Mail formulier, empty fields niet meesturen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »
Tamara

Tamara

18/09/2006 10:00:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben bezig met een vrij groot PHP formulier voor bestellingen. Nu zijn er een hele hoop opties, dus het zou handig zijn dat een aantal niet required fields niet meegestuurd worden op het moment dat de bestelling geplaatst wordt. Hoe kan ik dat het beste aanpakken? if empty = iets ofzo?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 21:10:43
 
Tamara

Tamara

18/09/2006 10:47:00
Quote Anchor link
op deze wijze:

. "Aantal kaartjes: $aantalkaart\n"
. "Aantal geluksdoosjes: $aantal1\n"

dit is de body van de mail, kan ik bijvoorbeeld achter deze regels iets neerzetten: if empty of null of weetikveel dan niet in de mailbody zetten?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/09/2006 11:04:00
Quote Anchor link
Dan zou ik het zo doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Controle op verplichte velden
// Als alles goed is:


$message_body = 'En weer een bestelling erbij, het houd maar niet op, hieronder het lijstje met ingevulde velden.';

if(!empty($_POST['EenNietVerplichtVeld']))
{

  $message_body .= 'Veld: '.$_POST['EenNietVerplichtVeld'];
}

//etc met andere velden
?>


Op deze manier voegt hij alleen gevulde velden aan de message toe.
 
Tamara

Tamara

18/09/2006 11:14:00
Quote Anchor link
Ontzettend bedankt voor je snelle reactie, hoe maak je zo'n fancy php blokje in je post?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/09/2006 11:26:00
Quote Anchor link
Door met < ?php te beginnen :)
Als je er HTML tussen hebt staan kan je ook nog tags eromheen zetten, anders krijg je zulke onoverzichtelijke stukken code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
include 'iets.php';
?>

<!DOCTYPE etc:)>
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'En hier weer PHP code, erg onduidelijk vind ik';
?>


Terwijl met tags eromheen het zo word:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
session_start();
include 'iets.php';
?>

<!DOCTYPE etc:)>
<html>
<head>
 <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
</head>
<body>
<?php
echo 'En hier weer PHP code, erg onduidelijk vind ik';
?>


Veel overzichtelijker.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Tamara

Tamara

18/09/2006 11:38:00
Quote Anchor link
Ok, dit is dus een stukje mailformulier (ik heb een end weggelaten, je kan wel zien hoe huge het is). Op deze wijze haalt ie het niet required field dus uit de mailbody?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
<?php

$message_body
= "subject: $subject\n"
. "U heeft een bestelling geplaatst via onze website. U vulde de volgende gegevens in:\n"
. "\n"
. "Persoonlijke Gegevens:\n"
. "\n"
. "naam: $naam\n"
. "geslacht: $geslacht\n"
. "straat: $straat\n"
. "postcode: $postcode\n"
. "woonplaats: $woonplaats\n"
. "tel: $tel\n"
. "mobiel: $mobiel\n"
. "email: $email\n"

// bestelling
. "Uw bestelling:\n"
. "\n"
. "Artikel: $artikel\n" // wedding bubbles
. "Aantal flesjes: $aantalflesjes\n"
. "Soort bubbles: $bubblesoort\n"
. "aantalkokers: $aantalkokers\n"
. "Aantal Blik $aantalblik2\n"
. "Bliklabel: $bliklabel\n"
. "Aantal blikjes cookies: $aantalblikje3cookies\n"
. "Aantal kaartjes: $aantalkaart\n"
. "Aantal geluksdoosjes (doosje 1): $aantal1\n"
. "Aantal hart kaarten: $aantalhartkaarten\n"
. "Losse Cookies: $artikel2\n"
. "Aantal Wedding cookies los: $aantallos\n"
. "Aantal geluksdoosjes (doosje 2): $aantal2\n"
. "Aantal luxe kaarten: $aantalkaart2\n"
. "Wikkel: $Wikkel\n"
. "Kleur: $Kleur\n"
. "\n"

// spreuken
. "Gekozen spreuken: $spreuken\n"
. "Eventuele eigen spreuk 1: $spreuk1\n"
. "Eventuele eigen spreuk 2: $spreuk2\n"
. "Eventuele eigen spreuk 3: $spreuk3\n"
. "Eventuele eigen spreuk 4: $spreuk4\n"
. "Eventuele eigen spreuk 5: $spreuk5\n"
. "Evt. Lettertype: $lettertype\n"
. "Evt. 2e lettertype: $lettertype2\n"
. "met_naamdatum: $met_naamdatum\n"
. "bedrukking: $bedrukking\n"
. "onze_namen: $onze_namen\n"
. "aflever_dag: $aflever_dag\n"
. "aflever_maand: $aflever_maand\n"
. "aflever_jaar: $aflever_jaar\n"
. "trouwdatum: $trouwdatum\n"
. "bezorging: $bezorging\n"
. "voorletters: $voorletters\n"

. "bijzonderheden: $bijzonderheden\n"
. "gevondenvia: $gevondenvia\n"
. "emailcode: $emailcode\n"
. "Aantal_boeken: $Aantal_boeken\n"
. "Naam_bruid: $Naam_bruid\n"
. "Gebdatum_bruid: $Gebdatum_bruid\n"
. "Naam_bruidgom: $Naam_bruidgom\n"
. "Gebdatum_bruidegom: $Gebdatum_bruidegom\n"
. "naam_getuige_1: $naam_getuige_1\n"
. "naam_\n"
. "getuige_2: $naam_\n"
. "getuige_2$\n"
. "naam_getuige_3: $naam_getuige_3\n"
. "naam_\n"
. "getuige_4: $naam_\n"
. "getuige_4$\n"
. "Huwelijksdatum: $Huwelijksdatum\n"
. "Huwelijks_gemeente: $Huwelijks_gemeente\n"
. "naam_\n"
. "gelegenheid_bruiloft: $naam_\n"
. "gelegenheid_bruiloft$\n"
. "print: $print\n";

if(!empty($_POST['aantalflesjes']))
{

  $message_body .= 'Veld: '.$_POST['aantalflesjes'];
}


@
mail($pfw_email_to, $pfw_subject ,$pfw_message ,$pfw_header ) ;
echo("<p align='center'><font face='Arial' size='3' color='#FF0000'>Bedankt voor het invullen, er is een bericht verstuurd naar uw e-mail!</font></p>");
?>
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/09/2006 12:19:00
Quote Anchor link
Nee hij haalt het er niet uit. Hij voegt het alleen niet toe.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
if(empty($_POST['verplicht_veld']) || empty($_POST['ander_verplicht_veld']))
{

    echo 'Je hebt niet alle velden ingevuld!';
}

else
{
    $bericht = 'Verhaal over bestelling blabla, hieronder de velden.';
    foreach($_POST as $veld => $waarde)
    {

        if(!empty($waarde))
        {

            $bericht .= $veld.': '.$waarde.PHP_EOL;
        }
    }
}

?>


Wat dit doet:
Het controleerd eerst bepaalde verplichte variabelen. Als dat goed is, gaat hij elke veld uit je formulier controleren of het leeg is, als hij niet leeg is voegd hij hem toe aan het emailbericht.

Het nadeel hiervan, is dat je de namen van de formulier velden in je email krijgt, ipv van duidelijke omschrijvingen. Als dat geen probleem is, zou ik het zo doen. Anders moet je voor elke var apart gaan kijken of hij bestaat of niet. Wat dus een hele lange pagina zal opleveren.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Tamara

Tamara

18/09/2006 12:48:00
Quote Anchor link
Hij word dus niet weergegeven in de mail body
 
Tamara

Tamara

18/09/2006 13:00:00
Quote Anchor link
Veld: 67Veld: weddingbubblesVeld: Weddingbubble soortVeld: Soort blikje


hij maakt er dit van aan de onderkant van de pagina?
 
Tamara

Tamara

18/09/2006 13:37:00
Quote Anchor link
nevermind hoe maak ik er nou een enter in?
 
Winston Smith

Winston Smith

18/09/2006 13:40:00
Quote Anchor link
Heb je misschien een voorbeeld online staan (incl. broncode)?

Dat leest wat makkelijker dan het hier te posten :)

Edit:
Met <br /> of \r\n maak je enters.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
Tamara

Tamara

18/09/2006 14:06:00
Quote Anchor link
http://www.geluk.com/wedding/mailform.php

maar hoe dan want dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(!empty($_POST['aantalkokers']))
{

  $message_body .= 'Veld: '.$_POST['aantalkokers']
  $message_body .= "\n";
}

?>


doet ie niet
 
Tamara

Tamara

18/09/2006 14:17:00
Quote Anchor link
volges mij heb ik het al
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

18/09/2006 16:15:00
Quote Anchor link
Voeg nog ff een ELSE toe, dan werkt het helemaal.
 
Tamara

Tamara

20/09/2006 11:26:00
Quote Anchor link
Het werkt nu PRECIES zoals ik wil, en ik ben zo trots op mijn mailscriptje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
<?php

//  ________________R E Q U I R E D________________________

//email essentials

@$subject = addslashes($_POST['subject']);
@
$recipient = addslashes($_POST['recipient']);
// persoonlijke gegevens
@$naam = addslashes($_POST['naam']);
@
$geslacht = addslashes($_POST['geslacht']);
@
$straat = addslashes($_POST['straat']);
@
$bedrijfsnaam = addslashes($_POST['bedrijfsnaam']);
@
$postcode = addslashes($_POST['postcode']);
@
$woonplaats = addslashes($_POST['woonplaats']);
@
$tel = addslashes($_POST['tel']);
@
$mobiel = addslashes($_POST['mobiel']);
@
$email = addslashes($_POST['email']);
@
$logo = addslashes($_POST['logo']);
@
$aant_cookies_standaard = addslashes($_POST['aant_cookies_standaard']);
@
$bijzonderheden = addslashes($_POST['bijzonderheden']);
@
$bedrukking = addslashes($_POST['bedrukking']);
// _________________________________________________________

if (strlen($aflever_dag) == 0 )
{

die("<p align='center'><font face='Arial' size='2' color='#FF0000'>Vul de aflevergegevens in</font></p>");
}


if (strlen($aflever_maand) == 0 )
{

die("<p align='center'><font face='Arial' size='2' color='#FF0000'>Vul de aflevergegevens in</font></p>");
}


if (strlen($aflever_jaar) == 0 )
{

die("<p align='center'><font face='Arial' size='2' color='#FF0000'>Vul de aflevergegevens in</font></p>");
}


if (strlen($voorletters) == 0 )
{

die("<p align='center'><font face='Arial' size='2' color='#FF0000'>Vul uw volledige naam in</font></p>");
}


if (strlen($naam) == 0 )
{

die("<p align='center'><font face='Arial' size='2' color='#FF0000'>Vul uw volledige naam in</font></p>");
}


if (strlen($straat) == 0 )
{

die("<p align='center'><font face='Arial' size='2' color='#FF0000'>Vul uw adres in</font></p>");
}


if (strlen($postcode) == 0 )
{

die("<p align='center'><font face='Arial' size='2' color='#FF0000'>Vul uw postcode in</font></p>");
}


if (strlen($woonplaats) == 0 )
{

die("<p align='center'><font face='Arial' size='2' color='#FF0000'>U heeft uw woonplaats niet ingevuld</font></p>");
}

// __________________________________________________________________________________________

$pfw_header = "From: $recipient\n"
  . "Reply-To: $email\n";
$pfw_subject = "Bestelling cookies via geluk.com";
$pfw_email_to = "*******,"
 . "$email";
$headers = "Bcc: $email"; # Voor Bcc
$headers = "Cc: $email";
$message_body = "Betreft: Uw geplaatste bestelling.\n"
. "\n"
. "Beste $geslacht $naam,\n"
. "\n"
. "U heeft een bestelling geplaatst via onze website. U kunt hieronder controleren of alle gegevens juist zijn.\n"
. "\n"
. "PERSOONLIJKE GEGEVENS:\n"
. "\n"
. "Naam: $naam\n"
. "Bedrijfsnaam: $bedrijfsnaam\n"
. "Voorletters: $voorletters\n"
. "Geslacht: $geslacht\n"
. "Straat: $straat\n"
. "Postcode: $postcode\n"
. "Woonplaats: $woonplaats\n"
. "Tel: $tel\n"
. "Mobiel: $mobiel\n"
. "Email: $email\n"
. "\n"
. "Aflevering:\n"
. "\n"
. "Afleverdag: $aflever_dag\n"
. "Aflevermaand: $aflever_maand\n"
. "Afleverjaar: $aflever_jaar\n"
. "\n"
. "BESTELLING:\n\r"
. "Aantal Bestelde Fortune Cookies: $aant_cookies_standaard\n"
. "Eigen logo: $logo\n"
. "Bedrukking: $bedrukking\n\r"
. "TEKSTEN:\n\r";


// ______________________________________________________________________________


if(!empty($_POST['teksten']))
{

  $message_body .= 'Tekstsoort: '.$_POST['teksten']
  .
"\n";
}


if(!empty($_POST['tekstsoort']))
{

  $message_body .= 'Standaard spreuken: '.$_POST['tekstsoort']
  .
"\n";
}


if(!empty($_POST['tekst1']))
{

  $message_body .= 'Eigen Spreuk 1: '.$_POST['tekst1']
  .
"\n";
}


if(!empty($_POST['tekst2']))
{

  $message_body .= 'Eigen Spreuk 2: '.$_POST['tekst2']
  .
"\n";
}


if(!empty($_POST['tekst3']))
{

  $message_body .= 'Eigen Spreuk 3: '.$_POST['tekst3']
  .
"\n";
}


//______________ K L E U R E N ______________

$message_body.="\n\r"
. "Kleur(en) verpakkingsfolie:\n\r";

if(!empty($_POST['transparant']))
{

  $message_body .="-- Transparant\n";  
}


if(!empty($_POST['goud']))
{

  $message_body .="-- Goud\n";
}

if(!empty($_POST['zilver']))
{

  $message_body .="-- Zilver\n";
}

if(!empty($_POST['rood']))
{

  $message_body .="-- Rood\n";
}

if(!empty($_POST['blauw']))
{

  $message_body .="-- Blauw\n";  
}


if(!empty($_POST['groen']))
{

  $message_body .="-- Groen\n";  
}


if(!empty($_POST['oranje']))
{

  $message_body .="-- Oranje\n";  
}


if(!empty($_POST['paars']))
{

  $message_body .="-- Paars\n";  
}


$message_body .="\n\r";

if(!empty($_POST['eigen_druk']))
{

  $message_body .="Eigen druk: Ja."
  . "(contact:)"
  . ' Telefoonnr. '.$_POST['tel']  
  .
' Mobielnr.'.$_POST['mobiel']
  .
"\n";
}


if(!empty($_POST['topkaart']))
{

  $message_body .= 'Topkaart: '.$_POST['topkaart']
  .
"\n";
}


$message_body.="\n"
. "Bijzonderheden: $bijzonderheden"
. "\n\r"
. "Mochten deze gegevens niet kloppen, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op:\n"
. "Telefoonnummer: *******\n"
. "Tevens krijgt u van ons nog een officiele bevestiging van deze bestelling per e-mail.\n\r"
. "Met vriendelijke groet en GELUK,\n\r"


@mail($pfw_email_to, $pfw_subject ,$message_body ,$pfw_header);
echo("<p align='center'><font face='Arial' size='3' color='#FF0000'>Bedankt voor het invullen, er is een bericht verstuurd naar uw e-mail!</font></p>");
?>


Onwijs bedankt voor jullie hulp allemaal!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.