Logincheck

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »
Shana vermeiren

shana vermeiren

04/05/2011 11:31:10
Quote Anchor link
hoi,

ik heb een applicatie waar een gebruiker zich kan inloggen of registreren op "home.php"
mijn registratieformulier staat op "registration.php" en werkt volledig. alle ingegeven informatie komt terecht in de tabel tblusers in de databank

nu had ik graag nog een logincheck op mijn home.php pagina gehad.
Deze moet nagaan of de gebruikersnaam matcht met het wachtwoord (in de database)

dit is de code van home.php (logincheck)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
//get username , password from user
$Username=$_POST["Username"];
$Password=$_POST["Password"];
//check if that username and password are correct and found in our database
$sql1=mysql_query("SELECT Username, Password FROM tblusers WHERE Username='$Username' AND Password='$Password'");
if (mysql_num_rows($sql1)==0 || mysql_num_rows($sql1)>1)
{

echo "Sorry, the username and password you submitted are not present in our database";
}

if(mysql_num_rows($sql1)==1)
{

include("emotions.php");//pagina waar de user terechtkomt als hij succesvol ingelogd is
?>


dit is de code van het formulier

<div id="formulier">
<form method="post">
<p>Login:<input type="text" name="Username" value="" /></p>
<p>Wachtwoord: <input type="text" name="Password" value="" /></p>
<p><input type="submit" value="Login" id="Submit"/></p>
</form>

<form method="post" action="registration.html" >
<p><input type="submit" value="Registreer" onclick="registration.html" /></p>
</form>

</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 17:30:28
 
Gerhard l

gerhard l

04/05/2011 11:36:19
Quote Anchor link
wat werkt er nu niet dan? je wilt een log in check, maar je post ook een logincheck deze werkt dus niet?
dit zou ik sowieso anders doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
//get username , password from user

//onnodig variablen kopieeren

$Username=$_POST["Username"];
$Password=$_POST["Password"];
//check if that username and password are correct and found in our database                  altijd mysql_real_escape_string gebruiken
$sql1=mysql_query("SELECT Username, Password FROM tblusers WHERE Username='".mysql_real_escape_string($Username)."' AND Password='".mysql_real_escape_string($Password)."'");

if($sql1){
    //is er 1 result ingelogd, anders fail
    if(mysql_num_rows($sql1)==1)
    {

            include("emotions.php");//pagina waar de user terechtkomt als hij     succesvol ingelogd is
    }
    else{
            echo "Sorry, the username and password you submitted are not present in our database";
    }
}

else{
    //mysql error
}
?>
Gewijzigd op 04/05/2011 11:41:51 door gerhard l
 
Shana vermeiren

shana vermeiren

04/05/2011 11:44:29
Quote Anchor link
hmm ik krijg een hele reeks errors nu:

hij zegt dat Username en Password undefines zijn terwijl deze wel degelijk de name attributen zijn die in het formulier zijn ingevuld

er staat ook link to the server could not be established

en dat msql_num_rown() 1 parameter bevat
 
Gerhard l

gerhard l

04/05/2011 11:49:54
Quote Anchor link
dat betekend dat je geen connectie hebt met je database.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?
//naam van uw host
$host = "localhost";

//naam die u gebruikt bij host
$hostnaam = "root";    

//pasword bij host
$hostpw = "";

//naam van de database
$databasenaam = "gebruikers";

$database = mysql_connect("$host","$hostnaam","$hostpw");
if($database){
   echo "geconnect met server";
}

else{
  //als dit niet lukt
  echo "kan niet connecten naar server");
}


//connecten naar database
$database2=mysql_select_db("$databasenaam");
if($database2){
   echo "geconnect met database";
}

else{
   //als dit niet lukt
   echo "kan niet connecten naar database";
}

?>
Gewijzigd op 04/05/2011 12:04:39 door gerhard l
 
Wouter J

Wouter J

04/05/2011 11:56:43
Quote Anchor link
gerhard, leer alsjeblieft beginners nu geen fout foutafhandeling aan. Or die moet je niet gebruiken, je gaat niet dood bij een foutje. Gebruik goede foutafhandeling: http://snipplr.com/view/45252/goede-foutafhandeling-mysql/
 
Gerhard l

gerhard l

04/05/2011 12:02:51
Quote Anchor link
bij de meeste queries doe ik dat ook wel maar bij een connect (die als het goed is in 1x werkt) gebruik ik wel or die, want als je weet dat je geconnect bent met de database word die or die toch niet gebruikt.
 
Shana vermeiren

shana vermeiren

04/05/2011 12:06:55
Quote Anchor link
nog steeds een heleboel aan errors

-hij geeft errors van de mysql escape string
-zegt dat Password en Username undefined indexen zijn

en zegt dat er geen databasecontact kan gemaakt worden

Toevoeging op 04/05/2011 12:24:21:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php


        $sHost
= "localhost";
        $sUser = "root";
        $sPassword = "";
        $sDatabase = "phpproject";
        $mysql = @mysqli_connect($sHost, $sUser, $sPassword, $sDatabase);

    if(!$mysql){ //Als er geen verbinding is.
        echo "Er kan geen verbinding worden gemaakt";
        }


     else{
        $db = mysql_select_db('tblusers', $mysql);
        }

    if(!$db){ //Als er geen database is gevonden
    echo "Er kan geen databasecontact worden gemaakt";
    }

    

 
//get username , password from user
$Username=$_POST["Username"];
$Password=$_POST["Password"];
//check if that username and password are correct and found in our database                
$sql1=mysql_query("SELECT Username, Password FROM tblusers WHERE Username='$Username' AND Password='$Password'");

//is er 1 result ingelogd, anders fail
if(mysql_num_rows($sql1)==1)
{

    include("emotions.php");//pagina waar de user terechtkomt als hij succesvol ingelogd is
}
else{
    echo "Sorry, the username and password you submitted are not present in our database";
}
    
?>



dit is wat ik nu heb
(heb even de mysql escapes weggelaten omdat deze errors gaven)
de erors die ik wel krijg:
-Username en Password zijn undefined indexen
-Acces denied for user SYSTEEM@localhost (using password:NO)
-en ik krijg warnings over de mysql_select-db en de mysql_num_rows
 
Gerhard l

gerhard l

04/05/2011 12:48:36
Quote Anchor link
dan zijn je log in gegevens niet correct
- en waarom gebruik je nu weer opeens je oude foute code...
Gewijzigd op 04/05/2011 12:49:04 door gerhard l
 
Shana vermeiren

shana vermeiren

04/05/2011 12:52:57
Quote Anchor link
ik gebruik niet opnieuw de oude code, ik heb enkel de mysql_escape_strings weggehaald omdat deze toch enkel voor meer errors zorgden

ik weet niet wat er fout is aan de connectie, aangezien mijn registratie perfect werkt
ik weet niet wara ik mijn fout moet gaan zoeken
 
PHP Scripter

PHP Scripter

04/05/2011 13:11:46
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php          
$dbSql
= mysql_query("SELECT Username, Password FROM tblusers
                      WHERE Username = '"
. mysql_real_escape_string($_POST["Username"]) . "'
                      AND Password='"
. mysql_real_escape_string($_POST["Username"]) . "'");
$dbNumRows = mysql_num_rows($dbSql);

if ($dbNumRows == 1)
{

    include("emotions.php");
}

else
{
    echo "Sorry, the username and password you submitted are not present in our database";
}
    
?>
Gewijzigd op 04/05/2011 13:12:13 door PHP Scripter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.