Mail form heeft header error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter

peter

18/04/2007 16:49:00
Quote Anchor link
Ik krijg met onderstaande mail.php de volgende error:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at mail.php:2) in /home/clearco/public_html/mail.php on line 10

Iemand hier tips voor? Ik weet dat je een bepaald iets aan het begin en eind van de php pagina moet zetten. maar weet niet meer wat.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$to
      = "[email protected]";
$subject = "Email van de website";
$message = $_REQUEST["bericht"];
$email = $_REQUEST["email"];

$headers = "From: $email";
mail($to, $subject, $message, $headers);
 header("Location: mailverstuurd.htm");
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 22:30:36
 
- wes  -

- wes -

18/04/2007 16:51:00
Quote Anchor link
je hebt output voor je header() simpel
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/04/2007 16:52:00
Quote Anchor link
Jij bedoeld ob_start() en ob_end_flush(), maar dat is alleen maar een smerige workaround.

Zorg liever dat je script goed in elkaar zit, dus eerst de logica (php) en dan pas de ouput (html). Dat is namelijk wat hier ook het probleem is: er is al output naar de browser geweest voordat jij de header() functie gebruiken. En dat kan nou eenmaal niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.