Loginscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »
R Klomp

R Klomp

20/03/2008 14:02:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zoek iemand die mij via MSN kan helpen om mijn loginscript zo veilig mogelijk te maken.

Ik heb nu zelf al een (redelijk veilig) loginscript met sessies gemaakt alleen het moet echt heel veilig worden.

Wie wil mij hierbij helpen??

-klompie
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door R Klomp
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 13:01:45
 
Erik Rijk

Erik Rijk

20/03/2008 14:04:00
Quote Anchor link
Post het hier eens dan kijken we er naar :)
 
R Klomp

R Klomp

20/03/2008 14:07:00
Quote Anchor link
ik kan wel alles posten maar dat word wel een lap tekst ;)

via msn zou ik het even kunnen oversturen dan kan je het ook in een editor openen dat je duidelijk overzicht hebt (ook met verschillende kleuren).

ook is het dan wat makkelijker (sneller) communiceren ;)
 
Erik Rijk

Erik Rijk

20/03/2008 14:10:00
Quote Anchor link
wat is groot?

Het is gewoon beter het hier te posten. Dan hebben andere mensen er misschien nog wat aan en iedereen kan je helpen.

Veel mensen zullen je msn toch niet willen ... dit forum is gemaakt om php problemen op te lossen. Dus post het maar hier :)

Meer dan 200 regels zal het niet zijn denk ik? Voor een login systeem kan je binnen de 100 regels al klaar zijn veilig en wel.
 
Frank -

Frank -

20/03/2008 14:11:00
Quote Anchor link
Je wordt vanzelf wel afgezeken als je het te gek maakt. Als dat alles is...
 
R Klomp

R Klomp

20/03/2008 14:24:00
Quote Anchor link
ok hier is het dan ;) :

EDIT:
instussen heb ik pastebin.com ontdekt.. dus:
http://pastebin.com/m6cc450c3
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door R Klomp
 
R Klomp

R Klomp

21/03/2008 14:09:00
Quote Anchor link
*bump*
 
R Klomp

R Klomp

22/03/2008 15:28:00
Quote Anchor link
2e en laatste bump..
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/03/2008 15:32:00
Quote Anchor link
Wat vraag je nu eigenlijk? Of wij even bijna 400 regels code willen gaan uitpluizen op zoek naar eventuele veiligheidslekken waarvan we niet eens zeker zijn of ze er wel inzitten?

Eh nee, ik heb wel iets beters te doen...
 
R Klomp

R Klomp

22/03/2008 15:40:00
Quote Anchor link
ik zoek iemand die mij wil helpen om mijn login systeem zo veilig mogelijk te maken

en als jij het niet door wil lezen dan doe je dat niet..
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

22/03/2008 15:42:00
Quote Anchor link
ik denk dat als je 400 regels hebt, en je hebt het zelf gescript(terwijl je met een kwart ervan ook wel een veilig script hebt) dat jij dan wel weet of het veilig is.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2008 15:47:00
Quote Anchor link
Regel 23 t/m 46: Deze twee loops zullen beide worden uitgevoerd. Ookal zijn er geen records, de while wordt alsnog uitgevoerd, en zal dus voor fouten zorgen. Zet de while-loop in een else van de if, zodat deze pas uitgevoerd wordt wanneer er records zijn.

Daarnaast wil ik even in z'n algemeniteit aanleggen dat or die() een lelijke manier van foutafhandeling is. Gebruik dus een beter. Controleer of een query is gelukt of niet, bouw van daaruit je foutafhandeling op. Datzelfde geldt voor het gebruik van 'die' op regel 155. Je 'doodt' geen pagina/tekst.

Bovendien zullen wij pas echt kunnen checken op veiligheid wanneer we zelf gebruik kunnen maken van heel het script. Het script een beetje nalopen op fouten is natuurlijk niet gelijk aan mogelijke veiligheidslekken ontdekken.
 
R Klomp

R Klomp

22/03/2008 15:59:00
Quote Anchor link
Djemo schreef op 22.03.2008 15:47:
Regel 23 t/m 46: Deze twee loops zullen beide worden uitgevoerd.


2 loops??


Djemo schreef op 22.03.2008 15:47:
Bovendien zullen wij pas echt kunnen checken op veiligheid wanneer we zelf gebruik kunnen maken van heel het script. Het script een beetje nalopen op fouten is natuurlijk niet gelijk aan mogelijke veiligheidslekken ontdekken.


daarom wilde ik het ook via MSN doen omdat ik dan alle bestanden ff over kan sturen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.