Login script vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jesse

Jesse

20/06/2007 19:20:00
Quote Anchor link
Ik gebruik het volgende script en heb dat van deze site afgehaald:
http://phphulp.nl/php/scripts/8/805/

Nu wil ik met dit script, als je inlogd, naar pagina index2.php gaan, dit doet hij nu al als je goed inlogd. Maar nu wil ik ook nog dat hij op die pagina controleerd of hij ingelogd is ja of nee.

Weet iemand hoe dit moet ?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 10:32:54
 
Jesse

Jesse

20/06/2007 20:25:00
Quote Anchor link
Ik heb hem wel veranderd maar dat is bij de login dmv een header als je goed inlogd of al ingelogd bent.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse
 
Jesse

Jesse

21/06/2007 16:32:00
Quote Anchor link
#bump#
 
- -

- -

21/06/2007 16:41:00
Quote Anchor link
Bumpen mag pas na 24 uur. Je hebt nu 2 keer binnen 24 uur gebumpt, dus dit topic is wel een slotje waard.

Verder over je script: als je in het script, bestand index.php rond regel 20 kijkt, zie je dat daar gechekt wordt of je bent ingelogd. Als je dat nou eens doorneemt, en naar pagina 2 kopieërt, komt alles goed.
 
Jesse

Jesse

21/06/2007 17:31:00
Quote Anchor link
Ja ok, sorry voor de bumps,
maar nu heb ik gedaan wat je zei, maar krijg nu de volgende error:

Fatal error: Call to a member function get_logged_in() on a non-object in /storage/mijndomein/users/072225/public/sites/www.gladiatorspel.nl/index2.php on line 10
 
Jesse

Jesse

23/06/2007 09:43:00
Quote Anchor link
#bump#
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

23/06/2007 09:55:00
Quote Anchor link
kijk dan ff by lijn 10 wat er verkeerd is :P
 
Jesse

Jesse

23/06/2007 14:15:00
Quote Anchor link
Ja, ik heb het al gevonden, nu heb ik wat anders, hoe haal ik de id van de gebruiker uit dit script om daarmee data aan de database toe te voegen?
 
Jesse

Jesse

24/06/2007 15:29:00
Quote Anchor link
#bump#
 
Jelmer -

Jelmer -

24/06/2007 15:32:00
Quote Anchor link
Als ik zo naar de code kijk neem ik aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $id
= $instantieVanClsUser->get_id();
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.