mail functie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Aoi

Aoi

21/01/2007 14:39:00
Quote Anchor link
ey mensen

ik gebruik deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mail(email", onderwerk, bericht);
?>



maar hoe kan ik een adres invullen waar hij vandaan komt? want nu gebruikt hij mijn gebruikersnaam van mijn domein..
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 23:47:55
 
Koko

koko

21/01/2007 14:45:00
Quote Anchor link
hoi,

Bekijk even: http://nl2.php.net/manual/nl/ref.mail.php <- uitleg over de mail-functie in php.
Om de afzenden juist te zetten, zal je headers moeten gebruiken...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/01/2007 14:45:00
Quote Anchor link
Een From: header meegeven.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$to
= '[email protected]';
$from = '[email protected]';
$subject = 'onderwerp';
$message = 'bericht';

$headers = 'From: '.$from;
mail($to, $subject, $message, $headers);
?>
 
Aoi

Aoi

21/01/2007 14:54:00
Quote Anchor link
erg bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.