Mail met kleur versturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

28/04/2004 20:51:00
Quote Anchor link
ik wil via een php script een mail versturen zie het voorbeeld hieronder.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$mailsend
= mail("[email protected]", "test","dit is regel 1\n dit is regel 2", "from: [email protected]\r");
print("$mailsend");
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:16:54
 

28/04/2004 20:55:00
Quote Anchor link
(dit moet der ook nog bij)

Dit werkt goed

Maar mijn vraag is,

hoe kan ik der voor zorgen dat regel 1 in een rode kleur aankomt
en regel 2 in een ander kleur aankomt

of is dit niet mogelijk ????

jan
 
Mitch X

Mitch X

28/04/2004 21:15:00
Quote Anchor link
Door een HTML mail te sturen :D
 

28/04/2004 21:46:00
Quote Anchor link
het is mijn bedoeling dat ik gegevens van een formulier door stuur naar een mail adres in 2 andere kleuren

mail("[email protected]","test" , "$leeftijd\n $geslacht");

hoe kan ik de gegevens van $leeftijd en $geslacht via html versturen

of is dit niet mogelijk
 
Mitch X

Mitch X

28/04/2004 22:29:00
Quote Anchor link
Er is zoveel mogelijk joh :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$aan
= "[email protected]";
$onderwerp = "test";
$bericht = "iets" // hier dus de HTML tags ... :)
$header  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
$header .= "Content-type: text/html; charset=\"iso-8859-1\"\r\n";
$header .= "From: \"Naam\" <[email protected]>\r\n";

mail($aan,$onderwerp,$bericht,$headers);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.