login moet 2x

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »
Roy marijnissen

roy marijnissen

13/11/2012 14:47:27
Quote Anchor link
Ik heb onderstaand script gedownload uit de script database hier op de site. Nu is het probleem in internet explorer dat de gebruiker na de 1e keer correct inloggen toch wordt teruggestuurd naar de login pagina. Als dan nogmaals wordt ingelogd werkt het wel. Zou iemand weten waar dit aan zou kunnen liggen ? Ik denk dat de 1e keer de sessie niet wordt aangemaakt o.i.d. ?!

login script :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
<?php
session_start();

include 'conn.php';

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {


        $login_user = $Mysqli->real_escape_string($_POST['gebruikersnaam']);
        $login_pass = $Mysqli->real_escape_string($_POST['wachtwoord']);
        $user_ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        srand ((double) microtime( )*1000000);
        $session_id = rand(1000,1000000);
 
        $q1 = "
        SELECT
            id,
            username,
            block
        FROM
            users
        WHERE
            username = '"
.$login_user."'  
        AND
            password = '"
.$login_pass."'
        "
;

            if(!$r1 = $Mysqli->query($q1))
        {

        
            echo 'Er is een fout opgetreden!. '. $Mysqli->error;
        
        }

                                        
                                
                elseif($Mysqli->affected_rows == 1)
                {

    

                                while ($row = $r1->fetch_assoc ())
                                {

                                
                                        $_SESSION["username"] = $row['username'];
                                        $_SESSION['user_id'] = $row['id'];  
                                        $_SESSION['user_ip'] = $user_ip;
                                        $_SESSION['session_id'] = $session_id;
                                              
                                    if ($row['block'] == 1)
                                    {

                                        echo 'Je bent geblokkeerd, je kunt niet meer inloggen!';
                                    }

                                        else
                                        {
                                            //Inloggen gelukt!!
                                            echo '<script language="JavaScript">
<!--
 window.location="index2.php";
//-->
</script>'
;
                                        }


                                
    
    
                    $q2 = "
                    INSERT INTO
                        sessions
                    (
                        user_id,
                        session_id,
                        user_ip
                    )
                    VALUES
                    (
                        '"
.$row['id']."',
                        '"
.$session_id."',
                        '"
.$user_ip."'
                    )
                    "
;
                                }


                                    if (!$Mysqli->query ($q2) )
                                    {

                                    
                                        echo 'Er is een fout opgetreden!'. $Mysqli->error;
                                    
                                    }
                                



                }

                    else
                    {  
                        echo 'Gebruikersnaam of wachtwoord onjuist, probeer het opnieuw!';
                    }  
          
    }

        else
        {
            ?>

                <html>
                <head>
                <title>HVMade CMS</title>
                <style type="text/css">
<!--
body {
    margin-top: 200px;
}
-->
</style>
                </head>
                <body>
                
                <?php
                    if(isset($_GET['error']))
                    {

                        if($_GET['error'] == 'sess')
                        {

                            echo 'De sessie is ongeldig! Log aub opnieuw in!<p>';
                        }
                    }

                ?>

                <div align="center"><div style="background-image:url(img/login.jpg); width:340px; height:150px; text-align:left; padding-top:50px; padding-left:10px;">
                    <form method='post'>  
                    
                                <table>  
                                    <tr>  
                                        <td>Gebruikersnaam:</td>  
                                        <td><input type='text' name='gebruikersnaam'></td>  
                                    </tr>  
                                    <tr>  
                                        <td>Wachtwoord:</td>  
                                        <td><input type='password' name='wachtwoord'></td>  
                                    </tr>  
                                    <tr>  
                                        <td><input type='submit' name='submit' value='Login'></td>  
                                    </tr>  
                                </table>  
                    </form>
                    </div></div>
                      
                </body>
                </html>          
        <?php
        }  
        ?>


Check script bovenaan elke pagina :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
session_start();
if(!isset($_SESSION['session_id'])){
header("location: " . 'index.php');
}


include 'conn.php';
ini_set('display_errors', 0);

$q1 = "
        SELECT
            id
        FROM
            sessions
        WHERE
            session_id = '"
.$_SESSION['session_id']."'
        AND
            user_ip = '"
.$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'
        AND
            user_id = '"
.$_SESSION['user_id']."'
        "
;

            if(!$r1 = $Mysqli->query($q1))
        {

        
            echo 'Er is een fout opgetreden!. '. $Mysqli->error;
        
        }

        
        elseif($Mysqli->affected_rows == 0)
                {

                //sessie niet gevonden
                header("location: " . 'index.php');
                }

                ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 05:29:11
 
Chris PHP

Chris PHP

13/11/2012 14:48:46
Quote Anchor link
Waarom een while loop op regel 40? Er kan toch maar 1 gebruiker tegelijk inloggen?

Ook op regel 36 zeg je: elseif($Mysqli->affected_rows == 1)
Dus je verwacht maar 1 record dat retour komt, geen while lus nodig dan.
Gewijzigd op 13/11/2012 14:57:33 door Chris PHP
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

13/11/2012 15:15:26
Quote Anchor link
Zoals gezegt heb ik dit script zo gedownload. Zou dit het probleem kunnen oplossen ? En zo ja, hoe kan ik dit dan het beste aanpassen ?
 
Stefan WM

Stefan WM

13/11/2012 15:17:35
Quote Anchor link
Op regel 56 comment je je redirect uit.
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

13/11/2012 15:23:53
Quote Anchor link
De redirect op regel 56 moet eigenlijk onderstaande zijn, dat was het orgineel. Alleen krijg ik dan de error die hieronder staat :

Redirect :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
                                        else
                                        {
                                            //Inloggen gelukt!!
                                            header("location: " . 'index2.php');
                                        }

?>


error :
Quote:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/site/domains/site.nl/public_html/beta/cms/index.php:1) in /home/site/domains/site.nl/public_html/beta/cms/index.php on line 55


Toevoeging op 13/11/2012 22:54:54:

Het ligt duidelijk aan de redirect. Hoe kan ik dit het beste aanpakken dat het goed werkt ? Met javascript of metatags refresh werkt niet
 
Chris PHP

Chris PHP

14/11/2012 09:22:32
Quote Anchor link
Tja dat krijg je nu wanneer je scriptjes gaat downloaden en niet zelf schrijft. Je bent langer bezig met het uitzoeken en 'customsizen' op je eigen omgeving, dan wanneer je het zelf zou schrijven en ook weet wat er gebeurd.

Je header is zoiezo fout hoe het daar staat. Zo gebruik je de header:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Location: index2.php");
?>
Gewijzigd op 14/11/2012 09:23:10 door Chris PHP
 
Stefan WM

Stefan WM

14/11/2012 09:36:28
Quote Anchor link
Chris NVT op 14/11/2012 09:22:32:
Tja dat krijg je nu wanneer je scriptjes gaat downloaden en niet zelf schrijft. Je bent langer bezig met het uitzoeken en 'customsizen' op je eigen omgeving, dan wanneer je het zelf zou schrijven en ook weet wat er gebeurd.

Je header is zoiezo fout hoe het daar staat. Zo gebruik je de header:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Location: index2.php");
?>


Ook dan zul je (waarschijnlijk) de zelfde error krijgen ;)
 
Chris PHP

Chris PHP

14/11/2012 09:42:11
Quote Anchor link
Stefan van den Broek op 14/11/2012 09:36:28:
Chris NVT op 14/11/2012 09:22:32:
Tja dat krijg je nu wanneer je scriptjes gaat downloaden en niet zelf schrijft. Je bent langer bezig met het uitzoeken en 'customsizen' op je eigen omgeving, dan wanneer je het zelf zou schrijven en ook weet wat er gebeurd.

Je header is zoiezo fout hoe het daar staat. Zo gebruik je de header:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Location: index2.php");
?>


Ook dan zul je (waarschijnlijk) de zelfde error krijgen ;)



Tja daar zul je gelijk in hebben, echter corrigeer ik hem op de foutive syntax ;)
 
Stefan WM

Stefan WM

14/11/2012 11:02:32
Quote Anchor link
Dat is waar het is zeker een verbeterpunt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.