Loginsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »
Marvin Radioo

Marvin Radioo

18/02/2011 21:35:37
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een login systeem gedownload op internet.
Nu werkt alles super, alleen de pagina uitloggen werkt niet.
Er gebeurt helemaal niks. en als ik weer op de pagina inloggen kom staat er dat ik ben ingelogd.
(Dit ligt niet aan inloggen.php!)

Dit is uitloggen.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

$layout
->boven('Uitloggen');
 
if ($leden->is_ingelogd())
{

    
    if ($_SESSION['hash'] != $_GET['h'])
    {
        
        
        
    }
else{
    
        session_destroy();
    
        echo 'Je bent uitgelogd, je wordt doorgelinkt. <a href="' . $_CONFIG['Site_url'] . '">Klik hier als dat niet gebeurd</a><script type="text/javascript">window.location = "' . $_CONFIG['Site_url'] . '";</script>';
    
    }
    
}
else{
    
    echo 'Je moet eerst inloggen voordat je kan uitloggen.';
    
}

 
?>


Wie zou me kunnen helpen?

Mvg Marvin
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:18:32
 
Gerhard l

gerhard l

18/02/2011 21:41:12
Quote Anchor link
omdat je een session_start() bovenaan je pagina mist.. elke pagina waar je met sessies werkt moet je de session eerst starten.

edit:
de rest van de code heb ik geen verstand van, maar ik doe altijd gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
session_start();
//is er een sessie is er iemand ingelogd?
if(isset($_SESSION['blablajesessie'])){
session_destroy;
header ('Location: urlnaarnieuwepagina');
}

else{
//komt iemand per ongeluk op je pagina zonder ingelogt te zijn
//hoef je geen text te zien gewoon weer doorsturen naar login

header ('Location: urlnaarlogin pagina');
}

?>


dit komt wel ongeveer overeen met jou code ;p
Gewijzigd op 18/02/2011 21:44:37 door gerhard l
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

18/02/2011 21:44:14
Quote Anchor link
deze pagina include ik in index.php

En bovenin index.php staat dat wel.

Toevoeging op 18/02/2011 21:49:04:

Nu heb ik nog een vraag.

Ik heb op index.php een div. een klein vakje waar je kunt inloggen.
Kan ik als de gebruiker ingelogd is, ook dat vakje veranderen in het menu?

Een klein gebruikers menu zeg maar?
 
Jasper DS

Jasper DS

18/02/2011 21:54:01
Quote Anchor link
ja dat kan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(isset($_SESSION['blablajesessie']))
{

    # toon gebruikers menu
}
else
{
    # toon inlog menu
}
?>
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

18/02/2011 22:06:49
Quote Anchor link
Ok.

Trouwens het probleem gevonden met het uitloggen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if ($_SESSION['hash'] != $_GET['h'])
    {
        
        
        
    }
else{
?>


Dit kon weg.

Gr
Gewijzigd op 18/02/2011 22:07:08 door Marvin Radioo
 
Gerhard l

gerhard l

18/02/2011 22:13:35
Quote Anchor link
als je naar mijn code had gekeken had je dat ook gezien ;p wist niet waar jij je get h vandaag haalde
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

18/02/2011 22:17:06
Quote Anchor link
Ok bedankt.

Nu heb ik dat login ding veranderd, maar hij geeft aan dat hij ingelogd is terwijl dat niet zo is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if (!$leden->is_ingelogd())
{

echo 'HIER INGELOGDE TEKST';
}
else{
echo 'Inlogformulier';
    }


?>


Hoe kan ik dat anders doen?
 
Jasper DS

Jasper DS

18/02/2011 22:20:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if (!$leden->is_ingelogd())
{

# LID NIET INGELOGD!
echo 'HIER INGELOGDE TEKST';
}
else{
# LID INGELOGD!
echo 'Inlogformulier';
    }


?>
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

18/02/2011 22:34:01
Quote Anchor link
Precies andersom. haha.

Bedankt he!
Gewijzigd op 18/02/2011 22:35:38 door Marvin Radioo
 
Jasper DS

Jasper DS

18/02/2011 22:37:06
Quote Anchor link
geen probleem
de ! staat voor niet dus eigenlijk staar er als het lid niet is ingelogd dan ... anders ...
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

18/02/2011 22:53:27
Quote Anchor link
Ik heb nog 1 vraagje.

Kan ik als ik in de kolom userid het id van de user post.

En dan uit tabel users de voornaam halen met die userid?

MVg
 
Gerhard l

gerhard l

18/02/2011 22:54:41
Quote Anchor link
Ja

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$query
= "SELECT voornaam FROM joutabelusersofzo WHERE userid='".mysql_real_escape_string($_POST['id'])."'";
?>
Gewijzigd op 18/02/2011 22:54:56 door gerhard l
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.