Login Page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 15:44:03
Quote Anchor link
Hallo allemaal.
Op het moment ben ik bezig met mijn site (nieuwssysteem en login af.)
Maar nu wou ik jullie even mijn site laten zien over wat jullie vinden van de layout en de manier waarop ik de login gemaakt heb.
LINK
Gewijzigd op 06/01/2012 15:50:59 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:59:06
 
Jelle -

Jelle -

06/01/2012 15:46:29
Quote Anchor link
Ik ga even mieren neuken gewoon omdat het kan.
Je hele website nederlands en dan Sluit panel :')


Eens met wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. Maar op het forum schiet dit niet echt op.[/modedit]
Gewijzigd op 06/01/2012 15:50:29 door Bas IJzelendoorn
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 15:51:05
Quote Anchor link
Haha oke maar wat vind je ervan?
Dankje Bas :)
Gewijzigd op 06/01/2012 15:51:42 door Bas van de Steeg
 
Jelle -

Jelle -

06/01/2012 15:51:56
Quote Anchor link
Bas van de Steeg op 06/01/2012 15:51:05:
Haha oke maar wat vind je ervan?
Dankje Bas :)


Zeer mooi :)
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 15:53:31
Quote Anchor link
@Jelle
Ik zelf vond het beetje kaal.
Kon niet echt iets bedenken.
 
Jelle -

Jelle -

06/01/2012 15:54:44
Quote Anchor link
Bas van de Steeg op 06/01/2012 15:53:31:
@Jelle
Ik zelf vond het beetje kaal.
Kon niet echt iets bedenken.

Ohh ik had het alleen over je login systeempje. De rest lijkt een beetje op een website die je op de iphone ziet
 
- Mark -

- Mark -

06/01/2012 15:57:49
Quote Anchor link
Het is inderdaad nog aan de kale kant. Tevens had ik geen idee waarvoor de website was totdat ik klikte op de login register knop. Daar heb je pas de informatie staan waar de gebruikers wat aan hebben.

Is er een test account of werkt dat nog allemaal niet.

Tevens heb je de text onder elkaar staan in je login register knop.

http://i40.tinypic.com/beynwj.png
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 15:58:20
Quote Anchor link
Oh oke :D
Trouwens weet niet of het mooier is om menu te maken in dat scherm van login
zodat je het alleen kan zien als je ingelogt bent.
Of gewoon zoals op elke site?

@Mark
Heb het even veranderd
Gewijzigd op 06/01/2012 15:59:09 door Bas van de Steeg
 
- SanThe -

- SanThe -

06/01/2012 16:00:24
Quote Anchor link
@Bas: Nederlands?
Je wachtwoord word zichtbaar ....
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 16:00:55
Quote Anchor link
Test account is
basvandesteeg
en ww
2fdf24
@Santhe
Oke faal(myself)
Gewijzigd op 06/01/2012 16:03:02 door Bas van de Steeg
 
Eddy B

Eddy B

06/01/2012 16:01:53
Quote Anchor link
Bas, wil je een klein beetje letten op je spelling en zinnen? Helpen wordt zo steeds moeilijker.
 
- Mark -

- Mark -

06/01/2012 16:02:10
Quote Anchor link
Je text staat nog steeds onder elkaar.

http://i44.tinypic.com/o7tzjs.png
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 16:04:49
Quote Anchor link
- Mark - op 06/01/2012 16:02:10:
Je text staat nog steeds onder elkaar.

http://i44.tinypic.com/o7tzjs.png

Nu niet meer toch ?
@eddy
Sorry eddy zal er op letten
 
- Mark -

- Mark -

06/01/2012 16:09:08
Quote Anchor link
Nee nu niet meer maar het is er niet mooier op geworden. Dat wat je nu hebt gedaan is toch geen oplossing of wel? Als iemand met een lange gebruikersnaam inlogd krijg je uiteindelijk hetzelfde probleem en dat kun je niet oplossen door de spaties weg te halen.

Anyway, het design ziet er uit als een leuk begin maar het is wat lastig beoordelen op deze manier omdat de rest nog niet af is.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 16:11:37
Quote Anchor link
@mark
Ik ga het nu zo maken dat het balkje langer word bij een langere gebruikersnaam.
 
Jurrien P

Jurrien P

06/01/2012 17:49:52
Quote Anchor link
De layout is wel mooi maar toen ik op F5 drukte kreeg ik een PHP error. Die blijft nu ook staan zie ik.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 17:53:02
Quote Anchor link
Kingunit welke error krijg je ? Dit kan komen doordat ik nog bezig ben met het scripte van de functies.
 
Erwin H

Erwin H

06/01/2012 17:53:49
Quote Anchor link
Als ik op Register (Registreer?) klik (zonder iets in te vullen) krijg ik een foutmelding te zien boven de invoervelden. Op zich goed, alleen drukt dit de button naar beneden en kan ik die niet meer zien en dus ook niet meer op klikken....
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 18:00:22
Quote Anchor link
@Erwin
en hoe is het nu ?

Toevoeging op 06/01/2012 18:48:51:

Zouden jullie nog even één keer kunnen kijken?
Heb nu de content beetje opgevuld, dus graag jullie mening nu.
Gewijzigd op 06/01/2012 18:10:50 door Bas van de Steeg
 
Erwin H

Erwin H

06/01/2012 19:08:08
Quote Anchor link
Bas van de Steeg op 06/01/2012 18:00:22:
@Erwin
en hoe is het nu ?

Nu blijft de knop zichtbaar, beter dus :-)
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 19:15:10
Quote Anchor link
Ah mooizo :)
Kwam doordat de tekst te lang was van de berichten :) ietjes aangepast.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.