mail() parameter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »
Huh bla

Huh bla

19/02/2006 12:43:00
Quote Anchor link
heey

//nieuw script staat verder naar onder op de pagina!!!//

de errors zijn nu weg
Gewijzigd op 20/02/2006 12:02:00 door Huh bla
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:31:36
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

19/02/2006 12:55:00
Quote Anchor link
$email = file($DataBestand);

Lijkt mij een beetje gaar, ik neem aan dat dat een array is met meerdere emailadressen...

Wat je dan doet is per item in je array een aparte mail uitvoeren.
 

19/02/2006 12:57:00
Quote Anchor link
Of het in de headers zetten met Bcc en Cc
 
Huh bla

Huh bla

19/02/2006 12:57:00
Quote Anchor link
$email = file($DataBestand);

komt van

$DataBestand = "nieuwsbrief_data.php";

en daar staan de e-mail adressen in.

maar deze zijn gescheiden door 'enters' niet door komma's. Zou dat het probleem kunnen zijn
 
Huh bla

Huh bla

19/02/2006 13:31:00
Quote Anchor link
want verder werkt het allemaal wel

als ik een gewoon adres invoer doet hij het

maar het lukt niet om de adressen uit het bestand te halen..
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

19/02/2006 13:36:00
Quote Anchor link
Kijk eens hoe die $DataBestand in elkaar zit? Is dat een nette array? Of moet dat eerst nog geexplode worden?
 
Huh bla

Huh bla

19/02/2006 20:32:00
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

19/02/2006 20:40:00
Quote Anchor link
Dat vind jij goed? Lekker veilig ook alle mailadressen plaintext maargoed. Ik neem aan dat je er een array van gemaakt heb...

Waarom doe je niet iets als:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach ($array as $mailadres) {
   echo '$mailadres';
}

?>


En als het nog geen array is dan kan je altijd nog exploden op de komma.
 
Huh bla

Huh bla

19/02/2006 20:58:00
Quote Anchor link
?

ik snap het niet, ik heb dus een bestandje met e-mail adressen (zit NOG geen beveiliging op).

wat nu dus moet gebeuren, is dat als ik een e-mail verstuur met dit formulier, dat het moet worden verzonden naar alle adressen in dat bestand.

Maar dan zou het toch gewoon moeten werken wat ik nu heb?

maar niemand krijgt een e-mail...
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 11:59:00
Quote Anchor link
iemand?

heb het script nl nog al snel nodig, dit is de laatste fout, de andere errors zijn nu allemaal al weg
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 12:03:00
Quote Anchor link
dit is wat ik nu heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<?
error_reporting(E_ALL);
// Headers zetten zodat de de inhoud niet word gecashed
header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");

// Config Gedeelte
    $JouwWebsiteNaam = "JakeThomas.com";                 // Jouw website naam
    $JouwEmail = "[email protected]";       // Jouw e-mail adres
    $fout_text = TRUE;                                   // Bij Fout Text Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
    $fout_vakje = TRUE;                                  // Bij Fout Border om Vakje Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
    $DataBestand = "nieuwsbrief_data.php"; // Het bestand met e-mailadressen
    
// Hierna hoef je niks meer te veranderen!

    $onderwerp = $_POST['onderwerp'];
    $email = file($DataBestand);              
    $bericht = $_POST['bericht'];
    $bericht_wrap = wordwrap ($bericht, 40, "\n", 1);

// Headers
    $headers = "From: ".$JouwWebsiteNaam." <".$JouwEmail.">\r\n";
    $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
    $headers .= "Bcc: ".$email."\r\n";

// Bericht
    $message = "<!DOCTYPE HTML PUBLIC \"-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN\">";
    $message .= "<HTML><HEAD>";
    $message .= "</HEAD><BODY>";
    $message .= "<BR> ";
    $message .= "<TABLE>";
    $message .= "<tr><td>".$bericht."</td></tr>";
    $message .= "<tr><td colspan=\"2\">&nbsp;</td></tr>";
    $message .= "<BR> ";
    $message .= "</BODY></HTML>";
      
    // Alles Controleren Wanneer er op Verzenden wordt gedrukt
    if(isset($_POST['verzenden']))
    {

        $fout = "";
        if((empty($onderwerp)) OR (strlen($onderwerp) < 3) OR (eregi(">", $onderwerp)) )
        {

            $fout .= "U bent vergeten een onderwerp in te vullen! <BR>";
            unset($onderwerp);
            $fout_vakje_onderwerp = "input_fout";
            $fout_text_onderwerp = "text_fout";
        }

        if(empty($bericht))
        {

            $fout .= "U bent vergeten een bericht in te vullen! <BR>";
            unset($bericht);
            $fout_vakje_bericht = "input_fout";
            $fout_text_bericht = "text_fout";
        }

        if(!empty($fout))
        {

        echo "<center><font color=\"#FF0000\"> $fout </font><br>"; // Weergeven van de fout(en)
        }
        else
        {
        mail($email,$onderwerp,$message,$headers);

        // Bericht als mail succesvol is verzonden
        echo "Message send";

        // formulier wordt niet weer getoond
        $Formulier = TRUE;

//        print('<meta http-equiv="refresh" content="1;url=nieuwsbriefversturen2.php">');
        }
    }

if(!isset($Formulier))
{

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
<head>
...
</head>

<body>
<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $PHP_SELF; ?>
">
<table border="0" cellpadding="5" cellspacing="0" width="300" align="center">
<tr>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $fout_text_onderwerp; ?>
">
Onderwerp:
</td>
<td>
<input
type="text"
class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $fout_vakje_onderwerp; ?>
"
id="onderwerp"
name="onderwerp"
maxlength="30"
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $onderwerp; ?>
"
/>
</td>
</tr>
<tr>
<td valign="top" class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $fout_text_bericht; ?>
">
Bericht:
</td>
<td>
<textarea
id="bericht"
name="bericht"
class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $fout_vakje_bericht; ?>
"
cols="30"
rows="4"
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $bericht; ?>
"
></textarea>
</td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;

</td>
<td>
<input
type="submit"
id="verzenden"
name="verzenden"
value="Verzenden"
/>
<input
type="reset"
id="wis"
name="wis"
value="Wis velden"
/>
</td>
</tr>
</table>
</form>
</body>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
}
?>


alleen krijgt niemand uit het bestand nu een e-mail :S
Gewijzigd op 20/02/2006 12:09:00 door Huh bla
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/02/2006 13:03:00
Quote Anchor link
Luuk:
?

ik snap het niet, ik heb dus een bestandje met e-mail adressen (zit NOG geen beveiliging op).

wat nu dus moet gebeuren, is dat als ik een e-mail verstuur met dit formulier, dat het moet worden verzonden naar alle adressen in dat bestand.

Maar dan zou het toch gewoon moeten werken wat ik nu heb?

maar niemand krijgt een e-mail...


In het config gedeelte staat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
//
$DataBestand = "nieuwsbrief_data.php"; // Het bestand met e-mailadressen
?>


maar ik zie nergens code waarmee dat bestand wordt uitgelezen, dus lijkt het me logisch dat niemand een mail ontvangt.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/02/2006 13:19:00
Quote Anchor link
Het else gedeelte waarin je nu je mail verstuurt zou je kunnen veranderen in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
    else {
        $mails = file ($DataBestand);
        $n = count ($mails);
        
        for ($i = 0; $i < $n; $i++) {
            $email = str_replace (',', '', $mails[$i]);
            mail($email, $onderwerp, $message, $headers);
        }

        // Bericht als mail succesvol is verzonden
        echo 'Message send';
        // formulier wordt niet weer getoond
        $Formulier = true;
    }

?>


Let wel: dit werkt alleen als het aantal e-mails niet al te groot wordt. Anders kun je beter met de phpmailer class aan de gang gaan.
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 14:22:00
Quote Anchor link
ik ga het allemaal is uitproberen vanuit mijn ziekbed :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.