mail beantwoord naar eigen email

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ray de graaf

ray de graaf

11/11/2014 15:16:26
Quote Anchor link
Hallo allen,

ik heb een vraagje. Ik gebruik een contactformulier op mijn website. Het formulier werkt prima, althans het versturen gaat goed. Als ik een bericht binnen krijg van het contactformulier en ik klik op 'beantwoorden' dan mail ik terug naar mijn eigen mailadres of iets dergelijks, in ieder geval niet naar de gene die mij gemaild heeft.

De code ziet er zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<?php
//////////////////////////
//Specify default values//
//////////////////////////

//Your E-mail

$your_email = '[email protected]';

//Default Subject if 'subject' field not specified
$default_subject = 'Bericht van contact formulier.';

//Message if 'name' field not specified
$name_not_specified = 'Voer een geldige naam in.';

//Message if 'message' field not specified
$message_not_specified = 'Voer een bericht in.';

//Message if e-mail sent successfully
$email_was_sent = 'Bedankt, je bericht is succesvol verzonden.';

//Message if e-mail not sent (server not configured)
$server_not_configured = 'Sorry, er is iets mis gegaan met het verzenden van je bericht.';


///////////////////////////
//Contact Form Processing//
///////////////////////////

$errors = array();
if(isset($_POST['message']) and isset($_POST['name'])) {
    if(!empty($_POST['name']))
        $sender_name  = stripslashes(strip_tags(trim($_POST['name'])));
    
    if(!empty($_POST['message']))
        $message      = stripslashes(strip_tags(trim($_POST['message'])));
    
    if(!empty($_POST['email']))
        $sender_email = stripslashes(strip_tags(trim($_POST['email'])));
    
    if(!empty($_POST['subject']))
        $subject      = stripslashes(strip_tags(trim($_POST['subject'])));


    //Message if no sender name was specified
    if(empty($sender_name)) {
        $errors[] = $name_not_specified;
    }


    //Message if no message was specified
    if(empty($message)) {
        $errors[] = $message_not_specified;
    }


    $from = (!empty($sender_email)) ? 'Van: '.$sender_email : '';

    $subject = (!empty($subject)) ? $subject : $default_subject;

    $message = (!empty($message)) ? wordwrap($message, 70) : '';

    //sending message if no errors
    if(empty($errors)) {
        if (mail($your_email, $subject, $message, $from)) {
            echo $email_was_sent;
        }
else {
            $errors[] = $server_not_configured;
            echo implode('<br>', $errors );
        }
    }
else {
        echo implode('<br>', $errors );
    }
}

?>


hoe pas ik dit aan zodat ik gewoon de mail kan beantwoorden?

Tanks

Ray
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 03:36:58
 
- SanThe -

- SanThe -

11/11/2014 15:52:21
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.