Login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »
ChaoD

ChaoD

12/05/2007 17:23:00
Quote Anchor link
Ik gebruik de script Phpmylogon, en als ik daar de safe.php of safe_admin.php toevoeg krijg ik deze err:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/home.php:5) in /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/safe.php on line 30

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/home.php:5) in /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/safe.php on line 31

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/home.php:5) in /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/safe.php on line 32



me code die ik gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("safe.php"); ?>

en dezelfde fout heb ik ook met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require("safe.php"); ?>


Ik heb het heel vaak geprobeerd maar ik kom er echt niet meer uit.

Dank jullie wel alvast :)
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 22:24:56
 
Martin Meijer

Martin Meijer

12/05/2007 17:25:00
Quote Anchor link
Post het hele script eens waar je dat aan toegevoegd hebt
 
ChaoD

ChaoD

12/05/2007 17:41:00
Quote Anchor link
safe.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
###################################
##   PHPMYLOGON: A LOGIN SYSTEM  ##
##    (c) 2006 Jorik Berkepas    ##
##   Under the GNU GPL license   ##
##     [email protected]      ##
###################################

// Inlucde this file (safe.php) to let a page only access by members/admins


include_once("config.php");
include_once("lang/lang_".$lang.".php");
include_once("connect.php");

if(isset($_SESSION['user_id'])) {
 // Login ok, update last active
 $sql = "UPDATE `".$db_tbl."` SET lastactive=NOW() WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
 mysql_query($sql);
}
else{
 if(isset($_COOKIE['cookie_id'])) {
  $sql = "SELECT cookie_pass,state FROM `".$db_tbl."` WHERE id='".$_COOKIE['cookie_id']."'";
  $query = mysql_query($sql);
  $row = mysql_fetch_object($query);
  $dbpass = htmlspecialchars($row->cookie_pass);
  $dbstatus = htmlspecialchars($row->state);
  if($dbpass == $_COOKIE['cookie_pass']) {
   $_SESSION['user_id'] = $_COOKIE['cookie_id'];
   $_SESSION['user_status'] = $dbstatus;
  }
else{
   setcookie("cookie_id", "", time() - 3600);
   setcookie("cookie_pass", "", time() - 3600);
   header("Location: home.php");
  }
 }
else{
  header("Location: home.php");
 }
}

?>
 
GaMer B

GaMer B

12/05/2007 17:54:00
 
Martin Meijer

Martin Meijer

12/05/2007 17:55:00
Quote Anchor link
Het script lijkt mij opzich in orde, zou jij eens de pagina willen posten waarin je deze (safe.php) moest includen.

Het zou kunnen zijn dat door de include de error gekomen is, ik heb dit wel eens vaker gehad het is soms erg raar maar vooral vervelend.

Edit: Mijn voorganger heeft inderdaad een best goede uitleg ervoor.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martin Meijer
 
ChaoD

ChaoD

12/05/2007 17:58:00
Quote Anchor link
Dit is de code.. wel een lange code igg.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
<html>
<head>
<title>.:. TweakedRadio .:.</title>
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css">
<script language="JavaScript1.2">
function high(which2){
theobject=which2
highlighting=setInterval("highlightit(theobject)",50)
}
function low(which2){
clearInterval(highlighting)
if (which2.style.MozOpacity)
which2.style.MozOpacity=0.3
else if (which2.filters)
which2.filters.alpha.opacity=50
}

function highlightit(cur2){
if (cur2.style.MozOpacity<1)
cur2.style.MozOpacity=parseFloat(cur2.style.MozOpacity)+0.1
else if (cur2.filters&&cur2.filters.alpha.opacity<100)
cur2.filters.alpha.opacity+=10
else if (window.highlighting)
clearInterval(highlighting)
}

</script>
<!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan
TAG="XBOT" -->
</SCRIPT>
<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan -->
<style type="text/css">

td.off {
background-image: url("images/nav/mouseover_off.gif");
}

td.on {
background-image: url("images/nav/mouseover_on.gif");
}

.style6 {color: #FFFFFF}
.style5 {    color: #FFFFFF;
    font-size: 11px;
}
</style>
</head>
<body topmargin="0" background="images/bg.jpg">
<div align="center">
  <center>
     <?php
require("safe.php");
?>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100">
      <tr>
        <td width="100%" valign="top"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"
    width="100%">
            <tr>
              <td width="50" background="images/border_left.jpg" valign="bottom"><img
        src="images/border_left_bottom.jpg" width="50" height="25"></td>
              <td width="33%"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
                  <tr>
                    <td width="50%"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
                        <tr>
                          <td width="94%" valign="top"><img src="images/banners/banner_top.jpg" width="802" height="222"></td>
                        </tr>
                      </table></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td width="50%"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"
            background="images/mid_bar_bg.jpg" height="4">
                        <tr>
                          <td width="2%" height="4"><img src="images/mid_bar_left.jpg" width="20" height="19"></td>
                          <td width="93%" height="4"></td>
                          <td width="5%" height="4"><p align="right"><img src="images/mid_bar_right.jpg" width="20"
                height="19"></td>
                        </tr>
                      </table></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td width="50%"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"
            height="257">
                        <tr>
                          <td width="12%" background="images/nav/navL_bg.jpg" valign="top" height="1"><table
                border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" height="11">
                              <tr>
                                <td width="100%" height="1"><img src="images/nav/navL_top.jpg" width="160" height="11"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="28"><img src="images/nav/bar_menu.jpg" width="160" height="26"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="0" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="home.php">Home</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="1" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="forum.php">Forums</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="crew.php">Crew</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="1" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="donate.php">Donate</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="af.php">Affiliates</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="mailto:[email protected]">Contact</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="5" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="7" valign="top"><img src="images/nav/bar_matches.jpg" width="160" height="26"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="1" valign="top"><table border="0" width="100%" cellpadding="5"
                    cellspacing="0">
                                    <tr>
                                      <td width="100%"> &nbsp;Winamp:<span class="style6"><br>
                                        </span><br>
                                        <a href="http://208.109.236.118:33504/listen.pls"><img src="images/winamp.gif" width="43" height="43" border="0"></a><br>
                                        <br>
&nbsp;Als je geen winamp hebt &nbsp;download het:<br>
                                        <br>
&nbsp;<a href="http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp534_full_emusic-7plus.exe">Hier</a></td>
                                    </tr>
                                  </table></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <div align="center"></div>
                                <td height="5"> <div align="center"> <img src="images/nav/bar_site_stats.jpg" width="160"
                    height="26">
                                    <table width="160" border="0">
                                      <tr>
                                        <td> <?php include("sitestats.php");?>
                                          <br> </td>
                                      </tr>
                                    </table>
                                  </div></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="21"></td>
                              </tr>
                            </table>
                            <p><br> </td>
                          <td background="images/content/bg.jpg" width="54%" valign="top" height="257"><table
                border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
                              <tr>
                                <td width="50%" background="images/content/top_bg.jpg"><img
                    src="images/content/top_left.jpg" width="18" height="13"></td>
                                <td width="50%" background="images/content/top_bg.jpg"><p align="right"><img
                    src="images/content/top_right.jpg" width="16" height="13"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" colspan="2"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"
                    width="100%" height="192">
                                    <tr>
                                      <td width="3%" background="images/content/left.jpg" height="192"><img
                        src="images/content/left.jpg" width="18" height="9"></td>
                                      <td width="63%" height="192" background="images/content/bg.jpg" valign="top"><table
                        border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="90%" height="5">  
                                          <tr>
                                            <td width="150%" height="1" valign="top"></td>
                                          </tr>
                                          <tr>
                                            <td width="100%" height="0" valign="top"><table border="0" cellpadding="0"
                        cellspacing="0" width="90%" height="5">
                                                <tr>
                                                  <td width="150%" height="3" valign="top"></td>
                                                </tr>
                                                <tr>
                                                  <td width="100%" height="2" valign="top"><table border="0" cellpadding="0"
                        cellspacing="0" width="90%" height="47">
                                                      <tr>
                                                        <td width="50%" background="images/content/box_top_bg.jpg" height="1">&nbsp;Welkom</td>
                                                        <td width="50%" background="images/content/box_top_bg.jpg" height="1"><p align="right"><img
                        src="images/content/box_top_right.jpg" width="13" height="20"></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td width="100%" colspan="2" height="1"><img src="images/content/box_top_shadow.jpg" width="447"
                        height="6"></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td width="100%" colspan="2" background="images/content/box_bg.jpg" height="16" valign="top"><table
                        border="0" cellpadding="2" cellspacing="0" width="100%">
                                                            <tr>
                                                              <td width="3%" rowspan="2"></td>
                                                              <td width="95%">                                                                <table width="421" height="356" border="0">
                                                                <tr>
                                                                  <td>Welkom bij FreakingRadio, <br>
FreakingRadio is een radio zender op het internet.<br>
We draaien nederrap, zoals: <br>
- Typhoon<br>
- Blaxtar<br>
- Opgezwolle<br>
- THC<br>
- Ryordon<br>
- Brainpower<br>
- DRT<br>
noem het maar op en dat draaien wij.<br>
<br>
Regristreer je ook eventjes dat duurt nog geen eens 1 minuut, en krijg daardoor een extra menu met:<br>
- Downloads<br>
- Chatbox<br>
- Songteksten<br>
en nog veel meer. <br>
<br>
We hopen een goede radio zender te maken en als jullie tips of juist klachten hebben stuur eventjes een mail, en help ons ook door te donaten(Klik daarvoor links in het menu). <br>
<br>
Heel veel luister plezier, en kom ook eens kijken op het forum!<br>
<br>
FreakingRadio </td>
                                                                </tr>
                                                              </table>                                                                <br>                                                                <br>                                                                <br></td>
                                                              <td width="3%" rowspan="2"></td>
                                                            </tr>
                                                            <tr>
                                                              <td width="95%" height="4"></td>
                                                            </tr>
                                                          </table></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td width="100%" colspan="2" height="3" valign="top"><img src="images/content/box_bottom.jpg"
                        width="447" height="9"></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td background="images/content/box_top_bg.jpg" height="1">&nbsp;News</td>
                                                        <td background="images/content/box_top_bg.jpg" height="1"><p align="right"><img
                        src="images/content/box_top_right.jpg" width="13" height="20"></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td colspan="2" height="1"><img src="images/content/box_top_shadow.jpg" width="447"
                        height="6"></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td colspan="2" background="images/content/box_bg.jpg" height="16" valign="top"><table
                        border="0" cellpadding="2" cellspacing="0" width="100%">
                                                            <tr>
                                                              <td width="3%" rowspan="2"></td>
                                                              <td width="95%">                                                                <?PHP $number = "5"; include("cutenews/show_news.php");?>                                                                <br></td>
                                                              <td width="3%" rowspan="2"></td>
                                                            </tr>
                                                            <tr>
                                                              <td width="95%" height="4"></td>
                                                            </tr>
                                                          </table></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td colspan="2" height="3" valign="top"><img src="images/content/box_bottom.jpg"
                        width="447" height="9"></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td width="100%" colspan="2" height="5" valign="top"></td>
                                                      </tr>
                                                    </table></td>
                                                </tr>
                                              </table></td>
                                          </tr>
                                      </table></td>
                                      <td width="34%" background="images/content/right.jpg" height="192"><img
                        src="images/content/right.jpg" width="15" height="9"></td>
                                    </tr>
                                  </table></td>
                              </tr>
                            </table></td>
                          <td width="34%" valign="top" background="images/nav/navR_bg.jpg" height="257"><table
                border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" height="163">
                              <tr>
                                <td width="100%" height="1"><img src="images/nav/navR_top.jpg" width="160" height="11"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="16"><img src="images/nav/bar_affiliates.jpg" width="160" height="26"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="19" valign="top"><table border="0" cellpadding="5"
                    cellspacing="0" width="100%">
                                    <tr>
                                      <td width="100%">&nbsp;</td>
                                    </tr>
                                  </table></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="28"><img src="images/nav/bar_menu.jpg" width="160" height="26"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="0" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="index.php">Gegevens veranderen</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="1" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="member_list.php">Memberlist</a> </td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="downloads.php">Downloads</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="1" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="chatbox.php">Chatbox</a> </td
                  >
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="songteksten.php">Songteksten</a> </td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="agenda.php">Agenda</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="logout.php">Logout</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="5" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="8"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="4"><img src="images/nav/bar_weekly_poll.jpg" width="160"
                    height="26"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="5"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="1"><p align="center"><?php include("poll/poll.php"); ?></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="4"></td>
                              </tr>
                          </table></td>
                        </tr>
                      </table></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td width="50%" bgcolor="#222222" height="1"></td>
                  </tr>
                </table></td>
              <td width="50" background="images/border_right.jpg" valign="bottom"><img
        src="images/border_right_bottom.jpg" width="50" height="25"></td>
            </tr>
          </table></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="100%" valign="top"></td>
      </tr>
    </table>
    <br>
  </center>
</div>
</body>
</html>


@ GaMer13

Ja, maar dat helpt me niet xD want daar snap ik t nie xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
GaMer B

GaMer B

12/05/2007 18:04:00
Quote Anchor link
Op welke regel include je safe.php? Wat staat er vóór de include("safe.php"); regel?
 
ChaoD

ChaoD

12/05/2007 18:05:00
Quote Anchor link
Op 51, 52 en 53 staat include regel.
En hoebedoel wat staat er voor safe.php?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2007 18:08:00
Quote Anchor link
Er mag dus nul, niks, nada aan output naar de browser worden gestuurd vóór header. Dus al die html zal weg moeten of de include bovenin zetten.
 
ChaoD

ChaoD

12/05/2007 18:11:00
Quote Anchor link
Als ik de include boven me <body> zet. heb ik percies dezelfde fout :S
 
GaMer B

GaMer B

12/05/2007 18:12:00
Quote Anchor link
Er mag dus nul, niks, nade aan... oh wacht, dat zei SanThe en de FAQ ook al...

Je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    include("safe.php");
?>


HEEEEEEELEMAAAAAL bovenaan zetten van elke pagina die je wilt beveiligen. Desnoods nog vóór de <html>!!
 
ChaoD

ChaoD

12/05/2007 18:15:00
Quote Anchor link
ok,
Ik heb m meteen na regel 1 gezet, en die fout is dus weggewerkt.
maar nu heb ik andere fout gekregen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/home.php:2) in /home/daniel/domains/freakingradio.nl/public_html/safe.php on line 35
 
GaMer B

GaMer B

12/05/2007 18:16:00
Quote Anchor link
Dan heb je hem nog steeds ergens geinclude misschien?
 
ChaoD

ChaoD

12/05/2007 18:18:00
Quote Anchor link
Nope, maar kep wel andere met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include('sitestats.php'); ?>
bv. kan dat het zijn?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ChaoD
 
Martin Meijer

Martin Meijer

12/05/2007 18:20:00
Quote Anchor link
Ik zou het zo doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
<?PHP
include_once("safe.php"); // En nergens anders!!!
?>

<html>
<head>
<title>.:. TweakedRadio .:.</title>
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css">
<script language="JavaScript1.2">
function high(which2){
theobject=which2
highlighting=setInterval("highlightit(theobject)",50)
}
function low(which2){
clearInterval(highlighting)
if (which2.style.MozOpacity)
which2.style.MozOpacity=0.3
else if (which2.filters)
which2.filters.alpha.opacity=50
}

function highlightit(cur2){
if (cur2.style.MozOpacity<1)
cur2.style.MozOpacity=parseFloat(cur2.style.MozOpacity)+0.1
else if (cur2.filters&&cur2.filters.alpha.opacity<100)
cur2.filters.alpha.opacity+=10
else if (window.highlighting)
clearInterval(highlighting)
}

</script>
<!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan
TAG="XBOT" -->
</SCRIPT>
<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan -->
<style type="text/css">

td.off {
background-image: url("images/nav/mouseover_off.gif");
}

td.on {
background-image: url("images/nav/mouseover_on.gif");
}

.style6 {color: #FFFFFF}
.style5 {    color: #FFFFFF;
    font-size: 11px;
}
</style>
</head>
<body topmargin="0" background="images/bg.jpg">
<div align="center">
  <center>
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100">
      <tr>
        <td width="100%" valign="top"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"
    width="100%">
            <tr>
              <td width="50" background="images/border_left.jpg" valign="bottom"><img
        src="images/border_left_bottom.jpg" width="50" height="25"></td>
              <td width="33%"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
                  <tr>
                    <td width="50%"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
                        <tr>
                          <td width="94%" valign="top"><img src="images/banners/banner_top.jpg" width="802" height="222"></td>
                        </tr>
                      </table></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td width="50%"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"
            background="images/mid_bar_bg.jpg" height="4">
                        <tr>
                          <td width="2%" height="4"><img src="images/mid_bar_left.jpg" width="20" height="19"></td>
                          <td width="93%" height="4"></td>
                          <td width="5%" height="4"><p align="right"><img src="images/mid_bar_right.jpg" width="20"
                height="19"></td>
                        </tr>
                      </table></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td width="50%"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"
            height="257">
                        <tr>
                          <td width="12%" background="images/nav/navL_bg.jpg" valign="top" height="1"><table
                border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" height="11">
                              <tr>
                                <td width="100%" height="1"><img src="images/nav/navL_top.jpg" width="160" height="11"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="28"><img src="images/nav/bar_menu.jpg" width="160" height="26"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="0" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="home.php">Home</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="1" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="forum.php">Forums</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="crew.php">Crew</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="1" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="donate.php">Donate</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="af.php">Affiliates</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="mailto:[email protected]">Contact</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="5" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="7" valign="top"><img src="images/nav/bar_matches.jpg" width="160" height="26"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="1" valign="top"><table border="0" width="100%" cellpadding="5"
                    cellspacing="0">
                                    <tr>
                                      <td width="100%"> &nbsp;Winamp:<span class="style6"><br>
                                        </span><br>
                                        <a href="http://208.109.236.118:33504/listen.pls"><img src="images/winamp.gif" width="43" height="43" border="0"></a><br>
                                        <br>
&nbsp;Als je geen winamp hebt &nbsp;download het:<br>
                                        <br>
&nbsp;<a href="http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp534_full_emusic-7plus.exe">Hier</a></td>
                                    </tr>
                                  </table></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <div align="center"></div>
                                <td height="5"> <div align="center"> <img src="images/nav/bar_site_stats.jpg" width="160"
                    height="26">
                                    <table width="160" border="0">
                                      <tr>
                                        <td> <?php include("sitestats.php");?>
                                          <br> </td>
                                      </tr>
                                    </table>
                                  </div></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="21"></td>
                              </tr>
                            </table>
                            <p><br> </td>
                          <td background="images/content/bg.jpg" width="54%" valign="top" height="257"><table
                border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
                              <tr>
                                <td width="50%" background="images/content/top_bg.jpg"><img
                    src="images/content/top_left.jpg" width="18" height="13"></td>
                                <td width="50%" background="images/content/top_bg.jpg"><p align="right"><img
                    src="images/content/top_right.jpg" width="16" height="13"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" colspan="2"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"
                    width="100%" height="192">
                                    <tr>
                                      <td width="3%" background="images/content/left.jpg" height="192"><img
                        src="images/content/left.jpg" width="18" height="9"></td>
                                      <td width="63%" height="192" background="images/content/bg.jpg" valign="top"><table
                        border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="90%" height="5">  
                                          <tr>
                                            <td width="150%" height="1" valign="top"></td>
                                          </tr>
                                          <tr>
                                            <td width="100%" height="0" valign="top"><table border="0" cellpadding="0"
                        cellspacing="0" width="90%" height="5">
                                                <tr>
                                                  <td width="150%" height="3" valign="top"></td>
                                                </tr>
                                                <tr>
                                                  <td width="100%" height="2" valign="top"><table border="0" cellpadding="0"
                        cellspacing="0" width="90%" height="47">
                                                      <tr>
                                                        <td width="50%" background="images/content/box_top_bg.jpg" height="1">&nbsp;Welkom</td>
                                                        <td width="50%" background="images/content/box_top_bg.jpg" height="1"><p align="right"><img
                        src="images/content/box_top_right.jpg" width="13" height="20"></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td width="100%" colspan="2" height="1"><img src="images/content/box_top_shadow.jpg" width="447"
                        height="6"></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td width="100%" colspan="2" background="images/content/box_bg.jpg" height="16" valign="top"><table
                        border="0" cellpadding="2" cellspacing="0" width="100%">
                                                            <tr>
                                                              <td width="3%" rowspan="2"></td>
                                                              <td width="95%">                                                                <table width="421" height="356" border="0">
                                                                <tr>
                                                                  <td>Welkom bij FreakingRadio, <br>
FreakingRadio is een radio zender op het internet.<br>
We draaien nederrap, zoals: <br>
- Typhoon<br>
- Blaxtar<br>
- Opgezwolle<br>
- THC<br>
- Ryordon<br>
- Brainpower<br>
- DRT<br>
noem het maar op en dat draaien wij.<br>
<br>
Regristreer je ook eventjes dat duurt nog geen eens 1 minuut, en krijg daardoor een extra menu met:<br>
- Downloads<br>
- Chatbox<br>
- Songteksten<br>
en nog veel meer. <br>
<br>
We hopen een goede radio zender te maken en als jullie tips of juist klachten hebben stuur eventjes een mail, en help ons ook door te donaten(Klik daarvoor links in het menu). <br>
<br>
Heel veel luister plezier, en kom ook eens kijken op het forum!<br>
<br>
FreakingRadio </td>
                                                                </tr>
                                                              </table>                                                                <br>                                                                <br>                                                                <br></td>
                                                              <td width="3%" rowspan="2"></td>
                                                            </tr>
                                                            <tr>
                                                              <td width="95%" height="4"></td>
                                                            </tr>
                                                          </table></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td width="100%" colspan="2" height="3" valign="top"><img src="images/content/box_bottom.jpg"
                        width="447" height="9"></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td background="images/content/box_top_bg.jpg" height="1">&nbsp;News</td>
                                                        <td background="images/content/box_top_bg.jpg" height="1"><p align="right"><img
                        src="images/content/box_top_right.jpg" width="13" height="20"></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td colspan="2" height="1"><img src="images/content/box_top_shadow.jpg" width="447"
                        height="6"></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td colspan="2" background="images/content/box_bg.jpg" height="16" valign="top"><table
                        border="0" cellpadding="2" cellspacing="0" width="100%">
                                                            <tr>
                                                              <td width="3%" rowspan="2"></td>
                                                              <td width="95%">                                                                <?PHP $number = "5"; include("cutenews/show_news.php");?>                                                                <br></td>
                                                              <td width="3%" rowspan="2"></td>
                                                            </tr>
                                                            <tr>
                                                              <td width="95%" height="4"></td>
                                                            </tr>
                                                          </table></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td colspan="2" height="3" valign="top"><img src="images/content/box_bottom.jpg"
                        width="447" height="9"></td>
                                                      </tr>
                                                      <tr>
                                                        <td width="100%" colspan="2" height="5" valign="top"></td>
                                                      </tr>
                                                    </table></td>
                                                </tr>
                                              </table></td>
                                          </tr>
                                      </table></td>
                                      <td width="34%" background="images/content/right.jpg" height="192"><img
                        src="images/content/right.jpg" width="15" height="9"></td>
                                    </tr>
                                  </table></td>
                              </tr>
                            </table></td>
                          <td width="34%" valign="top" background="images/nav/navR_bg.jpg" height="257"><table
                border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" height="163">
                              <tr>
                                <td width="100%" height="1"><img src="images/nav/navR_top.jpg" width="160" height="11"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="16"><img src="images/nav/bar_affiliates.jpg" width="160" height="26"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="19" valign="top"><table border="0" cellpadding="5"
                    cellspacing="0" width="100%">
                                    <tr>
                                      <td width="100%">&nbsp;</td>
                                    </tr>
                                  </table></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="28"><img src="images/nav/bar_menu.jpg" width="160" height="26"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="0" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="index.php">Gegevens veranderen</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="1" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="member_list.php">Memberlist</a> </td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="downloads.php">Downloads</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="1" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="chatbox.php">Chatbox</a> </td
                  >
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="songteksten.php">Songteksten</a> </td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="agenda.php">Agenda</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td class="off" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className='off'" height="14" valign="top">&nbsp; <a href="logout.php">Logout</a></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td height="5" valign="top"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="8"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="4"><img src="images/nav/bar_weekly_poll.jpg" width="160"
                    height="26"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="5"></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="1"><p align="center"><?php include("poll/poll.php"); ?></td>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%" height="4"></td>
                              </tr>
                          </table></td>
                        </tr>
                      </table></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td width="50%" bgcolor="#222222" height="1"></td>
                  </tr>
                </table></td>
              <td width="50" background="images/border_right.jpg" valign="bottom"><img
        src="images/border_right_bottom.jpg" width="50" height="25"></td>
            </tr>
          </table></td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="100%" valign="top"></td>
      </tr>
    </table>
    <br>
  </center>
</div>
</body>
</html>


Edit: Mijn excuses, ik kon hem eerst niet vinden, maar het script is aangepast en zou zo goed moeten zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martin Meijer
 
GaMer B

GaMer B

12/05/2007 18:22:00
Quote Anchor link
Ja, maar dan wel die safe.php in het midden weghalen...
 
ChaoD

ChaoD

12/05/2007 18:28:00
Quote Anchor link
Ja maar als ik het boven mijn <html> doe..
Dan krijg ik deze err:

De pagina verwijst niet op een juiste manier door













Firefox heeft vastgesteld dat de server het verzoek voor dit adres doorverwijst op een manier die nooit zal eindigen.








* Dit probleem kan soms worden veroorzaakt door het uitschakelen of weigeren
van cookies.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.