logs van prepared statements doen het ineens niet meer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

14/07/2023 10:20:34
Quote Anchor link
WEet niet wat er aan de hand is, maar het script stopt bij een insert, waar iets in fout moet zijn, maar, hij laat geen error melding zien:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$innp = $DBD->conn()->prepare('INSERT into prices (winkel_id,cat_id,product_id,merk,fromPrice,prijs, verzend_kosten, productUrl,verzend_tijd, aanpas_datum ) values (?,?,?,?,?,?,?,?,?,?) ');
                                            $innp->bind_param( "ssssssssss",$winkelid,$t['cat_id'],$t['prid'],$merk,$t['fromPrice'],$t['prijs'],$t['verzend_kosten'],$t['productUrl'],$t['verzend_tijd'],$aanpas_datum );
                                                                                    
                                                if (!$innp->execute())
                                                {
                                                $error = $innp->error;
                                                echo  $error;   echo 'dfdfdf';
                                                $innp->close();                                            
                                                }     


deze staan aan:

ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);

snap er helemaal niks van, want werkte altijd.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:44:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2023 11:22:53
Quote Anchor link
En de error_log?

Gebeurt het ineens of heb je afgelopen periode wat veranderd?
Gewijzigd op 14/07/2023 11:26:56 door - Ariën -
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

14/07/2023 13:23:59
Quote Anchor link
geen error logs, ineens, heb niks veranderd
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2023 15:29:45
Quote Anchor link
Ook niks op server niveau aangepast?
Ik vrees, en ook mede met je andere probleem in je andere topic, toch iets raars met je database.

Probeer eens opnieuw te exporteren met mysqldump en dit weer te importeren.
Kan je dit in de CLI doen?
Gewijzigd op 14/07/2023 18:51:51 door - Ariën -
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

15/07/2023 04:49:55
Quote Anchor link
ja, heb ik gedaan, en hetzelfde. vind eht ook vreemd....
 
Ivo P

Ivo P

17/07/2023 10:12:03
Quote Anchor link
is er een auto-increment kolom aanwezig?
En wat is daar het kolomtype van (int, tinyint etc)
en wat is de hoogste waarde die wel goed ging?

Gaat het fout met prepare? (dan is $inpp FALSE)
of met PREPARE()
of met EXECUTE()
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

18/07/2023 05:16:43
Quote Anchor link
auto-increment is aanwezig, wat een int (5) is.
Ik ben erachter gekomen dat het uiteindelijk een fout was m.b.t. aantallen wat niet klopte, en de query verder nu werkt, maar dat de error niet doorgegeven word, was het probleem.

Ik weet dus niet exact welke stage dit dan fout gaat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.