Mail met attachement script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robert Hamers

Robert Hamers

23/07/2007 21:02:00
Quote Anchor link
Op deze site vond ik een interessant script:
http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/262/

Het script bevat een formulier waarmee je ook attachements kunt verzenden. Dat is precies wat ik zoek. Maar 1 probleem. Als de bestandsnaam spaties bevat gaat het mis. Dan wordt er een bestand bij de mail gevoegd die een stukje van de bestandsnaam bevat (tot de eerste spatie) en dan ".dat".

Bevat de bestandsnaam geen spaties, dan gaat het goed.

Kan iemand misschien aangeven wat hier mis gaat. Bij voorbaat dank.

Gr,
Robert
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 12:39:37
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/07/2007 21:47:00
Quote Anchor link
Waarom vervang je de spatie niet door een underscore?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/07/2007 21:50:00
Quote Anchor link
Of, nog beter, vervang alle tekens die geen letter zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $bestand
= preg_replace ('/[^a-zA-Z]/', '', $bestand);
?>
 
Lord Niek

Lord Niek

23/07/2007 22:04:00
Quote Anchor link
ja, of ga urlencoden. Dan behoud je de shizzle
 
Robert Hamers

Robert Hamers

23/07/2007 22:40:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 23.07.2007 21:50:
Of, nog beter, vervang alle tekens die geen letter zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $bestand
= preg_replace ('/[^a-zA-Z]/', '', $bestand);
?>


Waar kan ik dat het beste plaatsen in het reeds bestaande script?

Ik heb het geplaatst na:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$bestand
= fread($fp,$_FILES['file']['size']);
?>


Maar dat had weinig effect.
 
Robert Hamers

Robert Hamers

24/07/2007 16:19:00
Quote Anchor link
Niemand enig idee???
 
Robert Hamers

Robert Hamers

24/07/2007 23:14:00
Quote Anchor link
Ik geef hem nog maar een schop, kunnen jullie aangeven op welke plaats in het script ik spaties moet verwijderen of vervangen door underscores???
 
- -

- -

24/07/2007 23:16:00
Quote Anchor link
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen.
Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig deAfbeelding knop om je tekst aan te passen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.