Mail function

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- SanThe -

- SanThe -

07/02/2013 21:00:50
Quote Anchor link
Even in php.ini "SMTP" en "smtp_port" aanpassen met jouw providergegevens.
Dan Apache herstarten.
Klaar.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:04:14
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

07/02/2013 23:25:09
Quote Anchor link
geduld is een schone ...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2013 23:25:37
Quote Anchor link
...zaak!
 
Bernhard Flokstra

Bernhard Flokstra

08/02/2013 16:04:36
Quote Anchor link
Kevin,

Als jij vanaf je eigen pc een mail met PHP wil kunnen sturen dan ontkom je er niet aan om een mailserver geinstalleerd te hebben. We waren er al uit dat jij da nu juist niet hebt. Dus dat zul je als eerste moeten doen.

Je kan wel geirriteerd raken op ons omdat jij het niet voor elkaar krijgt om de mailserver te installeren maar begrijp je wel wat je nodig hebt voor een mailserver? Begrijp je wel welke wat er mis gaat bij de installatie? Begrijp je welke vragen er gesteld worden? Of ben je z'n iemand die op school goed is in informatica en daarom niet meer hoeft te lezen wat er in de schermen staat?

Verwijder de mail server eens van je pc en begin op nieuw. Stap voor stap. Als je bij een scherm of vraag komt en je weet niet wat je er mee moet, vraag dan om hulp. Maak een screenshot en stel je vraag hier of stel je vraag bij de systeembeheerders op school. Maar wat er ook gebeurd, blijf het proberen!

Wat je natuurlijk ook kan doen, als je het echt zat bent om iedere keer dit gepruts te hebben is een hosting pakketje bij een webhost te huren. Die heb je al spotgoedkoop (de goedkoopste die ik ken is 12 euro per jaar). Een domeinnaampje voor 3 a 4 euro per jaar er bij en je kan testen. Het mooiste is, de server is helemaal kant en klaar! Je hoeft zelf niets meer te installeren. Zelfs geen gevreesde mailserver ;-)

Maar jij laat je toch niet uit het veld slaan? Blijf het gewoon proberen. Met onze hulp!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/02/2013 16:32:15
Quote Anchor link
Waarom zeggen sommige weer wel, en sommige weer niet dat je een mailserver nodig hebt?
Iedereen kan haast toch mailen via zijn provider? Dus dan kan je ook hun SMTP-server gebruiken in php.ini.

Helaas biedt PHP geen ondersteuning voor beveiligde verbindingen via SMTP, maar daar kan je met phpMailer wel mee omheen werken. In sommige gevallen moet je gewoon het mailadres die je van je provider hebt gekregen invullen in de php.ini instelling.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.