Login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Bram unknown

bram unknown

07/02/2011 16:38:00
Quote Anchor link
Ik weet even niet of dit wel bij mysql hoort, maar hier is de fout:

Ik probeerde een inlog systeem te maken met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
        session_start();
        session_register("myusername");
        session_register("mypassword");
        header("location:?page=WizzardzLoginWorked.php");
?>


Ik krijg hierbij meerdere fouten, maar ik begin met de 1e:

Quote:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/wizzardzmain.php:22) in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/WizzardzLoginCheck.php on line 29


Dit is volgens mij het probleem: Ik zal in het begin een beetje met de code te prutsen, en heb daardoor (volgens mij) een session gestart via Wizzardzmain. Als ik het nu via een andere pagina probeer zegt hij dat er al een verbinding bestaat en daarom geen nieuwe kan starten.

Deze probeerde ik te beeindigen met dit: session_destroy();. Maar ik denk niet dat het werkt.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 08:18:20
 
Rolf -

Rolf -

07/02/2011 16:46:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
        session_start();

         $_SESSION['user'] = ("myusername");
         $_SESSION['password'] = ("mypassword");
         header("location:?page=WizzardzLoginWorked.php");
        
?>
Gewijzigd op 07/02/2011 16:47:35 door Rolf -
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

07/02/2011 16:48:40
Quote Anchor link
@rolf , Haakjes onnodig
 
Rolf -

Rolf -

07/02/2011 16:49:39
Quote Anchor link
Ja ik zie het.
Komt omdat ik het script gekopieerd had (A)
 
- Mark -

- Mark -

07/02/2011 16:50:55
Quote Anchor link
session_register() is verouderd maar dat is niet je enige probleem. Ik gok dat dit tussen de body tags in je pagina staat. Session_start vindt output naar de browser niet leuk. Zorg er dus voor dat dit alles boven je html wordt afgehandeld.

NOOIT wachtwoorden opslaan in een session.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2011 16:52:32
Quote Anchor link
Zeer veel voorkomende fout. Zoek eens op het forum.

En session_register() is antiek => $_SESSION['...'].
 
Bram unknown

bram unknown

07/02/2011 17:47:43
Quote Anchor link
Quote:
Ik gok dat dit tussen de body tags in je pagina staat. Session_start vindt output naar de browser niet leuk. Zorg er dus voor dat dit alles boven je html wordt afgehandeld.


Klopt, maar hoe doe ik dit precies? Want ik bekijk eerst of een naam wel bij het password hoort. Ik zou naar een nieuwe pagina kunnen linken en daar het script in zetten.. is dit en goede manier?
 

07/02/2011 17:51:09
Quote Anchor link
Het is altijd mogelijk om de logica (php) boven je html te krijgen.
Denk er eens goed over na ;-)
 
Bram unknown

bram unknown

07/02/2011 17:52:01
Quote Anchor link
Trouwens, hij geeft nog steeds dezelfde error. Maar hij betrekt daar in WizzardzMain (het kader van de site). Maar die is nu helemaal niet meer in het script betrokken.

Toevoeging op 07/02/2011 17:54:39:

Quote:
Het is altijd mogelijk om de logica (php) boven je html te krijgen.
Denk er eens goed over na ;-)


Tja ik bedenk me net dat ik gewoon heel het php script er boven kan zetten. Maar die error zit er nog steeds in.
 

07/02/2011 17:57:12
Quote Anchor link
Maak je script eerst eens zonder html.
Let op dat je geen echo / print / whatever doet voordat je nog iets als session, header of cookie doet.
 
Bram unknown

bram unknown

08/02/2011 10:50:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
    $host
="localhost"; // Host name
    $username="root"; // Mysql username
    $password=""; // Mysql password
    $db_name="wizzardz"; // Database name
    $tbl_name="account"; // Table name
    
    // Connect to server and select databse.

    mysql_connect("$host", "$username", "$password");
    mysql_select_db("$db_name");
    
    // username and password sent from form
    $myusername=$_POST['Nickname'];
    $mypassword=$_POST['Password'];
    
    // To protect MySQL injection (more detail about MySQL injection)
    $myusername = mysql_real_escape_string($myusername);
    $mypassword = mysql_real_escape_string($mypassword);
        
    $sql="SELECT * FROM $tbl_name WHERE Nickname='$myusername' and Password='$mypassword'";
        $result=mysql_query($sql);
    
    // Mysql_num_row is counting table row
    $count=mysql_num_rows($result);
    // If result matched $myusername and $mypassword, table row must be 1 row
    
    if($count==1){
        // Register $myusername, $mypassword and redirect to file "login_success.php"
        session_start();
        $_SESSION['user'] = (myusername);
        header("location:?page=WizzardzLoginWorked.php");
    }

    else {
        echo "Wrong Username or Password";
    }

?>


Dit is alles wat nu in mij script staat.

Quote:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/wizzardzmain.php:22) in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/WizzardzLoginCheck.php on line 29

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/wizzardzmain.php:22) in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/WizzardzLoginCheck.php on line 31


Toevoeging op 08/02/2011 15:40:21:

Laat maar even zitten. Ik heb zojuist alles verandert en kom binnenkort wel met een nieuw topic.

Bedankt alvast!
 

08/02/2011 16:58:45
Quote Anchor link
Variabelen buiten quotes halen.
Dus niet mysql_connect("$server", ... doen, of $sql = "SELECT iets FROM $tabel"
Je moet nog de data ophalen, gebruik daarvoor mysql_fetch_assoc.
Regel 30, als dat een string zou zijn, dan klopt dat niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.