Lokale gebruikersgroepen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Henk Verhoeven

Henk Verhoeven

20/01/2015 21:10:22
Quote Anchor link
Behalve op het web kun je andere PHP ontwikkelaars ook life ontmoeten. In navolging van AmsterdamPHP zijn er inmiddels gebruikersgroepen in Amersfoort, Enschede, Goes, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Roermond, Rotterdamen Zoetermeer die min of meer regelmatig meetings organiseren, veelal met een presentatie, maar soms ook hands on workshops en andere activiteiten.

Verder zijn er meer specifieke groepen zoals Wordpress Amsterdam, Symfony NL, CakePHP en Drupal NL, Drupal Noord en meer algemene voor Web developers, bijvoorbeeld DomCode in Utrecht, Apeldoorn Webdevs en Enschede Web Developers.

Wellicht is deze lijst niet uitputtend, als je een nog meer PHP gerelateerde gebruikersgroepen weet dan kun je die in een reactie op dit topic melden.

Eigenlijk verbaast het me wel hoe weinig kruisbestuiving er is tussen een site als PHPhulp en deze life meetups. Ik zou denken dat de verschillende media elkaar kunnen aanvullen, maar het lijken vooralsnog gescheiden werelden te zijn.
Gewijzigd op 22/01/2015 18:25:11 door Henk Verhoeven
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 06:23:08
 
Koen Hollander

Koen Hollander

20/01/2015 22:50:20
Quote Anchor link
Komt er ook wat in Alkmaar?
 
Henk Verhoeven

Henk Verhoeven

22/01/2015 18:35:20
Quote Anchor link
Bij mijn weten is er geen centrale organisatie. Het hangt er dus vanaf wie het in Alkmaar willen organiseren (en wie er komen, natuurlijk). Een goed begin is denk ik de pagina op wiki.php.net. En je kunt natuurlijk eens naar een bijeenkomst gaan van AmsterdamPHP, om een idee te krijgen van hoe het gaat, de organisatoren daar zijn bovendien erg behulpzaam.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

22/01/2015 19:15:13
Quote Anchor link
Jee, ik dacht dat dacht dat de 'computerclubs' niet meer bestonden...

Bedankt voor de linkjes bij deze Henk. Ik zal eens kijken of ik er iets mee kan.

Vaak is er inderdaad geen centrale organisatie. Sterker nog, dergelijke bijeenkomsten hangen af van een paar enthousiaste vrijwilligers en die moeten dan ook nog eens gehonoreerd worden door publiek want anders hoef je geen meeting te houden. Daarnaast heb je nog eens een geschikte (lees goedkope of gratis) locatie nodig.
 

22/01/2015 23:36:45
Quote Anchor link
In de omgeving van Rotterdam wordt er elke keer een meeting georganiseerd door 010php. Oud collega van mij is hier betrokken mee, Roberto.
Deze kerel zet zich in voor het bij elkaar brengen van gasten die keihard willen phpen.

Ook binnenkort de Dutch PHP weer (van php zelf)
 
Henk Verhoeven

Henk Verhoeven

23/01/2015 11:55:28
Quote Anchor link
Ja, 010php moet ik toch wat beter in de gaten houden. Met de trein is het voor mij niet verder dan Amsterdam.

Dutch PHP is natuurlijk veel grootschaliger (en niet gratis). Maar biedt dan ook veel presentaties en workshops waar je uit kunt (moet) kiezen. Dit jaar is het 25 t/m 27 juni (in Amsterdam).

Soms kom je trouwens op een lokale groep dezelfde sprekers tegen. Zo hebben wij in Groningen laatst een workshop van Matthias Noback gehad. Het zou me niet verbazen als die workshop straks ook op Dutch PHP is, (met verbeteringen nav de try out in Groningen).

Toevallig heeft Dutch PHP net de Call for Papers voor komend jaar de deur uit gedaan. Als je zelf iets te vertellen hebt kun je je voorstel nog tot 22 februari inleveren. Ze zeggen dat je geen bekende spreker hoeft te zijn, maar dat het wel over innovatieve techniek moet gaan of zich in de praktijk bewezen moet hebben.

Je staat er niet alleen voor, op phphulp kun je vast reacties krijgen over je visies en eventuele dilemma's. Of je kunt een mentor zoeken die ervaring heeft met presentaties. En wellicht kun je je presentatie vooraf uitproberen bij een lokale groep. Door de informele sfeer en kleine omvang krijg je daar makkelijker reacties en vragen (en minder plankenkoorts).
Gewijzigd op 23/01/2015 12:10:30 door Henk Verhoeven
 
Henk Verhoeven

Henk Verhoeven

04/02/2015 13:30:01
Quote Anchor link
Lokale usergroup meetings in februari 2015, voor zover onderwerp bekend:
- wo 4 februari, Enschede, Ariadne 9.0, meer dan een cms
- do 5 februari, Groningen: Symfony2 models in the frontend (using Javascript)
- di 10 februari, Amersfoor, Object Invariants, Immutability & You: Making Objects Do Your Bidding
- wo 11, Nijmegen, Stateful ElePHPants
- do 19, Amsterdam: Ansible Project Deploy
 
Henk Verhoeven

Henk Verhoeven

12/02/2015 11:59:09
 
Henk Verhoeven

Henk Verhoeven

21/02/2015 15:10:57
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.