql);
                 $this->ingelogd = $controle;
               }

        
              if(isset($_POST['username'])&&isset($_POST['password'])&&!$this->ingelogd) {   //geen elseif, wordt dan sobieso uitgevoerd, ook als je last hebt met verkeerde info in cookies en via form wilt inloggen
                 $sql = "username = '".addslashes($_POST['username'])."' AND password = '".md5(addslashes($_POST['password']))."'";
                 $controle = $this->controleer_paswoord($sql);
                 $this->ingelogd = $controle;
              }


              if($this->ingelogd) {
                  setcookie ("user_ID",$_SESSION['member_id'],time() + 3600*24*30,'/','http://www.onlinetutorials.be');
                 setcookie ("pass_hash",md5($_POST['pass']),time() + 3600*24*30,'/','http://www.onlinetutorials.be');
              }    
        }

        /*controleert het wachtwoord*/  
        function controleer_paswoord($sql2) {
          require('db_connect.php'); //script voor databaseconnect ( mysql_connect en mysql_select_db)
          $sql = "SELECT username,user_ID FROM user WHERE ".$sql2; //nu volledige query
          $result = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
            if($row = mysql_fetch_object($result)) {
               $_SESSION['count']=1;
               $_SESSION['user_ID']=$row->user_ID;
               $_SESSION['username']=$row->username;
               return true; //ingelogd
               }
            else return false; //niet ingelogd
       }//end function                    
          
        function is_ingelogd() {        
            return $this->ingelogd;
        }
//end function
      
        function get_output() {
            if($this->is_ingelogd) return 'U bent ingelogd!';
            else include ('includes/login/login_form.php');
        }
//end function
          
          function loguit() {
             session_unset();
             session_destroy();
             setcookie ("user_ID", "", time() - 3600,"/", "jouw_domein.be");
             setcookie ("pass_hash", "", time() - 3600,"/", "jouw_domein.be");
             $this->ingelogd = false;
          }
//end function
      
}//end class

$bezoeker = new login();

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/06/2007 15:33:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of het de oorzaak is, maar er staat wel een aantal fouten in dit script. Overal waar nu een enkele & staat, hoort && te staan.
 
Reinhout

reinhout

30/06/2007 15:49:00
Quote Anchor link
heb ik aangepast, maar is nog steeds hetzelfde...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.